"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğimin akrabaları bizi ayırmaya çalışıyor, ne yapabilirim

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecekus757

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar. Bütün formu aradım fakat tam bununla alakalı birşey bulamadım. Sorunumu size anlatıyorum;
Sevgilimle 2 senelik bi ilişkimiz var. Birbirimizi cok seviyoruz bırakmıyoruz.Bu konuda hiçbi problem yok.Fakat akrabaları bizi ayırmaya çalışıyor.Benden 20 yaş büyük akrabaları benimle kavga ediyor. Nezaman bizi görseler sonradan sevgilimi arayıp küfür ediyorlar.Bunu nasıl durdurabilirim.Nolur yardım edinnn.

Yaş kaç? Garip geldide böyle bir tutumda olmaları o yüzden sordum :)

merhaba arkadaslar. Bütün formu aradım fakat tam bununla alakalı birşey bulamadım. Sorunumu size anlatıyorum;
Sevgilimle 2 senelik bi ilişkimiz var. Birbirimizi cok seviyoruz bırakmıyoruz.Bu konuda hiçbi problem yok.Fakat akrabaları bizi ayırmaya çalışıyor.Benden 20 yaş büyük akrabaları benimle kavga ediyor. Nezaman bizi görseler sonradan sevgilimi arayıp küfür ediyorlar.Bunu nasıl durdurabilirim.Nolur yardım edinnn.
22 yaşına gelmiş erkek arkadaşınıza akrabaları böyle davranıyorsa bence bu durum geçmez. erkek arkadaşınızın bir seçim yapması lazım ya siz ya akrabaları. sizi seçersede bunu akrabalarınıza söylemeli olmadı akrabalarıyla ilişkisini kesmeli. yine dua bölümüne bakın ama bu tip olaylarda genel tablo erkek sevdiği kızdan vazgeçmez, akrabalar durumu hazmedemez ve sürekli huzurluk çıkarırlar... Allah yardımcın olsun.

Huzursuzluk cıkarmamaları ıcın ugrasıyorum zaten..beni seçiyor. gideriz buralardan diyor. fakat ben onlardanda ayrılmasını istemiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
22 yaşına gelmiş erkek arkadaşınıza akrabaları böyle davranıyorsa bence bu durum geçmez. erkek arkadaşınızın bir seçim yapması lazım ya siz ya akrabaları. sizi seçersede bunu akrabalarınıza söylemeli olmadı akrabalarıyla ilişkisini kesmeli. yine dua bölümüne bakın ama bu tip olaylarda genel tablo erkek sevdiği kızdan vazgeçmez, akrabalar durumu hazmedemez ve sürekli huzurluk çıkarırlar... Allah yardımcın olsun.

Yaş 22 dediğiniz nedir ki Allah aşkına? Sanki insanlar 22 yaşında iyice olgunlaşmışlar kişilikleri oturmuş da feleğin çemberinden geçmişler de doğru kararlar verip tüm sorumlulukları alıyorlar da.. 22 yaş bişey değil ergenliğin biraz sonarsı. Herneyse ecekus bunun dışnda ailesinin yaptığı şey gerçekten çirkin. Yine de sen evlenip yuva kurmak için bu kadar acele etme. Çok gençsin biraz daha durmanı tavsiye ederim. Öyle evlenip başınızı alıp başka diyarlara falan da gitmeye kalkışmayın. Bunlar ciddi akrarlardır. 3 yıl sonra aşk biterse pişman olma diye radikal kararlar almamanı öneririm. Gençsizniz ne güzel bir ilişkiniz var akrabalarını boşverip ilişkinizi yaşayın ama evlenip kalkıp herkesi bırakıp başka bir yere gitmek fikri çok da iyi olmayabilir.

Bu size karsi cikanlarin akrabalik dereceleri nedir?? Ben kacirildigimda 17 yasindaydim ve akraba evliligini evlendikten sonra ögrendim.Cünki bizde yoktur,kuzenlerimiz kardesimizdir,baska bir sey olamaz,ögrenmemde cok cirkin bir bicimde oldu.esimle ilk iznimizdi ve anneannemlere halamin oglu geldi,beni o kadar özlemiski sarilip öpünce,kiyameti esim kopartti ve onu evden kovdu.Anneannemde,banabak damat,kardes evliligi sizde olabilir ama bizde yok deyince.durumu anladim.ve denizliye esimin agilesine gidince,iyice sok oldum.cünki öz teyzesi esime,benim kizim varken sen gittin istanbullu kiz kacirdin diyerek,sitem etti üstelik benim yanimda.

Bence bu senin basindaki sorunda böyle bir durum,yabanci gelin istemiyorlar belki?? Yoksa akrabalari ne ilgilendirsin ki?? :nopity:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri