Sürekli aynı renk kelebek görüyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aglet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aglet

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba. öncelikle hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim. forumu tam olarak kullanmayı henüz öğrenemedim umarım yanlış bir yere yazmıyorumdur. 1 aydır etrafımda sürekli kelebek geziyor ve hep aynı tip beyaz kelebek. nerede olursam olayım geliyor etrafımda dönüyor yakınlarıma konuyor. çok fazla olmaya başlayınca dikkatimi çekti. Bunun bildiğiniz bir anlamı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim :)

Herkese merhaba. öncelikle hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim. forumu tam olarak kullanmayı henüz öğrenemedim umarım yanlış bir yere yazmıyorumdur. 1 aydır etrafımda sürekli kelebek geziyor ve hep aynı tip beyaz kelebek. nerede olursam olayım geliyor etrafımda dönüyor yakınlarıma konuyor. çok fazla olmaya başlayınca dikkatimi çekti. Bunun bildiğiniz bir anlamı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim :)
Aynısını ben de yaşıyorum birkaç gündür. Nedeni ne olabilir acaba öğrenmek için burdayım. :)

Bahçenizde bir süre sonra bir sürü yeşil tırtıl olacak.

Bu mudur?

Sebzelerinizi yiyecekler. Önlem alın.

Bu mu yani, bu mu?

Nerde melekler ve koruyucu periler?

Heryerdeler o yüzden görüyorsunuz.

Bütün gizemi ve spritüel beklentiyi niye bozdun şimdi @Absoluta Virtute

Ben de görüyorum. Görmemeye tercih ederdim ama...

Belki koruyucu ruhlar onlar, müjde getiriyorlar belki, hatta belki bu sene her senekinden daha organik ve bereketli geçecek..

Belki o yüzden geliyorlar? Bolluk, zenginlik ve kötü ruhların savuştuğunun alameti belki onlar? Xd

@Aglet, konuyu önce ben görsem herşey daha farklı olurdu..

hep aynı tip beyaz kelebek.

Hayır bu sene marketlerden ve pazarlardan zehri bol olan sebze ve meyve alacaksınız.

Haydaaa 🤔

165303022-hsu2.jpg

Bu mudur?

Bu mu yani, bu mu?

Belki koruyucu ruhlar onlar, müjde getiriyorlar belki, hatta belki bu sene her senekinden daha organik ve bereketli geçecek..

Belki o yüzden geliyorlar? Bolluk, zenginlik ve kötü ruhların savuştuğunun alameti belki onlar? Xd

Can sağolsun en azından kendi kendime havaya girmedim de önlem alayım bari :D bilgi bilgidir
Bu mudur?

Bu mu yani, bu mu?

Olsun boş havaya girmedim en azından önlem alırız :D Bilgi bilgidir çok teşekkür ederim :)

Geri