rüyada zaman ve boyut değiştirme

anyokaremi

Kayıtlı Üye
Rüyamda 25 yaşında bir gencim.Ailemi arıyorum.Bir madenci zaman makinesi yapmış ancak yılda birdefa sadece geceyarısı çalışıyormuş.Maden ocağnın olduğu köye gidiyorum.Zman makinesi de rayda giden bir küçük vogon.Dört kişi vagona biniyoruz.madenci benim yanıma gelip sadece bana diyorki <ihtiyar satıcıyı görürsen HİMMET iste >diyor.Yokuş aşağı raylardan hızla gidiyoruz.Raylar bitiyor biranda boşlukta oluyoruz.Gece yarısı etrafta ışıklar patlıyor.100_200 yıl geçmişe Bağdat'a gidiyoruz.Pazar yerinde gezerken Üzüm satan bir ihtiyar görüyorum.Diğerleri pazarı gezerken ben üzüm satıcısının yanına gidiyorum.İki çeşit üzüm satıyor biri beyaz biri syah.Siyah üzüm biraz daha eski ve içinde karıncalar var.İhtiyar satıcı bana <HİMMET mi Üzüm mü?>diye soruyor.bende Himmet diyorum.Bana içinde karınca olan siyay üzümden veriyor.Ben üzümleri normal bir şekilde yerken sarıklı bir adam beni berber dükanına davet ediyor.Dükkandan içeri giriyorum ve koltuğa oturuyorum .Aynaya doğru yavaşça dönüyorum.Aynada birçok insan sureti görüyorum.Son olarak 11 yaşında küçük bir çocuk.O çocuk ben oluyorum.Bağdat'ta yaşayan SAİD isminde 11 yaşında bir çocuk.Bu çcuk akıllı ve çok zeki bir çocuk muş.

Geri