"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uğurlu Nesne

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackHawk04

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar simdi birsey soracağım bizim bir saatimiz var mesela eski bir saat. Bize uğur getirmesi, şans getirmesi veya enerji vermesi için söyleyeceğimiz sözler,dualar vb. Şeyler varmı ? Mesele bir bandanan var onun üzerine şu sembolü çiz seni korur gibi..Bilmem anlatabildim mi :D
Cevaplarınızı bekliyorum,teşekkürler... :)

Eğer bir sembol arıyorsanız forumda böyle bir bölüm mevcut.Orada sizin istediğiniz tarz şeyleri bulabilirsiniz.Diğer taraftan bir saate ne kadar enerji yüklenebilir bilmiyorum.

Bahsettiğiniz ve anlamaya çalıştığınız konuda nesnelerin önemi yok. Çizilecek tılsımların, sembollerin önemi var. Sitemizde de bu konuda yeterince bilgi var. Amacınıza uygun olarak sitede inceleme yaparsanız birçok size uygun bilgi ve tılsıma, sembole ulaşabilirsiniz. Sevgi ve Işıkla...

Arkadaslar bulamadim link atarmisiniz detayli istiyorum lutfen.Demek istedigim saat degil kumas parcasida olabilir.

Anlatamıyorum galiba :) Mevlana ne güzel söylemiş. "Ne kadar anlatırsan anlat ve ne kadar bilirsen bil senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır..." Siz kumaş ve saat aramaya devam edin.

O kadar kızılacak tepki gösterilecek ne yaptımki ?

Saat konusunda size demedim HazeR' e dedim bir saate ne yapılabilirki demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri