"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamdaki cadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merviş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merviş

Kayıtlı Üye
Merhabalar, çok sık paranormal konularda rğya gören biriyim. Birkaç gece önce rüyamda genç bir adam gördüm eşinin yüzü sürekli değişiyor ve çirkinleşiyordu. Bundan rahatsızlandığı için eşini aldığı eve geri götürdü ve kendisine angelina jolie veya Hürrem’i vermelerini istedi. Onu dinleyip yukarı çıkardılar burdan sonra o adam kayboldu ve ben kendimi görmeye başladım. karanlık, eski bir evin yatak odasına girdiğimi gördüm. Odada oldukça yaşlı beyaz saçlı, siyah elbiseli bir kadınla biraraya geldim. Rüya etkisinde olduğum için kendimi kontrol edemiyordum. Yaşlı kadından bana bir kadın eş yaratmasını istedim. Bana birkaç gelinlik gösterdi hepsi eski İstanbul usulünde gelinliklerdi. Gelini hangi gelinlik istediğimi sordu, ben gelinlikle ilgilenmediğimi vahşi bir arzuyla bana kadın yaratmasını istedim. Bana kadının adını, ve onu hangi görselde istediğimi sordu mesela Hürrem ama 15. Yy Hürrem mi yoksa farklı bir Hürrem mi ? Benim kafam karıştı orda kendimi kontrol edemeyen ben nasıl böyle saçma şeyler söyledim bilmiyorum. Sonra o yaşlı kadın dolabından birkaç iksir döktü, eline kibar bir asa aldı ve sihirli sözcükler söylemeye başladı ben tam o anda kendimi idrak ettim ama belli etmemeye çalıştım. Sihirli sözcükler kurandan alınmış ayetlerin kombinasyonundan oluşuyordu ve iki kelime hatırlıyorum ‘’ summun bukmun ‘’ . Kadın bu sözcükleri söylerken yatağına girip yorganın altından uzattığı eli ile asasını kullanarak sihirli sözcükleri okumaya devam ediyordu. Gelinliklerin olduğu noktada elektiriksel bir şeyler oluyordu ve ben çok gerildim. Vazgeçtim demek istiyordum, onu isteyen ben değildim diyemiyordum. Yanına gidip usulca ona sordum ne kadar sürer diye bana dedi ki 40 dk sonra dedim ki bu sözcükler ayetler siz bunları kendiniz mi oluşturdunuz orda bilinç olarak beni muhatap alıp bana büyüselcilik ile ilgili bir şeyler öğretmeye başladı. Osmanlı da Yıldırım Beyazıt’ı 3 büyücü uyarmaya geldi ama onları dinlemediği için öldü dedi. Onu uyaran büyücüler aristokrat ailelerin çocuklarıydı ve bu sözcükleri onlar yarattı daha sonra büyücüler daha da süslü kelimeler ile kombinasyonlar yarattı ama aslolan bu sözcükler dedi. Bana bir tablo gösterdi iki parçadan oluşan bir diptikti 3 adam vardı ilkinde, ikincisinde ise aynı 3 adam ama 2 farklı yaratık görünüyordu . Kadına döndüm dedim ki sen bu yarattığın kadını benim yaşam enerjimden de besleyeceksin, ben bunu mu yapacağım. Tedirgindim artık neden bunları yaşıyordum bilmiyordum. Beni oyalamak için akrabalarımın imajlarını gösterdi ve onlar hakkında bilgilerle oyaladı. Bir sofrada bana özel bir kadehte bir içki uzattı onu içince uyandım. Daha önce çok fazla kaotik, şeytani rüyalar gören biri olarak bu rüyadan çok etkilenmedim ama aktif olarak spiritüel aktiviteler yapan biri olmadım çoğu eylem, meditasyon bihaberim fakat astral boyutta neden bu tarz şeyler görüyorum anlamlandıramıyorum. Sabah uyandığımda hemen yattığım yerden uzaklaşıp başka bir odaya geçtim. Kedim yanıma gelip göğsümün üstüne çıkıp üstümde dört döndü. O böyle yapınca kendimi toparladım. Bugün de tesadüfen bu platformu gördüm burda paylaşmak ve belki önlem alabileceğim bir şey varsa öğrenmek istedim.

Geri