Maksimilyanus
Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar bugün sabaha karşı önemli hemde çok önemli bir şey keşfettim.Bu şey kötü varlıklardan korunma yöntemi ile ilgili.Varlıklardan öğrendiğim bir tılsım ve dua.Bu tılsım ve dua hertürlü şerden,büyüden ve varlıklardan korunmak için yazılmaktadır. ve hiçbir kitapta da bahsi geçmemektedir.Bunu musallatlı birinde denedik.Varlıklar o kişinin içinden hemen çıktılar.Tekrar o kişinin içine girmeye çalıştılarsa da başaramadılar.O tılsım varlıkları yakıyordu.Hasta olan kişi de hemen kendine geldi ve düzeldi.Yalnız bu sırlı tılsım ve dua'yı burada paylaşacaktım ama bunun uygun olmayacağını
ve her insana verilmeyecek bir sır olduğunu öğrendim.Tabiki bunu öğrenince çok üzüldüm.Konuyu bilgi amaçlı yazmak zorunda kaldım.Yinede benim bir şeyler yapıp bu yardımı paylaşmayı istiyordum ve ancak şunu yazmama izin verildi.Sadece bu sır hakkında şunu yazabilirim gerisini siz çözün.Bu sır için yazacağım anahtar kelime şudur.( İHLAS )...
ALLAH yardımcınız olsun.
Maksimilyanus...
ve her insana verilmeyecek bir sır olduğunu öğrendim.Tabiki bunu öğrenince çok üzüldüm.Konuyu bilgi amaçlı yazmak zorunda kaldım.Yinede benim bir şeyler yapıp bu yardımı paylaşmayı istiyordum ve ancak şunu yazmama izin verildi.Sadece bu sır hakkında şunu yazabilirim gerisini siz çözün.Bu sır için yazacağım anahtar kelime şudur.( İHLAS )...
ALLAH yardımcınız olsun.
Maksimilyanus...