"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarot arindirma hakkinda?

Koalabebek

Kayıtlı Üye
Sevgili forumdaslarim,
Tarot destelerinizi adacayiyla arindirmak dışında hangi yolu izliyorsunuz? Bana tütsü, duman dokunuyor bu yüzden kartlari arindirmanin alternatif yollari varsa ve benimle paylasirsaniz cok sevinirim teşekkür ederim ❤️

Bana tütsü, duman dokunuyor bu yüzden kartlari arindirmanin alternatif yollari varsa ve benimle paylasirsaniz cok sevinirim

Arinmak herzaman kazanilan bir savas ile olur. Tenturdiyot yarayi acidir, bulasik deterjani yagli yuzeyleri parcalar, makroda gorsek kimyasal tepkiler iki ordubun savasi gibidir; mesela samimi itiraflar hickira hickira aglatir, bu iki enerjinin carpisarak baskin gelen enerji ile blokajin acilarak bunyeden savusturulmasidir.
Tutsu size dokunuyorsa, ariniyorsunuzdur.

Arinmak herzaman kazanilan bir savas ile olur. Tenturdiyot yarayi acidir, bulasik deterjani yagli yuzeyleri parcalar, makroda gorsek kimyasal tepkiler iki ordubun savasi gibidir; mesela samimi itiraflar hickira hickira aglatir, bu iki enerjinin carpisarak baskin gelen enerji ile blokajin acilarak bunyeden savusturulmasidir.
Tutsu size dokunuyorsa, ariniyorsunuzdur.
Burdan bakınca evet haklisiniz ama sonra en az bir hafta öksürüyorum bu hic hos olmuyor?

Geri