"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Siyah giysi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hekate22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hekate22

Elit Üye
Iyi günler ve hayırlı ramazanlar diliyorum.
Ben bir rüyam hakkında yorumlarınızı öğrenmek istiyorum, genelde kendi gördüğümüz rüyaların yorumlamasının kendimiz tarafından olmasının daha sağlıklı olacağını bilen biriyim; fakat bir şeyde biraz teretütte kaldım.

Rüyada, bana düşman olduğu kesin birini pencereden beni gözlemlediğini gördüm. Öğrenmek istediğim tek şey, ruyada siyah giysinin anlamı. Ona göre kendi yorumumu yapacağım.

Teşekkür ederim.

Ben bir rüyam hakkında yorumlarınızı öğrenmek istiyorum, genelde kendi gördüğümüz rüyaların yorumlamasının kendimiz tarafından olmasının daha sağlıklı olacağını bilen biriyim; fakat bir şeyde biraz teretütte kaldım.

Rüyada, bana düşman olduğu kesin birini pencereden beni gözlemlediğini gördüm. Öğrenmek istediğim tek şey, ruyada siyah giysinin anlamı. Ona göre kendi yorumumu yapacağım.

Teşekkür ederim.
Unuttum yazayım, bu kadın "karalara bağlan " diye bana laf atti ben ise
" güzellere bağlan " diye cevap verdim gülerek rüyamda, Ne alâka! bunun anlamı ne olabilir?

Teşekkür ederim.

Nazar değecek.

Olabilir, ama bu kara giysiler konusunda gördüğüm bir rüya, bana başka bir şey olacağı kesinliği sağladı...profil adım, boşuna yada bir fantazi sonucu değil. Ama o kadını da siyah giyip o şekilde rüyama girmesi başka kesin bir yorum gerektiriyor. Ama nazarı ifade
etmekten fazlası var diye düşünüyorum, anlamı çok derin olan. Bu yüzden sizlerden yardım istedim, belki bir tını, birşey hatırlatabilirdi ; bir bilinç açılımı ... yine de teşekkür ederim, yazdığınızı yok saymıcam .

Geri