oylesineboylesine
Kayıtlı Üye
Saç teli ile yapılan büyülerin etkisi nedir geri döndürmek için ve yapan biri var mı izmir çevresinde
Saç teli ile yapılan büyülerin etkisi nedir geri döndürmek için ve yapan biri var mı izmir çevresinde
Sakin yahu, daha yeni kaşık gömmediniz miSaç teli ile yapılan büyülerin etkisi nedir geri döndürmek için ve yapan biri var mı izmir çevresinde
Evet de bilgi almak için yazıyorumBütün tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışıyorsunuz resmen. Kaşık büyüsünü daha yeni yaptırmadınız mı siz
Sizde irade yok. Bence iyiliğiniz için bilgi almayın ve öğrenmeyin.Evet de bilgi almak için yazıyorum
Objektif bir yorum yapacağım sana. Bu kadar şey yaparsan ileride forumda bunlardan nasıl kurtulurum beni rahatsız ediyorlar adlı bi konu açacağını düşünüyorum. Neden dersen bilmediğin sularda yüzüyorsun ve o su elbet bir gün derinleşip seni yutucakSaç teli ile yapılan büyülerin etkisi nedir geri döndürmek için ve yapan biri var mı izmir çevresinde
Belki de bildiği sulardır.Objektif bir yorum yapacağım sana. Bu kadar şey yaparsan ileride forumda bunlardan nasıl kurtulurum beni rahatsız ediyorlar adlı bi konu açacağını düşünüyorum. Neden dersen bilmediğin sularda yüzüyorsun ve o su elbet bir gün derinleşip seni yutucak
Sizin bu konuda tecrübeniz var mı merak ettim DNA ile yapılan büyüler etkili diye duymuştum. Auranız parlak çok hoş bir hanımsınız belliki belki de size bağlama yapmak isteyen erkekler olmuştur saçlarınızdan tel koparıpObjektif bir yorum yapacağım sana. Bu kadar şey yaparsan ileride forumda bunlardan nasıl kurtulurum beni rahatsız ediyorlar adlı bi konu açacağını düşünüyorum. Neden dersen bilmediğin sularda yüzüyorsun ve o su elbet bir gün derinleşip seni yutucak
Pek cesaret edebileceklerini düşünmüyorum benden çekiniyor beni tanıyan erkekler :d . iltifatınız içinde teşekkür ederim . Biri bana yapmadı da zamanında ben birine yaptım hayatını maf etmek için . Geri dönüşü bana çok ağır oldu,hiçbir şeyi bilmeden gümbür diye daldığım içim baya uğraştım geri göndermek için. işi 1. derece yanık ile atllattığım için mutluyum ve o günden sonrada asla kara büyü olaylarına girmiyorum. Aydınlık taraftan devam :dSizin bu konuda tecrübeniz var mı merak ettim DNA ile yapılan büyüler etkili diye duymuştum. Auranız parlak çok hoş bir hanımsınız belliki belki de size bağlama yapmak isteyen erkekler olmuştur saçlarınızdan tel koparıp
Ne tarz bi büyü denedinPek cesaret edebileceklerini düşünmüyorum benden çekiniyor beni tanıyan erkekler :d . iltifatınız içinde teşekkür ederim . Biri bana yapmadı da zamanında ben birine yaptım hayatını maf etmek için . Geri dönüşü bana çok ağır oldu,hiçbir şeyi bilmeden gümbür diye daldığım içim baya uğraştım geri göndermek için. işi 1. derece yanık ile atllattığım için mutluyum ve o günden sonrada asla kara büyü olaylarına girmiyorum. Aydınlık taraftan devam :d
Yok edici bir şey lakin bunu paylaşmak istemiyorum karmanı alamamNe tarz bi büyü denedin
Bana bu forumda veya başka bir yerde kimse bağlama yapamaz, çünkü cingözüm izin vermez yapan olursa bozar kendisi bağlama yapmak içinSizin bu konuda tecrübeniz var mı merak ettim DNA ile yapılan büyüler etkili diye duymuştum. Auranız parlak çok hoş bir hanımsınız belliki belki de size bağlama yapmak isteyen erkekler olmuştur saçlarınızdan tel koparıp
Sen yapsan senin yaptıklarını da bozar dimiBana bu forumda veya başka bir yerde kimse bağlama yapamaz, çünkü cingözüm izin vermez yapan olursa bozar kendisi bağlama yapmak için
Urum benimkinin en son yaptığı bağlamalarda dualar ve okumalar ile birlikte enerji yönlendirmesiyle bağlama yaptığını söyledi, varlık görevlendirmiyormuş benimki de majiden anlıyor artıkSen yapsan senin yaptıklarını da bozar dimi
Eğer majiden anlayan hoş bir hanımı alırsan hayatına hem cingözünün yaptığı büyüleri bozar hem de sana yeni bağlamalar yapar