Şu sıralar anlam veremediğim bir konu var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dexter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dexter

Elit Üye
Merhabalar, öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim, konunun ne olduğununda bilincinde değilim açıkçası arkadaşlar.

Paylaşmak istediğim bir konu var, sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum.

3-4 gündür başıma gelen bir durum. Günlük hayattada herhangi bir aktivitedeyken fakat ben yalnızken oluyor bu durum. Anlık bir rüya durumu gibi, 3 gün önce; balkonda sürekli yem verdiğim bir güvercin vardı, ben balkona çıktıkça o gelirdi yanıma. 3 gün önce balkondayım 1 sn bile sürmeyecek bir süreçte o güvercini gördüm fakat gerçekte orada değildi, göz yanılması gibi bir durumda değildi çünkü o sırada farklı bir atmosfer vardı, farklı bir duygu yoğunluğu yaşadım. Ertesi gün tanımadığım bir insanı gördüm yine böyle anlık bir durumdu ve en son anlam veremediğim bir işaret geçti gözlerimin önünden. Ve bunları sonradan sonradan hatırladığımda sanki rüyamda görmüşüm gibi gerçekte olmamış gibi hatırlıyorum. Arkadaşlar belki saçma gelebilir size ama paylaşmak sizden yorum almak istedim, ben mi kafayı sıyırıyorum acaba:(

Son zamanlarda meditasyon gibi farkındalığı arttıracak çalışma yaptıysan olabilir, geçici bir durum merak etme kafayı yemiyorsun :)

Evet yapıyorum ama işe yaramıyor gibi geliyordu bana, şu sıralar fazlasıyla yapıyordum, otobüste uzun yollardada yaptığım oluyor ama etkisini göremiyordum onlarla ilgili olabileceği hiç aklıma gelmezdi açıkçası

Demek işe yarıyorki bilinç düzeyinde değişim yaşadığını hissetmişssin, hele inanarak yaparsan daha etkisini görürsün ben kişiliğime çok şey kattığını inanıyorum.
ışıgı hissetmeye devam et :)) nefes meditasyonunu öneririm

İlginize tesekkur ederim, onerinizi dikkate alacagim ve yorumunuz sayesinde kafamda bir seyler yerine oturdu gibi, tesekkur ederim:)

Geri