Saç teli ile büyü

Saç teli ile yapılan büyülerin etkisi nedir geri döndürmek için ve yapan biri var mı izmir çevresinde
Objektif bir yorum yapacağım sana. Bu kadar şey yaparsan ileride forumda bunlardan nasıl kurtulurum beni rahatsız ediyorlar adlı bi konu açacağını düşünüyorum. Neden dersen bilmediğin sularda yüzüyorsun ve o su elbet bir gün derinleşip seni yutucak

Objektif bir yorum yapacağım sana. Bu kadar şey yaparsan ileride forumda bunlardan nasıl kurtulurum beni rahatsız ediyorlar adlı bi konu açacağını düşünüyorum. Neden dersen bilmediğin sularda yüzüyorsun ve o su elbet bir gün derinleşip seni yutucak
Belki de bildiği sulardır.
Ama bahsettigi rakam çok düşük bir büyü için. Bizler bir bakıma, bir şifa seansına bile 1000-2000 ödüyoruz. Yapan kişi o kadar ehil olsa bu paraya parmağını bile oynatmazdı.. Artı bağlamaya çalıştığı kişinin görüştüğü kadın varmış. Eğer diğer kadın bu işlerden anlıyorsa durumu fark edip büyüyü bozup kendi büyü yaparsa bir de :ROFLMAO:

Sizin bu konuda tecrübeniz var mı merak ettim :) DNA ile yapılan büyüler etkili diye duymuştum. Auranız parlak çok hoş bir hanımsınız belliki belki de size bağlama yapmak isteyen erkekler olmuştur saçlarınızdan tel koparıp 😹

Sizin bu konuda tecrübeniz var mı merak ettim :) DNA ile yapılan büyüler etkili diye duymuştum. Auranız parlak çok hoş bir hanımsınız belliki belki de size bağlama yapmak isteyen erkekler olmuştur saçlarınızdan tel koparıp 😹
Pek cesaret edebileceklerini düşünmüyorum benden çekiniyor beni tanıyan erkekler :d . iltifatınız içinde teşekkür ederim :). Biri bana yapmadı da zamanında ben birine yaptım hayatını maf etmek için . Geri dönüşü bana çok ağır oldu,hiçbir şeyi bilmeden gümbür diye daldığım içim baya uğraştım geri göndermek için. işi 1. derece yanık ile atllattığım için mutluyum ve o günden sonrada asla kara büyü olaylarına girmiyorum. Aydınlık taraftan devam :d

Pek cesaret edebileceklerini düşünmüyorum benden çekiniyor beni tanıyan erkekler :d . iltifatınız içinde teşekkür ederim :). Biri bana yapmadı da zamanında ben birine yaptım hayatını maf etmek için . Geri dönüşü bana çok ağır oldu,hiçbir şeyi bilmeden gümbür diye daldığım içim baya uğraştım geri göndermek için. işi 1. derece yanık ile atllattığım için mutluyum ve o günden sonrada asla kara büyü olaylarına girmiyorum. Aydınlık taraftan devam :d
Ne tarz bi büyü denedin

Bana bu forumda veya başka bir yerde kimse bağlama yapamaz, çünkü cingözüm izin vermez yapan olursa bozar kendisi bağlama yapmak için 😹

Sen yapsan senin yaptıklarını da bozar dimi 🤩
Eğer majiden anlayan hoş bir hanımı alırsan hayatına hem cingözünün yaptığı büyüleri bozar hem de sana yeni bağlamalar yapar 😂
Urum benimkinin en son yaptığı bağlamalarda dualar ve okumalar ile birlikte enerji yönlendirmesiyle bağlama yaptığını söyledi, varlık görevlendirmiyormuş benimki de majiden anlıyor artık 🤩

Geri