tesir altına almak için

SAH_MUHAMMED

Banlı Kullanıcı
bir insanı itaat ettirmek için uygulama
bir yay ve kiriş alınır yedi düğüm atılır
1.ma ağna anni maliyeleh
2................
3.huzuhü teğulluhü sümmel cahimi salluhu
4.......................
5.ve ezinetil rabbihi ve hukkat
6...............
7.kevser
okunur.kiriş ağır bir kayanın altına konur.noktalı yerler duası verilmemiştir..
kullanım alanı oldukça geniştir.

Sistem bilgisi vermek için paylaşılıyor. Devreler nasıl bağlanır, şematik nedir vs. vs. Kritik bağlantı noktalarını göstermiyor. Bunda bir fenalık yok.

Yani o paylaılan şey şu anda hiçbir işe yaramıyor... Peki o noktalı yerleri nerden ve nasıl alabiliriz?

Yani o paylaılan şey şu anda hiçbir işe yaramıyor... Peki o noktalı yerleri nerden ve nasıl alabiliriz?
Bu uygulamanın aynısını yapan varsa bile paylaşacağını sanmam. Biri başka bir method bilir, bir diğeri başka. Bunu yazan üye de zaten yasaklı dikkat ettiyseniz yani o veremez. :)

Aslında aklıma bir dua geliyo 100%100 olmasa bile yüksek oranda tutar.O noktalı yerlere gelcek şekilde yaparsın uygulamayı bide uygun bi zikir bulursun yapıcagın kişiye göre hesaplarsın olur valaha tadından yenmez bi uygulama aslında.
Bide yayılayan arkadaşımız duayı vermemiş ama bence orda yazanlar duadan daha önemli.

Eğer site yöneticimiz müsade ederse duayı ve uygulamayı burada paylaşabilirim,bu duayı paylaşan arkadaşımız duanın tamamını paylaşmama sebebi belkide duanın çok hayırlı sözler içermediği içindir.Sadece bilgi amaçlı paylaşmıştır hatta bir iki harfte yanlış verilmiş, Hayırlı bulmadığım sözleri de paylaşıyım "Onu tutun bağlayın.Sonra cehenneme maruz bırakın atın onu" bu uygulamayı yapmayı düşünen arkadaş varsa ne zikrettiğini bilsin, bilgisi olsun diye açıkladım

Saba site yönetiminin bu işe karışıcagını zanetmiyorum zaten karışırsa ortaya çözülemeyen bi durum çıkar.Sizin paylaşıcagınız uygulamaları Daha dogrusu aşırı aşırı aşırı üst sınırlara kaçammak şartıyla paylaşa bilirsin şahsi fikrimce ve mantık açısından ama sen paylaş
ben oraya yazdım hani buna uygun bi dua olarak Ayet-ek kürsi düşünmüştüm baglama büyüsünde fialnda kulanıldıgı üzere üstteki sözlerle birlikte birleştirince istedigimiz tesiri atıra bilir ve yapıcagımız işleme kişiye göre uygun zikiri seçip ebced hasabına göre sayısını çıkartıp sonrada ay takvimine bakarak belirli günlerini saatlaerini seçilik aşlında kendi dedigim gibide yapa bilirim diye düşünmüştüm. Pek birşey fark etmez aslında ama gerçek duasınıda paylaş öyle yakala ceheneme bagla filan diye çok kötü yerlere gidiyosa zaten
sitedeki arklarımızda yapmaz kimse dinden çıkmak için heveslanmiyo zanetegim kadarı ila :)

