sürekli başka kızlarla konusmak isteyen sevgiliye yapılacak dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tubix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tubix

Kayıtlı Üye
sürekli kızlarla konusmak isteyen bi sevgilim var beni çok sevdiğini söylüyor ayrılıyorum 1 hafta sonra peşimde kosturuyor , arkadasca konusuyorum diyor ve telindeki mesajları gösteriyor ama bi türlü konusmamazlık yapmıyor konusma diyorm tamam dio ve gene benden gzli devam edio.
onu yoola gtrmek amacım ama canını çokta yakmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen çok önemli çnkü artık ruh ve hayati dengem bozuldu .
büyü yada dua biliyorsanız lütfen paylaşmaktan çekinmeyin
sitede acıklanamıyorsada özelden atın lütfen ..

sürekli kızlarla konusmak isteyen bi sevgilim var beni çok sevdiğini söylüyor ayrılıyorum 1 hafta sonra peşimde kosturuyor , arkadasca konusuyorum diyor ve telindeki mesajları gösteriyor ama bi türlü konusmamazlık yapmıyor konusma diyorm tamam dio ve gene benden gzli devam edio.
onu yoola gtrmek amacım ama canını çokta yakmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen çok önemli çnkü artık ruh ve hayati dengem bozuldu .
büyü yada dua biliyorsanız lütfen paylaşmaktan çekinmeyin
sitede acıklanamıyorsada özelden atın lütfen ..
İkna etmeyle alakalı uygulamalar var sitede. Size ve diğer üyelerimize önerim, eğer bir x konusu ''a,b,c,d'' konularının hepsini kapsıyorsa, tek tek ''a,b,c,d'' konuları açmak yerine x konusuna bakmanızdır. Biraz düşünürseniz aslında sorduğunuz bir çok şeyin aynı amaca ulaştıran konularını bulabilirsiniz, böylece kafanız da karışmaz.

Chillout burada tam olarak bulamadım.
Arama bloguna ikna etme diye yazdım ama sacma şeyler çıkıyor ya
bana yardımcı olurmusunuz lütfen. :)

Geri