Sevdiğinin kalbine girmek için...

Pembeyaz

Kayıtlı Üye
Bir büyüğümden yıllar önce öğrendim denedim ve faydasını gördüm. Paylaşmak istedim.
Daha önce paylaşıldığını sanmıyorum ya da ben göremedim.

Öncelikle niyet ediyoruz. Şöyle mi, Böyle mi karmaşası yaratmamak için net olarak yazmaya çalışacağım.

Niyet ettim Allahım senin rızan için Ayşeden doğma Ahmet kulunun kalbine ve ruhuna girmem için bu duayı okumaya;

Destur Bismillahi Allahu Ekber, Allahu Ekber, Allahu Ekber

Ve El Kaytu Aleyke Muhabbeten minni velitüsnü a ala ayni.

Ayşeden doğma Ahmet beni arasın benimle konuşsun. Dilinde benim ismim olsun kalbi benim için çarpsın.

Not: Arapça bilmiyorum, yazım hatam varsa moderatörler düzeltir sanıyorum. Türkçe anlamını da bilmiyorum. Bilen bir arkadaş yazarsa bende öğrenmiş olurum.

Namaz kıldıktan sora mı okumamız gerekıyor ? Kaç kez okumamız gerekıyor ? ne zaman okumamız gerekıyor ?? <<

İlk olarak bu bir büyüdür lütfen dua diye paylaşmayın ikinci ise arapçada yazılış yanlışı yaptıysanız ses titreşimi değişeceğinden büyünün amacı bambaşka bir hal alabilir...

Ve El Kaytu Aleyke Muhabbeten minni velitüsnü a ala ayni.
Not: Arapça bilmiyorum, yazım hatam varsa moderatörler düzeltir sanıyorum. Türkçe anlamını da bilmiyorum. Bilen bir arkadaş yazarsa bende öğrenmiş olurum.

"Ve üzerine benden bir sevgi bıraktım ki nezaretim altında yetiştirilesin" (Taha 39)
Kaytu yerine gaytu olacak
velitüsnü a yerine velitusnea olacak

Benim bildiğim bu tür uygulamalarda anne adı çok önemli. Yani "Havva" adı pek işe yaramayabilir.

Saygılar.

Geri