Rüyalarımı Kontrol Edebiliyorum,Durdurabiliyorum..

deadlyenes

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar direk konuya geçeceğim. Ben sürekli rüya gören biriyim yani sürekli her gece rüya görüyorum ve rüyalarımı kontrol edebiliyorum yani mesela bu gece Rüyamda birilerinden kaçıyodum onlardan kurtulmuştum ve rüyamda kendi kendime 'Karşıma bi pitbull çıkmaz inş.' dedim ve rüyamda karşımda pitbull belirde bana saldırdı ama ben ESC tuşuna basarmış gibi rüyamı durdurdum. O Anda rüyada oldugumun farkındaydım. Bu sürekli oluyor istediğim zaman rüyamı durdurabiliyorum bilgisayarda gibi. Sizdede oluyor mu bu ? Normal bi şeymi merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum :)

Rüyamı durdurabiliyorum hattaa rüyamın farkında olmadığımda bile hayattaymışım gibi rüyamı durduruyorum.. Garip bi şey ama Lucid Dream oldugunu sanmıyorum..

Sizin yaşadığınıza lucid rüya denebilir. Çünkü lucid'dede bunlar olur.Rüyanızı kontrol edebilirsiniz istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

İlginç, bir çaba sarf ettiniz mi yoksa birdenbire gelişen bir şey mi merak ettim. Lusid dream benimde yaşadığım bir şey nadir de olsa ama yönlendiremiyorum tam olarak mesela rüyamda biriyle konuşmak istiyorsam o kişi dönüp bana bakmıyor kendimi etsem de başkalarını kontrol edemiyorum.

Yaşadığınız şey normal birşey.Hafızasını,zihin faaliyetlerini kuvvetlendirip rüya bilincini kavrayan insanların yapabileceği birşey,biraz da yaşı genç sorumluluğu az ve hayatı/yaşananları çok kuruntu etmeyen hafif gamsız insanlar için daha kolay olabilecek bir deneyim.Çünkü böyle rahat bir yapıdaysa kişi zihni boş bir şekilde uykuya geçer ve bilinçaltından sıyrılır.Endişelenmenize gerek yok.

İlginç, bir çaba sarf ettiniz mi yoksa birdenbire gelişen bir şey mi merak ettim. Lusid dream benimde yaşadığım bir şey nadir de olsa ama yönlendiremiyorum tam olarak mesela rüyamda biriyle konuşmak istiyorsam o kişi dönüp bana bakmıyor kendimi etsem de başkalarını kontrol edemiyorum.
Rüyamdaki her şeyi şekillendirebiliyorum diğer kişileri bile :D Bir hayvan bana saldırıyo veya bi varlık bana tam vuracakken mesela ben onun yok oldugunu düşünüyorum ve gidiyor.

Kesinlikle lucid rüya deniliyor buna sanırım. Bende de oluyor kafama göre geziyorum. Özellikle uyanıp tekrar yattığımda istediğim şeyi görebiliyorum yönetebiliyorum şekillendirebiliyorum. Önceleri çocukken kendi kendine olurdu hep uçmak istedim sonra rüyamda oturduğumuz apartmanın çatısında gezinirken buluyordum kendimi :) Sabah uyanım kimi görmek istersem onunla ilgili bir video / film açıyorum tak rüyamda benimle tanışıyor ünlü :)

Lucid Rüya Bende Yapabiliyorum Çok Güzel Ama Sürekli Yapmanı Tavsiye Etmem Çünkü Psikolojin Bozuluyor Her Zaman Uyumak İstiyorsun Ve Bu Dünyadan Soğursun Kesinlikle Haftada 1 Veya 2 Defa Yapmanı Tavsiye Ederim ..) :sifone:

Geri