"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Safranla Yazılmış Yasin - bilgisayar hatlı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edwird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edwird

Kayıtlı Üye
Bir internet sitesinde safranla yazılmış yasini şerif gördüm. ( site ismi vermeyeceğim ) bilgisayar hattı ile yazdırmışlar. Tamamen safran gülsuyu ve miskten oluşan mürekkeple yazıldığını söylüyorlar şimdi merak ettiğim şu: acaba elle yazılmış yasin gibi etki eder mi? Ben daha önce fatih çarşambada birisine 150 tlye yazdırmıştım. Bu adamlar 60 tlye satıyor. Kullanıcı yorumları falan güzel ama içinde bi tereddüt var. Malzemeden çaldıklarını düşünmüyorum sadece elle yazılan gibi etkili olur mu onu merak ediyorum?

bu konuda bilgisi olan yahut daha önce bunu alan vqr mı?

Ben pek etki edeceğini sanmıyorum. Saf mürekkeple yazılmış olması gerek diye biliyorum.

Yakında flash belleğe dua yükleyip boyna assak etki eder mi diye sorularda başlarsa hiç şaşırmayın =)

Yakında flash belleğe dua yükleyip boyna assak etki eder mi diye sorularda başlarsa hiç şaşırmayın =)

Güzeldi :) ama aynı şey değil biliyorsunuz. Açıkcası 6 sayfa arapça yazmak çok zor geliyor biraz düşününce eğer birine yazdırınca oluyorsa neden bilgisayar hatlısı olmasın diye düşünmüyor değilim.

Güzeldi :) ama aynı şey değil biliyorsunuz. Açıkcası 6 sayfa arapça yazmak çok zor geliyor biraz düşününce eğer birine yazdırınca oluyorsa neden bilgisayar hatlısı olmasın diye düşünmüyor değilim.

Bakın elle yazılmasının önemini anlatayım size. İnsan vücudunda enerjinin çıkış noktalarından biri de ellerdir. Bu tür uygulamalarda ise başarılı olması için enerji önemlidir.Yazan kişi enerjisini aktarır,inanır. Ve o sayede başarılı olur. Safran mürekkebini kullanmalarının sebebi ise safran mürekkebi yıllarda bu tür maji uygulamarınca kullanılmış ve o mürekkebe bir enerji aktarılmıştır.O yüzden çoğu uygulamada onu kullanırlar daha çok başarı sağlamak için.

Bilgisayar gibi şeylerden çıktı alınanlar ise tabi ki başarılı olmaz.Bilgisayar yazıyı çıkarırken enerji aktarmıyor,inanmıyor nasıl başarılı olsun ? :)

Sevgiyle Kalın. :)

Şakası bir yana ama bilgisayar çıktısı olduğunda bir sorun olacağını zannetmiyorum. El ile yazılanları daha makbuldur Tai Chi Chuan söylediği gibi kişi enerjisini verir fakat günümüzde Kuran dahil bir çok kaynak artık bilgisayardan hazırlanıyor.Güzelliği,düzgünlüğü önemli değil önemli olan amacına hizmet etmesi. Doğru harflerle hatasız yazdıktan sonra Dünya nın en kötü yazı biçimiylede yazsanız bir sorun olmaz. Ama 1 harfin bile koca cümleyi bambaşka anlamlara sürüklediği arapçada hata yapmamak gerekir. Ben doğru yazarım/yazdırırım diyorsanız el ile yok bu konuda şüpheleriniz varsa bilgisayar çıktısıda olur.

