Rüyamda Acı Çektim

AKARID 666

Kayıtlı Üye
3 ay kadar önceden gördüğüm bir rüyaydı hala aklıma geliyor, şu günler şu hafta çok fazla rüya görmüyorum yani hatırlamıyorum ama 3 ay önce her hafta uzun rüyalar görüyordum beni en çok etkileyen rüyamı anlatacağım.

Öncelikle anlatacağım rüya öncesinde uyanmadan farklı bir rüya gördüğümü hatırlıyorum neyse işte bir rüyadan şuan ki anlatacağım rüyaya geçtim, ilk olarak hatırladığım bir cadde üzerinde yürüyordum caddenin ilerisi kalabalıktı etrafımda yakınlarımda pek insan yoktu fakat dükkanlara camlarından bakarken insan yansımaları görüyordum yakınlarımda fakat camdan değilde etrafa normal bakınca yoklardı, dükkanlara baka baka ilerliyordum bazıları kapalıydı 2 katlı geniş bir dükkana girdim 2. katı sanki balkon gibiydi tavan bayağı yüksekti balkonun altı hariç, bir tek dükkan sahibi vardı içeride eşyaları düzeltiyordu kulaklıkların önünde durdum girişin yakınlarındaydı kulaklıklara bakıyordum sonra dükkan sahibinin yanına gittim kasadaydı fiyat filan sorduğumu hatırlıyorum sonra etrafa bakınca dükkanda alış veriş yapan 3-5 kişi gördüm, ardından dükkanın köşesine doğru gittim bir anda farklı bir yerdeydim o dükkanda değildim rüya değiştirdim her halde ama dükkan sahibi yine vardı işte az ilerlediğimde merdiven gibi bir yer vardı ama ben sonsuz bir çukur delik gibi hissettim yakınından geçmeye korkmuştum ama adımımı attım yanından geçtim 1 basamak üste çıktım duvarlar simsiyahtı ilk olarak dükkana girdiğimde geniş bembeyaz bi yerde eşyalar hariç bembeyazdı ama dediğim gibi ara yere girdim simsiyahtı gözüme çok güzel materyaller dikkatimi çekti hiç görmediğim şeyler vardı böyle anlatması güç eşyalar vardı, neredeyse ne bir boyuttu eşyalar ne iki boyut ne üç boyuttu çok gariptiler nasıl anlatacağımı bilmiyorum bir tane çok güzel bir bayan yaklaştı tam benim boyumda sarışın beyaz tenli bir bayan tam yanıma geldi o da eşyalara bakmaya başladı saçı omuzu bana değiyordu yanından az uzaklaştım zaten o kuytu yer dediğim 5-6 adımlık fazla geniş bir alan değildi diğer yere yaklaştım bayana baktım bana bakıyordu az gözünün içerisine baktım ardından etrafa doğru baktım tam ortada dükkan sahibi vardı hiç kımıldamadan duruyordu aniden bir şey olmuştu benim geçtiğim yerden bir anda baktığım eşyaların olduğu yere ışınlandım gibi oldum yanımda bu sefer çok garip yüzler vardı 3 ay geçtiği için o yüzler hiç aklımda değildi 5 kişi gibimede geliyor ama tam hatırlamıyorum arkalarında sonsuz yüz insan vardı gibi de aklımda kalmış işte bir anda benimle bir şey konuşmaya başladılar sırtım duvara yaslıydı dediklerini anlamıyordum fısıldıyorlar gibilerdi rüyamda kalbimin attığını hızlı attığını hissediyordum sanırım az korkuyordum bir anda ayağım yerden kesildi yukarıya doğru kaldırdılar ama elleriyle tutup kaldırmıyorlardı ayaklarım yere deymezken bir anda tam ön ortadaki kişi elini belimin altına götürdü sanki her saniye aynı yere toplu iğne sokuluyormuş gibi acı çekmeye başladım gözlerimin içine bakarak bir şeyler demeye başladı bu sefer her dediğini anlıyordum hatırladığım kadarıyla şunları diyordu " Yanlış şeyler yapıyorsun bizi tanı eğer devam edersen sadece bununla kalmayacak" gibi bir şeyler dedi benim ayaklarım yere değdiğini hissettiğimde uyanmıştım kalp atışım çok hızlıydı ilk olarak belimin altına baktım beynim ilk uyandığında acıyor gibi hissediyordu ama 5 saniye kadar geçti anca kendime gelebildim sabah olmuştu hayatıma devam ettim.

Öncelikle, sitemizde rüya yorumları yapılmıyor.

Size bir kaç tavsiye verebilirim. Rüyalarınızı bir deftere yazın, başucunuzda dursun uyanır uyanmaz gördüklerinizi hemen yazın, daha sonrasında hatırlamama durumunuz olabilir. Tüm detayları, hatırladığınız her şeyi yazın. Rüyalarınızı yazmaya başladıkça, detayları gördükçe, bunların neye işaret olduğunu ya da neden gördüğünüzü kendiniz keşfetmeye başlayacaksınız. Bize burada ne kadar anlatırsanız anlatın, cevap sizde. Biz sizi tanımıyoruz ve rüyanıza bilinçaltınızdan yansıyan detayları ya da tamamen rüyanıza ait olan detayları biz bilemeyiz. Bunu sadece siz bulabilir ve hayatınıza uygulayabilirsiniz.

Keşifli günler dilerim.

Geri