Sevdiğinizi kendinize bağlamak için...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sewda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sewda

Kayıtlı Üye
Biraz tuz üzerine 51 kere Yasin'deki 2 ayet-i kerimeyi (78 ve 79) okuyup nefes ettikten sonra, sevdiğinizin niyetine geceyarısı ateşe atıp yakacaksınız.
Bunu gerekirse **kere tekrarlayacaksınız.

Bunu arkadaşımdan aldığım bir kitapta görmüştüm arkadaşlar, paylaşmak istedim.

Bu arada eksik veya yanlış yazdıysam, bilgisi olan arkadaşlardan düzeltmelerinini rica ediyorum.

Sevda hanım, paylaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum katkı saglamışsınız ancak bir konunun altını çizmek isterim sizi tenzih ederek, Yasin suresi hakkında nedense birçok internet sayfasında yada basit dergi mecmualarda butür bilgiler yer almaktadır, YASİN suresi ile muhabbet olmaz arkadaşlar, ne 58.ayeti ne 78 79 nede diger ayetleri ile bunu saglayamazsınız çünkü nüzul ilişkisi bu yönde olmamıştır.. Daha öncede dedim, ledünni ilimlerde yapılan en büyük hata, ayet manasını okuyup he tamam bu bu işe yarıyordur demek.. Bu basitliktir işi bilmezliktir, ayetlerin konuya baglanması için olay sebep nüzul anahtar gibi birçok denklemin ortak olması lazım gelmektedir..
Şu olabilir ancak, majisyen kendi kurdugu metot dahilinde Herhangibir sureden yada ayetten bu YASİNde olabilir, harfsel bütünlük kurar, ilgili kişinin yine ilgili ebced degerleriyle materyaller aracılıgı ile yada okumalarla bir yemin oluşturur bundan hasıl olan gücü bagışlar ise bu yerine gelir.. Ancak yukarıda verilen böyle bir işlem degildir.. Bu sebeple şahsi fikrim bu tür Yasin okumalarının fayda vermeyecegi yönündedir.
(Fikrim otorite degildir en dogrusunu ALLAH bilir...)

78 ve 79. ayetler arabça türkçe okunuşu ve meali sırasıyla aşağıda

وَضَرَبَ لَنَا مَثَلًا وَنَسِيَ خَلْقَهُ قَالَ مَنْ يُحْيِي الْعِظَامَ وَهِيَ رَمِيمٌ

قُلْ يُحْيِيهَا الَّذِي أَنشَأَهَا أَوَّلَ مَرَّةٍ وَهُوَ بِكُلِّ خَلْقٍ عَلِيمٌ

Ve darebe lenâ meselen ve nesiye halkah(halkahu), kâle men yuhyil izâme ve hiye remîm(remîmun).
Kul yuhyîhellezî enşeehâ evvele merreh(merretin), ve huve bi kulli halkın alîm(alîmun).

78. ayet : Kendi yaratılışını unutarak bize karşı misal getirmeye kalkışıyor ve: «Şu çürümüş kemikleri kim diriltecek?» diyor.
79. ayet: De ki: "Onu ilk defa inşa eden (Yaratan), ona hayat verecek. Ve O, bütün yaratışları En İyi Bilen'dir."

burada yazılanlar maji uygulamalarında kullanılabilecek tarzda değillerdir. tabi kontejyan ın dediği gibi majisyenin kendi kurtuduğu medot hariçtir. kısacası sölemek istediğim yapsanızda başarılı olabileceğinizi sanmıyorum...

Sevda hanım, paylaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum katkı saglamışsınız ancak bir konunun altını çizmek isterim sizi tenzih ederek, Yasin suresi hakkında nedense birçok internet sayfasında yada basit dergi mecmualarda butür bilgiler yer almaktadır, YASİN suresi ile muhabbet olmaz arkadaşlar, ne 58.ayeti ne 78 79 nede diger ayetleri ile bunu saglayamazsınız çünkü nüzul ilişkisi bu yönde olmamıştır.. Daha öncede dedim, ledünni ilimlerde yapılan en büyük hata, ayet manasını okuyup he tamam bu bu işe yarıyordur demek.. Bu basitliktir işi bilmezliktir, ayetlerin konuya baglanması için olay sebep nüzul anahtar gibi birçok denklemin ortak olması lazım gelmektedir..
Şu olabilir ancak, majisyen kendi kurdugu metot dahilinde Herhangibir sureden yada ayetten bu YASİNde olabilir, harfsel bütünlük kurar, ilgili kişinin yine ilgili ebced degerleriyle materyaller aracılıgı ile yada okumalarla bir yemin oluşturur bundan hasıl olan gücü bagışlar ise bu yerine gelir.. Ancak yukarıda verilen böyle bir işlem degildir.. Bu sebeple şahsi fikrim bu tür Yasin okumalarının fayda vermeyecegi yönündedir.
(Fikrim otorite degildir en dogrusunu ALLAH bilir...)

Anladım. Ben zaten bilgili olan birinin, bilgi vermesini de istemiştim. Ayrıca teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.

Bu uygulamayı ''Gizli İlimler'' isimli bir kitaptan almıştım. Kitabı arkadaşım vermişti. Babası bu tür uygulamaları yapan bir hocaymış ve kitap o şahsa aitmiş. Kitapta daha böyle pek çok uygulama ve 'vefk'lerle ilgili bilgi vardı. Aslına bakarsanız 'Yasin' suresinin mahiyeti hakkında ben de aynı fikirdeydim sizinle ve arkadaşıma söylemiştim düşüncelerimi; fakat kendisi babasının bir uzman olduğunu söyleyince diyecek lafım kalmamıştı.
Özellikle ''Babam bu işte bir numaradır. Üstüne kimseyi tanımam.'' diye üsteleyince, paylaşmak istedim.

Yanlış yönlendirme yaptıysam çok çok özür dilerim.

Az önce Urum'un bir mesajını okudum ve yukarda yazmış olduğum bir kelimeyi düzeltmek istiyorum. Yazıyı okurken ''hoca'' kelimesini görmezden geliniz. Henüz ''sahtekar'' demek istemiyorum, çünkü emin değilim. Kimsenin günahını almayayım.

slm ben bunu 5 yıl önce uyguladım ve tuza değilde bir bardak suya okudum ve gerçekten işe yarıyo.ve o kişiyle evlendim. ama olmadı ömrü vefa etmedi
. şimdi aynı isimde kim varsa beni tanıdıktan sonra hayran oluyo.ve açıkçada diyolar büyümü yaptın bana die[

Geri