şimdi insanlar neler düşünüp ne ticaretler çıkarıyor ortaya.
bilgisayar ve eli şöyle düşündümde ikisini bir tutamayız ister istemez elle yazılan daha ön planda olucaktır hep.
eğer görüntüsel yapısal olarak birbirinin kopyası ise bilemiycem sonuçta makinedan çıksada o an o çıkaran kişinin enerjisini niye almasın alabilir ayrıca kimin neye göre enerjisi vardır bilemeyiz önemli olan ona sahip olanın ona nasıl baktığı. Sonuçta o sizin olucak.
ama tabi sen olsan ellemi yazılmış makinedan mı yazılmış alırsın dersen elle yazılmışı daha çok almak isterdim.
makineden çıkmış olanda düşünülebilir neden olmasın.

şimdi insanlar neler düşünüp ne ticaretler çıkarıyor ortaya.
bilgisayar ve eli şöyle düşündümde ikisini bir tutamayız ister istemez elle yazılan daha ön planda olucaktır hep.
eğer görüntüsel yapısal olarak birbirinin kopyası ise bilemiycem sonuçta makinedan çıksada o an o çıkaran kişinin enerjisini niye almasın alabilir ayrıca kimin neye göre enerjisi vardır bilemeyiz önemli olan ona sahip olanın ona nasıl baktığı. Sonuçta o sizin olucak.
ama tabi sen olsan ellemi yazılmış makinedan mı yazılmış alırsın dersen elle yazılmışı daha çok almak isterdim.
makineden çıkmış olanda düşünülebilir neden olmasın.

Makineden çıkarılmış bitmiş bir şeye enerji göndererek uygulama yapılmaz,başarılı olmaz.Önemli olan yeri yazarken enerji göndermek,inanmak.
Dediğiniz gibi olsa herkes uygulamalarda ki yazılı kısmı makineden çıkarır,enerji gönderir iş biter.Sadece bir uygulamayı yapmak için dil öğrenenler bile var.

Kişinin enerjisi çok bile olsa makineden çıkarılmış bir şeyle uygulama yapmaz,yapsa bile çok başarılı olmaz.
Kişi yazarken,yaparken uygulamayla bütün olur.Ama makineden çıkarılmış bir şeyler bütün olamaz.Kişi yazıyı yazarken doğal mürekkep kullanır ama makine doğal kullanamaz.Katkı maddesi bulunan mürekkep kullanır.

Yazıların boyaları özeldir. Eğer bir yazıcıya başka bir mürekkep eklerseniz çalışmaz. heleki, safran mürekkebi, pütürlü olanı kesinlikle ekleyemezsiniz. toneri tıkar. Safran mürekkebi sadece safran ve gülsuyundan oluşmaz. içine istenilen tam rengi vermek için is mürekkebi eklenir. Sadece safran ve gül suyu ile yapılan mürekkepten sarı rengi elde edersiniz. Sarı istenilen renk değildir. Baktınığınızda kan kırmızı olan, yazdığınızda kurumuş kırmızı kahve arası kurumuş kan rengi olan bir renk elde etmeniz gerekir. Kısaca bunu yapan kim ise yalan söylüyor.

Yazıların boyaları özeldir. Eğer bir yazıcıya başka bir mürekkep eklerseniz çalışmaz. heleki, safran mürekkebi, pütürlü olanı kesinlikle ekleyemezsiniz. toneri tıkar. Safran mürekkebi sadece safran ve gülsuyundan oluşmaz. içine istenilen tam rengi vermek için is mürekkebi eklenir. Sadece safran ve gül suyu ile yapılan mürekkepten sarı rengi elde edersiniz. Sarı istenilen renk değildir. Baktınığınızda kan kırmızı olan, yazdığınızda kurumuş kırmızı kahve arası kurumuş kan rengi olan bir renk elde etmeniz gerekir. Kısaca bunu yapan kim ise yalan söylüyor.

peki bu mürekkebi ben nasıl hazırlayabilirim. Kendim daha evvvel 1 gr. Safrana 1.gr gülsuyu ve 1 gr misk katarak denemiştim ama is mürekkebi denilen şeyi hiç duymadım. Bana yardımcı olmanız mümkün mü? Vakitayırdığınız için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri