Su falı için dua varmı?

kertoruxl3

Kayıtlı Üye
Öncelikle selamlar...
Su falı bakarken okunacak bir dua varmıdır?Veya baktığımız falı kuvvetlendirecek bir dua varmı?Forumu araştırdım ama bulamadım.

Uzun süredir cevap bekliyorum en azından site yetkileleri tarafından iyi veya kötü bir cevap almak isterdim...

bende su falını merek edıyorum ve duası nasıldır yardımcı olsanız guzel olr ve bakımı

Su fali nedir bizleri de aydinlatirsaniz sevinirim birde niyet icin Kasik fali vardir onu bilen var mi ?

su falını duymayan mı var?bu sitenin yaş ortalamasını merak ettim doğrusu.felak nas olayı da bu fal için hikaye

msjı yazarken pc kapandı sormak istediğim şey gözükmemiş mesajda. şunu merak ediyorum. su falı ile iligli yapılan bakımlar ne dereece doğru. nasıl varlıkların yardımı ile bakılıyor??

Varlıklar tarafından bakılıyor diye biliyorum ben. Falcıya gitmiştim su falı bakıyordu. O soruyor varlık suda gösteriyormuş. Felak ve Nas sureleri varlıkların yaklaşamamasını sağlar alaka kuramadım ??

Varlıklar tarafından bakılıyor diye biliyorum ben. Falcıya gitmiştim su falı bakıyordu. O soruyor varlık suda gösteriyormuş. Felak ve Nas sureleri varlıkların yaklaşamamasını sağlar alaka kuramadım ??

peki güvenirliği nedir? bende daha önce su falı baktırdım fakat enteresan şeyler söyledi bakan kişi.Çok etkileyici ve ciddi bir şekilde bakmıştı. başka biri yıldızname bakımı yapmıstı. su falı bhakan kişi ile yıldızname bakan kişi farklı şeyler söyledi. hangisinin söyledikleri doğru tereddütteyim...

peki güvenirliği nedir? bende daha önce su falı baktırdım fakat enteresan şeyler söyledi bakan kişi.Çok etkileyici ve ciddi bir şekilde bakmıştı. başka biri yıldızname bakımı yapmıstı. su falı bhakan kişi ile yıldızname bakan kişi farklı şeyler söyledi. hangisinin söyledikleri doğru tereddütteyim...

Varlıkların doğru söyleme olasılığı %50'dir. Kafasına göre dalga geçende olur, sizi doğrulara yöneltebilende olur. Bana söylenilende doğru çıktı ama yarıyarıya. O yüzden fazla güvenmiyorum. Biraz düşünün olay akışını kafamızda planlıyoruz falcı ne dediyse ona göre haraket ediyoruz ve belkide o olay öyle gelişmeyecekken geliştirebiliyoruz. Ben bunun farkına vardım. Diyorum ya bazı söyledikleri çıkmadı. Birde fazla kaptırmayın kendinizi. Ben not almıştım söylediklerini ve akışına bırakmıştım. Bazıları mesela ilişki durumunda sizi kırmamak için doğruları söylemiyor. Bunuda yaşadım. Fala kendinizi çok bağlamayın derim. Su falına özellikle.

su falı diğer fallar dan farklıdır ve bunun için yöntemler mevcuttur genel anlamda su falı davet içerir yani suya gelecek ruhani varlığa sorular sorulur ve cevap alınır. birde suyun tadına göre bakılan su falı vardır ki bunu tavsiye etmiyorum yanılma payı daha yüksektir. bir diğeri de suyun içine elementler katılarak yapılır buda bir nevi davet içerir bunlardan ilki daha etkilidir. normal dualardan farklı olarak davetli dualardır bunlar

su falı yapan tanıdıklarım var bu sitede söz sahibi bi insan yokmu bunu aslını anlatsın yazınca eksilere atıyorlaar bizi neyse nas ve felak ilede çağrılan cinniler var başka esmlarlada gelen cinniler var şunada varlık demeyi saçma buluyorum adı belli onların,tanımlanmıyan bi şey sanki cinniler ., su falını yapacak kişi aslında şun fal demey isevmiyorum genelde kayıp kişilerin bulunmasında veya kybolan eşyların bulunmasında vb. işlerde bu kullanılr işi fala boyutuna çevirmek biraz garip para tuzağı gibi önüne gümüş vb. bir tas konulur üstad oaln kişi suya okur üfler sonra görür sorduğu şeyin cevabını sende görebilirsin yaani içine bağlı birazcık suya göstermeleri için çğrırsınam birde göndermesi var o cinnilerin tabii üstad olmamış biri öğrenirde yaparsa okuduuğu şeyin görevlisi değilde bir şeytan gelir kndırır onu gösterir bunu gösterir atar tutar saygılar üyeler.!

slm, mabet üyesi. su falı için dua sormuşsun. su falı duası olmaz suya bakan ve görüntü almak için başka förmül oluyor diye bilom. salemetle kalın.

Geri