Saba site yönetiminin bu işe karışıcagını zanetmiyorum zaten karışırsa ortaya çözülemeyen bi durum çıkar.Sizin paylaşıcagınız uygulamaları Daha dogrusu aşırı aşırı aşırı üst sınırlara kaçammak şartıyla paylaşa bilirsin şahsi fikrimce ve mantık açısından ama sen paylaş
ben oraya yazdım hani buna uygun bi dua olarak Ayet-ek kürsi düşünmüştüm baglama büyüsünde fialnda kulanıldıgı üzere üstteki sözlerle birlikte birleştirince istedigimiz tesiri atıra bilir ve yapıcagımız işleme kişiye göre uygun zikiri seçip ebced hasabına göre sayısını çıkartıp sonrada ay takvimine bakarak belirli günlerini saatlaerini seçilik aşlında kendi dedigim gibide yapa bilirim diye düşünmüştüm. Pek birşey fark etmez aslında ama gerçek duasınıda paylaş öyle yakala ceheneme bagla filan diye çok kötü yerlere gidiyosa zaten
sitedeki arklarımızda yapmaz kimse dinden çıkmak için heveslanmiyo zanetegim kadarı ila :)

Site yöneticilerimiz tabi ki kurallara aykırılık olmadığı sürece müdahale etmiyorlar ama her konu da ne kadar titiz olduklarını sizde biliyorsunuz yarın sizin için yöneticilerden müsade isteyip paylaşırım ve sizinde söylediğiniz gibi baglama büyüsü Ayet-el Kürsi duasıylada yapılıyor ve çok güzel izah etmişsiniz bir uygulama yapılamadan önce uygun olan saat ve zamanda yapılması işlemin etkisini artırır.Dua da yukarıda belirttiğim gibi sözler var müsade gelmedikçe paylaşmam hoş olmaz.

Peki o zaman yöneticilere şöyle bir soru yönelteyim. Sayın chillout müsade ederseniz "saba" adlı kullanıcı bu duayı isteyen herkese ve size özel den mesaj atsın olur mu ? İstemeyen zaten ulaşamaz.

Özelden mesaj atarak bir şeyleri vermeye lüzum yok zira bir kişinin bilmesi diğer kişilerin de bilmesi anlamına gelir. Ha şifreli bölümlerde yayınlanan tarzda bir şey ise zaten bunun müsaadesi bile istenmez çünkü hiçbir şekilde paylaşılamaz. Bu konuda da Sayın Saba zaten özel mesajla da danıştı ve kendisinin paylaşımı tamamlayabileceğini söyledim. Kendisi dilerse paylaşabilir.

Sayın Saba paylaşmak istiyodu bizlerin hayır duasını almak istiyodu şüphem yok paylaşıcaktır zaten arkadaşlar yüreginizi serin tutun .

Bu dua Hakka suresi 28-29-30 ve 31 ayetleri ve inşikak suresi dir
Arabi ayının ilk cuma günü 25 cm kiriş alınır ve sirkeye batırılır sessiz bir mekana geçip kirişe 7 düğüm atılır ve her düğümde yazılan duayı okunur

1.düğümde:Ma ağna anniy maliyeh
2.düğümde:Heleke anniy sultaniyeh
3.düğümde:Huzuhu fegullahu
4.düğümde:Summel cahıyme salluhu
5.düğümde izes semaun şakkat
6.düğümde:Ve ezinet liRabbiha ve hukukat
7.düğümde:Kevser suresi okunur
Düğümler bitince "Ya rabbi falan bin felanın aklını fikrini 366 damarını muhabbetle kendi üzerime bağladım" denir ve kiriş ağır bir taşın altına konulur
Duanın anlamı;
Ma ağna ‘anniy maliyeh;
“Malım bana hiçbir fayda sağlamadı”.

Heleke ‘anniy sultaniyeh;
“Saltanatım da benden helak/yok olup gitti"

Huzuhu feğulluhu;
“Onu tutun da bağlayın onu”.

Summel cahıyme salluhu;
“Sonra cehennem’e maruz bırakın/atın onu”.

İzes Semaun şakkat;
Sema yarıldığında,

Ve ezinet liRabbiha ve hukkat;
Ve Rabbini dinleyip boyun eğdiğinde ki ona hak olan budur

bu duadan çok büyüye benziyor....cehenneme atın onu ne demek bunu yapmak çok sakıncalı ......

bu benim görüşüm yapmak isteyen yüzlerce kez düşünnsün derim....

Geri