Beni üzen bazi yorumlar oldu,gercelten inanamadim ve bir kac kere okumak zorunda kaldim.Bu konuyu acan arkadasimizin amacini anlamadim,ve bir mana veremedim.benim 2006 senesinden beri tarot kartlarim var,su anda 3 deste,bazi arkadaslarima bunlari her zaman verdim,ne yapmalari gerektiginide anlattim.ve geri aldigimda tekrar kendi enerjimi onlara yükledim,ve hic bir sey olmadi,Yok öyle bir lanet,
Bir arkadasta dinimiz ile kiyaslamaya kalkmis,peki tmm bu günahsa,neden bazi kisiler,orada burada bulunan mezarlara giderek el sürüp,parmak sokup,veya bez koparip,dilek tutarlar,veya orada burada olan malum agaclara bez,ip ve don baglarlar.Bunlar günah degilmi??kendilerine bir es arayan malum bayanlar onlardan medet umarlar,veya bebek isteyenler oralara giderler??Bunlari neden Allahtan dilemek yerine,böyle ivir zivira inanirlar,bunlar günah degilmi??Günah olan bir tek tarotmu var??
Bir arkadasimiz ise,bir türlü almak istedigi halde illaki bir engel ciktigini yazmis.Bu dogrudur,o kartlarda hic kimsenin cözemedigi tek sir budur.cünkü ben ilk aldigim günü asla unutmam,Tarotla tanismami söyle bir örnekle anlatayim,hani insan yolda giderken birini görüpte hemen kalbi yerinden cikcakmis gibi atarya??ve gelecek icin hayallere dalinir yaa??iste bende o oldu,Ben hic borc yapmayi sevmeyen insan,borc bulup aldim,ki hic param yoktu.o günden beride biz kartlarimla gercekten cok mutluyuz,
Onun icin,almak istedigi halde illaki bir engel cikiyorsa eger?? sakin üzülmeyin,bu lanetli olduklari icin degil,sizin onlara ihtiyaciniz olmadigi icin engel cikar.
Simdi beni bu yorumum yüzünden;elestirenlerin olacagini cok iyi biliyorum ve onlara saygi duyuyorum,o yüzden bir örnek daha verecegim.Hani bir insanin candan bir dostu olur ve ona her derdini,üzüntüsünü,dilegini anlatir ya??ve o dostta o kisiye akil verir ve yol gösterir yaa??? Iste benim tarot kartlarim da,o dostlarimdan dir.hic bir zaman Dinimle kiyaslamam.eger tarot bakmak günahsa?? yol gösteren,akil veren dostlardami günah??? Hersey gönlünüzce olsun:nopity::nopity: