"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıkıntısı olan arkadaşlarımız için dua edelim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sayqı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sayqı

Kayıtlı Üye
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
"Esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adıyla"

Öncelikle Allah'ın sevgi ve bereketi üzerine olsun.
rose.gif

Duanın nasıl edilmesi hakkında kısa bir bilgi aktarmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Dua kalpten edilir, bir duanın kabul olması için gereken yagane kurallardan biride, yapılacak olan duanın kalpten edilmesidir. Kendimizi dünyevi zevklerden arındırarak sadece ALLAH'A kalpten inanarak onun yüce kudretinden istemek/dilemek gerekir.

Önemli olan diğer bir nokta da edilen duanın kendimiz/zatımız için değil. Bir başkası için edilmesidir.

Hz.Muhammed (S.A.V) Efendimiz diyor ki:

"Allah katında, duadan daha kıymetli bir ibadet yoktur."

"Kim, Müslüman kardeşinin arkasından dua ederse, melekler, dua eden kişi için de "Âmin! Aynısı sana da olsun!" derler."

Sevgiyle kalın.

tüm yaratılmışların rabbi olan rabbimiz, biz kullarının her zaman yardımcısı olsun ,we inanıyorum oluyorda bizler bazen birer kul olduğumuzu unutsak bile ona elimizi her açışımızda medet ya rabbim medet deyişimizde bizlerin yardımına yine o yetişiyor. ben görmez bir göz idim tutmaz iken ellerim yaşıyorken hayatı anlamsızca oluverdi gözlerim tutan ellerim. öyle bir yetiştiki bana anladım ki o benim tek mecalim.

tüm yaratılmışların rabbi olan rabbimiz, biz kullarının her zaman yardımcısı olsun ,we inanıyorum oluyorda bizler bazen birer kul olduğumuzu unutsak bile ona elimizi her açışımızda medet ya rabbim medet deyişimizde bizlerin yardımına yine o yetişiyor. ben görmez bir göz idim tutmaz iken ellerim yaşıyorken hayatı anlamsızca oluverdi gözlerim tutan ellerim. öyle bir yetiştiki bana anladım ki o benim tek mecalim.

katılmamak elde değil..

"Kim, Müslüman kardeşinin arkasından dua ederse, melekler, dua eden kişi için de "Âmin! Aynısı sana da olsun!" derler."

Sevgiyle kalın.

Allah razı olsun bilgine sağlık iyilik eden iyilik bulur. şu konuyada dikkat çekmek isterimki yukarıda belirtildiği gibi kim müslüman kardeşinin arkasından dua ederse melekler dua eden kişi içinde amin aynısı sana olsun der evet beddua içinde aynı şey geçerli ben çevremde gördüğüm insanları bu konuda sık sık uyarırım beni sinirlendiren bir kişi hakkındaki en kötü duam Allah seni islah etsin doğru yolu sana göstersin dir Bedduanın insanın yakasına yapışacağını inanan bir kişi olarak bu vesile ile uyarımı tazelemiş oldum teşekkürler...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
"Esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adıyla"

Öncelikle Allah'ın sevgi ve bereketi üzerine olsun.
rose.gif

Duanın nasıl edilmesi hakkında kısa bir bilgi aktarmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Dua kalpten edilir, bir duanın kabul olması için gereken yagane kurallardan biride, yapılacak olan duanın kalpten edilmesidir. Kendimizi dünyevi zevklerden arındırarak sadece ALLAH'A kalpten inanarak onun yüce kudretinden istemek/dilemek gerekir.

Önemli olan diğer bir nokta da edilen duanın kendimiz/zatımız için değil. Bir başkası için edilmesidir.

Hz.Muhammed (S.A.V) Efendimiz diyor ki:

"Allah katında, duadan daha kıymetli bir ibadet yoktur."

Sevgiyle kalın.
Bu sitede bizden izinsiz herhangi bir uygulama yapılması yasaktır, toplu dua da buna dahildir. Bu konu ile ilgili başka siteler zaten mevcuttur, bu tip istekler orada karşılanmaktadır. Ayrıca lütfen maji başlığı altına dua yazmayın. Bu konuda sizi bir paylaşımınızda daha uyarmıştım. Bu son ihtarımdır.
Konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri