Rüyamdaki adam?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EAFW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EAFW

Kayıtlı Üye
Öncelikle bir kaç aylık üyeyim lakin ilk kez yazıyorum. Benim gerçekten merak ettiğim bir sorum var. Yaklaşık 3 yıldır rüyamda aynı adamı görüyordum. Gayet normal bir insan, ismini, yüzünü rüyalarımdan biliyorum ama tanımadığım biri. (rüyalarımızda, hayatımızda hiç görmediğimiz birini görmenin mümkün olmadığını okumuştum bir yazıda.bu yüzden belki bu adamı da görmüşlüğüm vardır gerçek hayatta ama tanımadığıma eminim).
Rüyamda gördüğüm adam benim kaderimmiş. Rüyada ikimizde bunu biliyoruz. İkimizde farklı insanlarla birlikteyiz ancak kaderimizde beraber olmak varmış olarak görüyordum bu adamı ve bu rüyalar 1 - 2 kez değil belli aralıklarla sık sık gördüğüm rüyalar, buluşma gibi geçen rüyalar. Hatta bir tanesinde bu adam bana o zaman ki uzun süreli ilişkimin güzel bir yerde sonuçlanmayacağını, ne yaparsak yapalım bizim birlikte olacağımız gerçeğini değiştiremeyeceğimizden bahsediyordu. Bu rüyadan bir süre beraber olduğum kişiyle ilişkim bitti.
Ancak 5 ay kadar önce rüyamda bu adamın öldüğünü gördüm, onu kurtarmaya çalışıyordum ancak başarısız oluyordum. Bir daha da bu kişiyi rüyamda görmedim. Benim merak ettiğim şey böyle bir şey mümkün mü? Gerçekten bir insanı mı görüyordum yoksa bilinçaltımın bir oyunu mu? Bu konuda görüş bildirebilecek birileri yardımcı olursa sevinirim.

Her bir rüyanın gerçeklik payı vardır. Gördüklerinizi, gerçek hayatınızda yaşadıysanız; bir anlamı mutlaka vardır. Ben bu konuda pek tecrübeli değilim ama "RÜYA" konularında gerçekten ilim sahibi olan arkadaşlar vardır aramızda, onlara özel mesajdan da iletirsen, sana daha ayrıntılı yardımcı olabilirler.

Carl Jung un anime ve animus kavramıyla ilişkili olabilir nette araştır ,rüyanda sembolizm varmıydı gerçekten yaşanmış günlük sahnelerimi andırıyordu ? bir çok yorumlar yapılabilir,bilinçalatı erkek ve dişi yanlarımıza ait iletişim,paralel yaşamlarımız,geçmiş hayatlarımızdan sahneler,eşruhumuz....ne olursa olsun bu rüya senin için bir mesaj içeriyor bir anlamı ve değeri var bunu sen çözebilirsin ,meditasyon yap ve bu konu üzerine konsantre ol.

üst üste gördüğün rüyalar mesaj niteliği taşıyabilir gördüğün rüyaları bir deftere not edebilirsin bulunduğun mekana kişiye sayı,sekile vs vs. dikkat etmelisin, muhakkak farkına vardığında bir şeyler bulursun ,ayrıca rüyamızda hiç tanımadığımız kişileri görmenin mümkün olmadığını nerde okudun şaşırdım doğrusu ;çünkü rüyasız günüm geçmez ve o kadar çok tanımadığım yüzlerle karşılaşırım ki ama o kadar da rüyamda etki yaratırlar ...demek ki rüyada tanımadığımız birilerini görmek mümkünmüş:)..sevgiler

derin bir araştırmaya giriyorum bu konuyla ilgili o zaman. çok teşekkür ederim.

Geri