Soru:Tesbih Plastikse Enerji Aktarımı Olurmu?

ChiReiki

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba metafizik konulara merakım var araştırıyor ve seviyorum en iyi bildiğim alanda Havas ilmi tabiiki Havas ilminde kokular dualar esmaul husna gibi konularda daha iyiyim genellikle hep tesbihlerim aklıma gelir taş ve kristal tesbihlerim var ama ben mika plastik tesbihlerle zikir çekmeyi daha çok seviyorum Bülent kısa Havas kitabını okumuştum orda geçen bir bilgi şu şekilde plastik tesbihler Enerjiyi tutmaz ağaç ve taşları seçin diyordu bu bilgi doğrumu yani zikir tesbihimiz plastik diyelim enerji aktarımı olmazmı bir yazı okumuştum plastikler Enerjiyi korur diyordu tanıdığım bir abide plastik tesbihler zikir için çok iyidir diyordu sizin fikriniz ne ...Teşekkürler tesbihi fotoğrafını atabilirim siteye izin varsa siyah ince bir tesbih babam hediye etmişti

Plastik çok ta helal bir materyal değil. Enerjisi yok denecek kadar az. Petrol artığını plastik diye kullanıyoruz bilmeyenler için söyliyim. Petrol ise leş hükmündedir. Fosil bazlı olduğu için kategorik olarak leş. Enerji alanı çok düşük yani. Cikletler sakızlar bile petrol yan sanayiinden alınan plastikten yapılıyor. Arıtılmış petrol artığından plastik dediğimiz zehirli madde üretiliyor. Bu madde Enerjiyi tutmuyor, depolamıyor ve iletmiyor. Yetki verseler plastiğe haram veya mekruh fetvası verirdim. Hayatımıza petrol girmeseydi , plastik yerine kenevir sakızı, kehribar vs gibi yalıtlkanlar girecekti. Plastiğin piyasa değeri bile yok. ham madde değeri yok. Enerji spektrumundan bakarsan leş ile aynı kategoridedir.

Son düzenleme:
Ama enerjinizi vücudumuzda tutmaya çalışın tesbihde değil.😉
Tabiki öyle de son zamanlarda bu forumda kutsama materyal enerji aktarımı yazıları okurken vücuttan yayılan ve zikirle enerji kontrolünde sürekli parmaklarda tesbih enerji akışı olacak ve vücuda enerji akışı olacak ve etki kazanıp kişiyede enerji verecek kristaller kuka Oltu taşı yüksek derecede enerjiyi depoluyor da plastik az derecede depoluyormuş neyse sağolun bu forumu seviyorum

Plastik çok ta helal bir materyal değil. Enerjisi yok denecek kadar az. Petrol artığını plastik diye kullanıyoruz bilmeyenler için söyliyim. Petrol ise leş hükmündedir. Fosil bazlı olduğu için kategorik olarak leş. Enerji alanı çok düşük yani. Cikletler sakızlar bile petrol yan sanayiinden alınan plastikten yapılıyor. Arıtılmış petrol artığından plastik dediğimiz zehirli madde üretiliyor. Bu madde Enerjiyi tutmuyor, depolamıyor ve iletmiyor. Yetki verseler plastiğe haram veya mekruh fetvası verirdim. Hayatımıza petrol girmeseydi , plastik yerine kenevir sakızı, kehribar vs gibi yalıtlkanlar girecekti. Plastiğin piyasa değeri bile yok. ham madde değeri yok. Enerji spektrumundan bakarsan leş ile aynı kategoridedir.
Mika nasıl peki?

Geri