Siyah Atlılar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Grallon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grallon

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlarda okullar başlamadan 1 hafta önceden beri hep saat 5-6 arası bizim sokaktan geçen siyah atlara binen ve tamamen siyah giyinmiş yüzünde kapşön benzeri olan adamlar artık neyse onlar geçiyor. Ne olduğunu bilmiyorum ama mahalleli inanılmaz korkuyor. Bende farklı bir varlık olduğunu düşünüyorum eğer ne olduğunu açıklayabilirseniz çok memmun olurum şimdiden teşekkür ederim sevgi ve ışıkla - Grallon

Bu size hayal dünyanızın bir oyunu olabileceği gibi koruyucu meleğinizin ya da inisiye olduğunuz ruhsal kanalın size gösterdiği bir imaj olabilir.

2. seçeneği yorumlarsak

Ezoterizm'de At duyguları temsil eder. Siyah'ta herkesin bildiği üzere negatif olanı temsil etmektedir.

Tüm verileri yorumladığımızda ben koruyucu meleğinizin ya da inisiye olduğunuz ruhsal kanalın size gösterdiği imajın ne ile ilgili olduğunu şöyle açıklayabiliriz.

Bence, size gösterilen bu imaj negatif duygular beslediğiniz kişi veya kişiler ile alakalı bir mesaj.

Sayın arkadaşım hem mahalleli gördü korkuyor diyorsunuz , hem polise haber vermek aklınıza gelmiyor.Bu nasıl iş?

polise haber verse dalgamı geçiyorsun bizle der,hem polis ne yapabilir,saat 5 ve 6 da o yolda atlı arabası geçmek yasaktır diye birşeymi var?muhtemelen çingene olabilir,sadece ben gördüm dersen farklıda,mahallelide gördü diyorsan orda bir tuhaflık var

polise haber verse dalgamı geçiyorsun bizle der,hem polis ne yapabilir,saat 5 ve 6 da o yolda atlı arabası geçmek yasaktır diye birşeymi var?muhtemelen çingene olabilir,sadece ben gördüm dersen farklıda,mahallelide gördü diyorsan orda bir tuhaflık var

Arkadaşım , mahalleli korkuyor diyor okumadınmı.Eğer mahalleli bir şeyden korkuyorsa tabiiki polise haber verecek. Polis insanların huzuru için var.Niye dalga geçiyorsun desin ki?

Polise haber verirseniz "pencereden niye baktınız" diye sizi suçlayabilir. :)
Eğer mabet kurallarına aykırı değilse ili ve mahallenin ismini öğrenebilirmiyiz?

Bulunduğumuz mahalledeki polislerde devriye yapıyor geçtikleri saatlerde ama hiç engel olduklarını görmedim

Mahşerin atlısı dicem ama saçma olacak :D Yinede yazıyım, yanlış bilmiyorsam siyah mahşet atları savaşı temsil ederdi, kan, güç v.b. kötü duyguları.Ne anlama geldiğini bilmem ama iyi birşey olmadığı kesin.

Sayın Grallon halen devam ediyor ise, forum kurallarına aykırı değilse buradan veya özel mesajlardan ili veya mahalleyi söyleyebilir misiniz ?

Geri