Tanrı Nöronlarda

güzel bir paylaşım. insanın kendini ve davranışlarını anlamasına yardımcı oluyor.

Gerçekten de çok güzel bir paylaşım..Buradan çıkardığım sonuçları yazabilirmiyim? Tabi kendimce..Bilim geliştikçe Tanrı'ya daha çok yaklaşıyoruz. Ama vardığımız bazı sonuçlarla bazen de uzaklaşabiliyoruz tam tersine. Şöyle ki;Yeni bir buluş yapıyoruz mesela..Müthiş bir buluş!..Sonra diyoruz ki biz Tanrıyı anladık,çözdük tüm meseleyi..Aslında belki de okyanusta bir su damlasını bulduk ve çözdük belkide..Yada bundan çok çok küçük birşeyler bulduk..Özetle O'nu hiçbir zaman çözemeyeceğiz..Belki öbür alem denilen başka boyutta dahi çözemeyeceğiz..O halde O'nun bizimle konuşmasını hep önemsemeliyiz(bize gönderdiği kitapları kasdediyorum)..Hep önemsemeliyiz.Çünkü elimizdeki en sağlam ve gerçek olan,O'ndan olan şey bu çünkü. Sadece bu.. Evet bilim de O'ndan(kesinlikle saygım sonsuz)..İlimde O'ndan ama en gerçek olan ve sabit olan,diğer boyuttan olan gerçeklik,asıl gerçeklik O'nun bizimle konuşması..Tanrı her yerde..Ve nöronlarda evet..Ama Tanrı en çok da o tarif edilen yerde..Orada aramak daha sağlıklı düşünmemiz için şart bence..Onunla konuşmak en önemli gerçeklik ve ilim bence..Bunu göz ardı etmemeliyiz hem de hiçbir zaman..Hiçbir buluş bunu gölgeleyemez bence.Benim de yorumum bu. Bunları hisettim bu yazıyı okuyunca..

Geri