Terfi veya zam için yapilan maji

TERFİ VEYA ZAM İÇİN YAPILAN BÜYÜ

Amirinizin adını bir kağıda yazın ve kağıdı bir iple bağlayarak sicim haline getirin ve bunu çekmeceye koyarken 7 kez bağırarak AHKAMRA diyin.bu amirinizi bağlaycaktır

bundan eksık bısey yok deılmı 1 hangı cekmeceye benımmı patronunmu konulcak 2 kagıdın ıcıne pıp sarıpmı sicim halıne getrcez

sicim haline getirin derken ne demek istediğinizi anlayamadım. kağıdı iple bağlayıp rulo haline getirmemiz gerektiğini söylemek istediğinizi düşünüyorum. sicim, ince ip demektir.

benim iş durumum biraz karışık bir patronum var ama asıl kararları alan bir kralımız daha va şirkette patronumun bana zam yaptırması için önce onu ikna etmesi gerekiyor büyük patronun izni olmadan yerden toz kalkmıyor nerdeyse şimdi ben bu sicimi hangisinin çekmecesine koymalıyım kendi patronumunkine koysam yetermi yoksa sürü liderine ulaşmam şartmı ?

Bu sardıgımız kagıdı onun cekmecesıne mı koyacagız? onun cekmecesıne koymak ımkansız :)

TERFİ VEYA ZAM İÇİN YAPILAN BÜYÜ

Amirinizin adını bir kağıda yazın ve kağıdı bir iple bağlayarak sicim haline getirin ve bunu çekmeceye koyarken 7 kez bağırarak AHKAMRA diyin.bu amirinizi bağlaycaktır
Urum bu yazıyı onun ceknecesinemı koymamız gerekıyor :S

merhaba arkadaşlar sitenizde yeniyim bir kaç defa mesaj attım cevap alamadım lütfen, hatta yalvarırım biri bana yardım etsin, arapça okuyup yazmayı bilmiyorum ama yine de bana uygulayabilecğim bir dua vefk ya da başka bir şey önerir misiniz? bana ve aileme eziyet eden birisi var hayatımız zindan oldu, hatta hayatımız tehlikede çoğu zaman ben bu insandan nasıl kurtulurum ıslahı için çok dua ettim ama nafile, gerçekten çok çareszim lütfen bana yardım edin

Bunu uyguladım o tarihlerde.Malesef ters tepti :) Bu uyguladığım son işlemdi itiraf ediyim.Her maji her kişiye uymuyor.İnancınız dan tutun yeteneğinize, enerjinize kadar herşey uygun olmalı.Aksi taktirde sadece boşa harcanmış zaman ve umut kalır elinizde.Deneyimleyerek anlayacaksiniz muhakkak.
Başarılar :)

Geri