semih_tigin
Kayıtlı Üye
sayın urumun yazmış olduğu şahmeran büyüsüne bir uzman göz atabilir mi? belki benim bilgisizliğimden bana öyle geldi ama sanırım bazı yazım hataları var.
sayın urumun yazmış olduğu şahmeran büyüsüne bir uzman göz atabilir mi? belki benim bilgisizliğimden bana öyle geldi ama sanırım bazı yazım hataları var.
Şahmeran duası nerde!!!!
Sayin samix sahmeran duasi zaten var forumda. Ünlem kullanmaniza gerek yoktu. Sanirim arkadas yeni ve kurallardan haberi yok. Eminim kurallari okuyacaktir, sakin olun.
kurallardan haberim var ama o konu kilitlenmiş bende yeni bir başlık açıp burda sordum.
Alah yada Allah ben okudum zaman fark olmuyor.yok benim dediğim mesela Allah kelimesi var bir başka satırda Alah kelimesi var bu yazım hatası olabilir diye düşündüm, birde huvel-hüvel vs... birkaç birbirine benzer kelime var acaba normali mi bu yoksa yazım hatası mı, büyüyü yanlış yapmayalım yani harf hatası yüzünden varsa hata açığa çıkmış olur,yoksada kafalarda soru işareti kalmaz.
birde ezbere değil kağıttan okusak olurmu??
birde ezbere değil kağıttan okusak olurmu??