Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu dil yahudi lisani degilmi? peki aciklamasi varmi? sonra yanlis bisey demeyelim? bende kabbala kitaplarindada butür cagirmalar var, ama ben yapmaya korktum
bu dil yahudi lisani degilmi? peki aciklamasi varmi? sonra yanlis bisey demeyelim? bende kabbala kitaplarindada butür cagirmalar var, ama ben yapmaya korktum
sislerin, nefesin ve karanlıkları aydınlığa cevirin güçlerin yardımı istenir şifa vermek için iyileştirmek için saf enerji kazanmak için bu anahtar kullanılır
peki bu güvenli midir yani açıklamasını yazmamışsınız ben okumak istiyorum ama biraz korktum açıkçası sonuçta bilmediğimiz bir dil ve yanlış birşey yapmak istemem doğrusu sonuçta bunların garantisi yok
Yazıldığı gibi. iki versiyonu var. bu ingilizce aksanla okunan birde okunduğu gibi yazılan ben sizinle okunduğu gibi yazılan olanını paylaştım. Bu soruya cevap vermesem artık.