Sevdiğine eşine şirin olmak için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan psikopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

psikopat

Kayıtlı Üye
cuma günü sela vakti abdestinizi alip 2 rekat namaz kilinir önünüze bir sürme alinir.kibleye yönelip 10 tövbe istiğfar 3 selavat,1 fatiha 3 ihlas 7 ayetel kürsi-7 felak-7 nas suresi okunur ve ardindan kuduriye duasi ve 1000 adet ya vedud sürmenin üzerine 3 kez okunup üflenir.o sürmeden gözünüze çekip sevdiğinizin yanina gittiğinizde size nasil baktiğina dikkat edin..allah kabul etsin...

rica ederim arkadaşlar ne demek...daha paylaşacak çok şey var sizinle ama üşeniyorum yazmaya valla:D

(ardindan kuduriye duasi ve 1000 adet ya vedud sürmenin üzerine 3 kez okunup üflenir) burda kuduriye duasınımı 3 kez okuyacağız yoksa ya Vedud'u bin kere 3 sefer mi okuyup üfleyeceğiz .Pisikopat konuyu tekrar yazarmısın ama daha ayrınytılı yazarsan seinirim teşekkürler.

Çok duymuştum bunu ama sadece eşin,sevdiğin değil kim bakarsa şirin gözükülür diye biliyordum..Öyle değil mi yani şimdi ?:)

(ardindan kuduriye duasi ve 1000 adet ya vedud sürmenin üzerine 3 kez okunup üflenir) burda kuduriye duasınımı 3 kez okuyacağız yoksa ya Vedud'u bin kere 3 sefer mi okuyup üfleyeceğiz .Pisikopat konuyu tekrar yazarmısın ama daha ayrınytılı yazarsan seinirim teşekkürler.
Saol arkadaım ben hatalı yazmışım orda kusura bakmayın kuduriye duası 3 kez ya Vedud ismi 1000 kez okunacak.

ALLAH ALLAH neler var. sayın üye "daha çok var üşeniyorum yazmaya " diye belirtmişsiniz. yapamayın rica ederim. böyle şeylerin üşenmesi olmaz. lütfen üşenmeyip bildiklerinizi paylaşın . veyahut kaynak belirtin biz de edinelim. çok enteresan. sürme ve sevilme....... e hadi bakalım . biz boşuna yaşamışız . neler neler biliyor herkes. bravo vallaha.... da . doğalı daha güzel değil mi ? sürmesiz boyasız sadece aşk? Sevgi . DOĞAL.

Bu paylasimi okurken benimde aklima süper bir srnirinlik büyüsü geldi, bu büyüyü bayanlar eslerli icin yapabilir..

Simdi es isten eve gelmeden yemek yapilir, mümkünse tam menü olsun, sofra kurulur, mümkün mertebe sofrada faturalardan kaynanalardan yada cocuklarin kötü notlarindan bahsedilmez.. Yemek sonrasi bir bardak cay ve kumandayi esinizin eline verirsiniz..
Islem tamamdir,bir saat sonra etgisini görmeye baslarsiniz :D:D:D

Geri