"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tırnak ve saç yakılarak büyü bozulur mu?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinirbenimgöbekadım

Kayıtlı Üye
öncelikle sorunun cevabı bende değil. belki bir bilen vardır diye yazıyorum.
bir arkadaşım beni götürdüğü kendine hoca diyen biri üzerimde büyü olduğunu el ve ayak tırnaklarımla 4 tel saçımı üzerlik tohumu ile tütsülersem büyünün bozulacağını söyledi. söyledikleri mantıklı gelmediği için ve bana büyü yaptığını iddia ettiği insanın asla böyle bir şey yapmayacağını bildiğim için dediklerini uygulamadım.

bu konularda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. bu şekilde bir büyü bozma yöntemi var mıdır?

ben bir yerde okudum bulursam buraya eklerim 3 tel saçına dua okuyup yakıyorsun büyüyü çözmek için.
bu arada şunu söyleyeyim herkes size büyü yapabilir canınız kanınız da asla şu yapmaz demeyin ben bunu yaşadım yaşıyorum da.

büyüden büyüye fark vardir,tedavi yöntemleride farklidir.Arizalara giderme ise bambaska bir meselidir,size tavsiyem 4 hafta gibi kisa bir riyazet süresine girin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri