"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teloslular: "Açıklıyorum "

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hekate22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hekate22

Elit Üye
Teloslular : " Açıklıyorum
Video Kalbin_Rehberlgi

Seyretmeyenler için.

" Herkes'in, birazcık farkındalığı olan herkes hissedebilir ki bir değişim Boyut sıçraması gerçekleşmekte. Doğal bir ayrışma gerçekleşiyor. Doğal bir ayrım, eski cağın sonuna geldik. Yeni bir çağın başlangıcındayız. Bu dünya genelinde oluyor. Işaretleri okuyabilenler gelen değişim ile birlikte uyum sağlayabilirler. Dünyanın bize getirdiği değişime adepte olabilenler, diğer Dünya'da devam edecekler, insanlar başka bir alanda devam ediyor olacaklar....Ve Diğer insanlar isteksiz olanlar, yapamayanlar, uyum sağlayamayanlar, gelen bu değişimlere adapte olamayanlar, onlar eski dünyada var olmaya devam edecekler, ki bu sona varmaktır. Eski dünya yok olacak.
Mesaj bu."

Burada paylaşmıştım sanıyorum.
Hint tradisyonuna göre, Manvantara'mızın dördüncü ve en kötü cağı olan Kali-Yuga' yı yaşamaktayız.

Peki, kim bilir?
Derslerde ispanyol bir arkadaşın paylaşımında ki irtibatımızda söylenen şu
" üçüncü dünya savaşının ardından gelen kıyamet" senaryosuna verdiğim şu: "beklediğim KOZMİK olay olabilirmi? " cevabına ise onun verdiği " Evet, işte bu" cevabına, kolay inanmayan biri olarak bu kadar'da tesadüf olurmu diye düşünmekte haksızmıyım.

Bu konularda, görü ve deneyimlerde ilk sorulan soru şu olur: " peki ne hissettiniz, hatırlıyormusunuz?"
Dün ne yediğimi bazen unutan biri olarak, yıllar geçse bile noktasına kadar hatırlarım. Mesaj ve görselle not alırım kafamda ve hissi taze kalır.

Ama gelecek hakkın da hiçbirimizin iddia'da bulunma gibi bir üstünlüğümüz yok....
Fakat, en azından toplum olarak gidişatımıza bakan bir çocuk bile öngörülü olabilir😁

Konudan yarı bağımsız takip ettiğim iki farklı komplo teorisyeni var; ikisi de gök olaylarına ve birtakım okült bilgilere hakimler. Biri bu uyanışın çoktan başladığını ve artık insanlığı güzel günler beklediğini savunurken bir diğeri uyanışın yavaş yavaş başlamaya çalıştığını ve bunun son derece sancılı bir süreç olduğunu söylüyor.

Gerçekten bir uyanış var ve insanlar artık daha keskin hatlarla birbirinden ayrışıyormuş gibi hissediyorum. Ancak bu uyanışa dair son derece nötr olmam beni korkutuyor umarım benzer sakinlikte kalan vardır, yoksa büyük ihtimalle başım belada😅

Bahsettiğiniz videoyu derinlemesine izleyip tekrar yorum için geleceğim, üstteki cümlelerin anlamsızlığını konu üzerindeki cehaletime verin, paylaşımınız için teşekkürler.

Günümüz şartlarında terör örgütü ile savaşılıyor.Putin Londra'ya nükleer füze atarız diyor.Bizim Osmanlı Johnson hollandayi mı belcikayi işgal etme planı hazırlıyor.Korana virüs aşısı biterse diye.Hollanda Suriye de öso ve Türk ordusu için şantaj bilgisi arıyor.Güneş doğudan doğabilir ama arada saatleri durdururlar.Göz açıp kapayana kadar ölürüz.Fransa daralan ekonomisiyle nüfusta sorun yaşıyor.Türkiye nin bir kaç katı zenginler.Süte 20 kuruş zam yapılmış.Bu dünyanın sonu.
Saçma sapan işler.Silah bakımından uçak dışında eksik yok.Yeni uydu atıp Hindistan'ın yanındaki adaları sıkıştırıyorlar.Sihalar uydunun yeni menzilinde açabildiği için.Saçma sapan Fransa yı Kafkaslardan atmak intikam almak için Ermenistan savaşını çıkardılar.Sert bir iklim var herkes etkileniyor.Boru hattıda orda Gürcistandan geçiyordu.Güvenliydi.İlerde durdurmalari gerekiyormuş.

Geri