Şeytana ruh satma ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fearlear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl yapacagım değilde nelere yol açacagı, nasıl yapıldıgı vs. gibi tam bilgi istiyorum kusura bkamayın hiç açıklayıcı olmadım

gel bana sat ruhunu sen şeytanla kavgalıyız şu aralar ulen manyak mısınız ya her önüne gelen buraya böle konu açsa yandık wallahi kardeşim boş şey bunlar uğraşmayın bende zamanında uğraştımda sonuç yok sen nie satma geregi duyuosunki şeytana ruhunu şeytan kim ? sen her zaman dik dur gülümse şeytan kıskansın seni

Herhangi bir özelliğiniz var mi ? Hoşuma giderseniz şeytandan daha iyi bir fiyat sunabilirim ..

Bu konu daha önce tartışıldı diye biliyorum.Siteyi isterseniz bir araştırın.Hit4Critic manyak kelimesi biraz ağır olmamış mı.

Herkese selamlar..

Çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum gün aşırı da girmeye gayret gösteriyorum yeni konuların takibi için. Birçok bilgiye ulaşmam sayesinde ufkumun genişlemesine yardımcı olduğu için sitenin yapılmasın da emeği geçen ve paylaşım da bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Fakat birçok konu paylaşımların da çok rastladığım bir durum var ki , soru soran veya bilgi paylaşımında bulunanlara saygı çerçevesi dışında cevap veya yorumlar görmekteyim. Bu durum hem kırıcı olmakla beraber sitenin ilerlemesine de engel olmakta. Şunu bilmeliyiz ki insanların nasıl bir sıkıntı veya merak için de sorular sorduklarını bilemeyiz. Verdiğimiz cevapların sorumlusu olduğumuzun bilincin de olmalıyız. Yıkıcı değil yapıcı olmanızı tavsiye ederim. Bir gün biz de farkında olmadan aynı duruma düşebileceğimizi unutmamamız lazım. Bilginin sınırı yoktur unutmayalım lütfen...

Arkadaşımızın sorusuna gelince , öncelikle müslüman olduğum için allah yardımcın olsun diyorum. Bu konuyu zamanın da ben de çok araştırdım , bu sıra da çok hata yaptım. En başından şunu iletim internet de bulduğun bilgiler %100 doğru değildir. Bu tür uygulamalar kişiye göre değişir , tabiki de bazı kesinleşmiş uygulamalar var fakat o konuda uzun süre çalışma ve bilgi birikimi gerektirmektedir. Anladığım kadarıyla tek çıkışın bu olacağına inanarak ve son çare olarak bu yolu düşünmüşsün. Uzun süreli çalışmalar , bilgi birikimi , denemeler sonrasında ameline ulaşabilme ihtimalin var. Seçim senin saygı duymak da bize düşen tarafı..

Son olarak tavsiyemi öğrenmek istersen , eğer ki müslüman isen sakın ama sakın bu yola girmemeni söyleyebilirim. Havas ilmini araştırmanı , duaların ciddiyetini kavramanı , ve sadece yaradan dan istemeni tavsiye derim. Her zaman olumlu düşünmen gerekli. İnanarak dua ettiğin de neler olabileceğine sen bile inanamazsın. Birçok mucizeye şahit olmuş biri olarak tüm kalbimle söylüyorum bunu sana.

Saygılarımla , iyi forumlar.

Sitede bu konuda çok konu açıldı çok bilgi verildi ama şunu söyleyeyim şeytanla bu anlaşmayı yapar da sonra pişman olursanız bu anlaşmayı bozmak imkansıza yakın diye biliyorum :) Hangi sorununuz için şeytanla anlaşma yapmak istiyorsunuz bunu bizlerle paylaşırsanız belki daha çıkar bir yol sunan üyeler olucaktır.

Bir konuyu araştırmadan yeniden konu açmayın. Şeytana ruh satma çok önemli bir şey siz bakkaldan hangi beyaz peyniri alsam gibi bir üslupla sormuşsunuz. Sitemizde bu konu hakkında yeterli konu açılmıştır. Konuları araştırırsanız daha verimli olur sizin için...
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri