"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

pullmethere

Kayıtlı Üye
Selamlar, garip bir rüya gördüm ve etkisinde kaldığımı söyleyebilirim. Normalde rüyalara hiç takılmam lakin bu seferki bana kendimi oldukça garip hissettirdi. Varsa bir anlamı, analizi vb bilgili kişilerden öğrenmeyi çok isterim.

Rüyamda bir seri katil vardı. Bir şekilde o kişinin birçok kişiyi öldürdüğünü nasıl olduğunu bilmediğim şekilde biliyordum ve benim peşimdeydi. Nereye gidersem gideyim kalabalığın arasında dahi olsam beni buluyordu.

Bu nokta yorum için önemli olabilir: rüyamın bir kısmında katil evime gelmişti ama ona küfürler savurarak içeri girmeden yollamıştım. Tabii ki sonrasında yeniden defalarca karşılaştık. Bir şekilde kaçsam da yeniden karşılaşıyorduk.

Tam rüyam sona ermeye yakın başka bir rüyaya evrilirken onunla yüzleştiğimi gördüm. Lakin onu hakladım mı haklamadım mı tamamen hatırlayamıyorum. Çünkü rüyam gerçekten de çok uzun sürmüştü. Muhtemelen bu son kısım tabir için önemlidir... çok büyük bir ihtimalle galip geldiğimi hatırlıyorum.

Haberci rüya olabilir ya da başka şekilde analiz yapılabilir diye düşünüyorum. Çünkü yakın zamanlarda hiç korku oyunu oynamarım, katil ya da korku filmleri izlemedim ve benzeri şeyleri aklımda depolamadım. Ayrıca rüyamın hissi de yoğundu.

Cevaplamak isteyen olursa bütün yorumlara ve öğrenmeye tamamen açığım. İyi forumlar dilerim, ışık ve sevgiyle kalınız.

Geri