"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada hep aynı yer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan greenight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

greenight

Kayıtlı Üye
Ankarada yaşıyorum ve belirli aralıklarla 4 5 kere gördüğüm rüyalarımda Kızılaydaki bir büyücünün dükkanına gidiyorum fakat gerçekte böyle bir yer yok.Tamamıyla gidilişini ve içini biliyorum ama öyle bir yer olmadığı için anlamdıramıyorum.

Ankarada yaşıyorum ve belirli aralıklarla 4 5 kere gördüğüm rüyalarımda Kızılaydaki bir büyücünün dükkanına gidiyorum fakat gerçekte böyle bir yer yok.Tamamıyla gidilişini ve içini biliyorum ama öyle bir yer olmadığı için anlamdıramıyorum.
Bu tekrar eden rüyalar ilginç oluyor ya, bazen bana da oluyor.

uzmanı vardır mutlaka, görünce yazarlar bir şeyler.
Bekleyip görelim.

Kendime göre uyarlayayım.
Aynı rüyayı ben görsem başım sıkışabilir ve ciddi anlamda çaresiz kalabilirim diye dikkat ederdim.
Çünkü benim reel kabullerime göre büyüye başvurmak, denize düşenin yılana sarılmasıdır.

Tabi sizin aleminizde başka bir izahı olabilir.
Sonuçta bir büyücü için etrafında birsürü ağlayan insan görmek aslında çok para kazanacak ve isim yapacak demek. Bakış açıları önemli. Kısacası yorum sizin.

Ama bir yorum sallıyayım , çünkü bu işte iyiyim :

Daha önce işlemler yaptırdıysanız, istediğiniz neticeleri de aldıysanız, rüyanızda büyücü dükkanına gitmek sorunlarınızı çözecek biri çıkacak demek. Ama bu kişinin gerçek hayatta da bir büyücü olması gerekmez. Çünkü lokasyona vurgu var. Belki Kızılay meydanında bir toptancı ile tanişip iş kuracaksınız. O bile mümkün. Büyü rüya dilinde kurtarıcı veya olayların yönünü değiştirici bir çağrışım yapıyorsa size ama.

Son düzenleme:
ben de aynı fikirdeyim Ankara’daki o hatırladığınız lokasyona gidiniz. Rüya da dikkat çekmek için büyü dükkanı şeklinde de görmüş olabilirsiniz yani manav görseniz belki dikkate almayacaksınız.

ben de aynı fikirdeyim Ankara’daki o hatırladığınız lokasyona gidiniz. Rüya da dikkat çekmek için büyü dükkanı şeklinde de görmüş olabilirsiniz yani manav görseniz belki dikkate almayacaksınız.
Sayın urum Buckingham Sarayının altına doğru inen gizli arşivlerin bulunduğu koyu kırmızı renkte büyük tablolarıyla bi sürü tarihi eserin saklandığı devasa bi odada gezindim defalarca bi sürü defa farklı farklı yıllarda ve rüyalarda. Bunu açabilir misiniz ?

Sayın urum Buckingham Sarayının altına doğru inen gizli arşivlerin bulunduğu koyu kırmızı renkte büyük tablolarıyla bi sürü tarihi eserin saklandığı devasa bi odada gezindim defalarca bi sürü defa farklı farklı yıllarda ve rüyalarda. Bunu açabilir misiniz ?
Zihnimiz müthiş bir alıcı, tüm frekansları, düşünceleri havada yakalıyor.

Daha önce gitmiş olabilirsiniz ( yeniden doğuşa inanıyorsanız) akaşaya bağlanmış olabilirsiniz. Daha önce girmediğimiz yerleri gitmiş gibi görebilir hissedebiliriz. Bedenimizin gitmemesi zihnimizin gitmeyeceği anlamına gelmiyor.
Öyle yerler gizlidir çok az insan girebilir ve korunurlar diye biliyorum. Her gidişimde çok tanıdıktı yabancılık hissetmedim hiç.

Aynı rüyayı ben görsem başım sıkışabilir ve ciddi anlamda çaresiz kalabilirim diye dikkat ederdim.
Çünkü benim reel kabullerime göre büyüye başvurmak, denize düşenin yılana sarılmasıdır.

Sonuçta bir büyücü için etrafında birsürü ağlayan insan görmek aslında çok para kazanacak ve isim yapacak demek. Bakış açıları önemli. Kısacası yorum sizin.

Daha önce işlemler yaptırdıysanız, istediğiniz neticeleri de aldıysanız, rüyanızda büyücü dükkanına gitmek sorunlarınızı çözecek biri çıkacak demek. Ama bu kişinin gerçek hayatta da bir büyücü olması gerekmez. Çünkü lokasyona vurgu var. Belki Kızılay meydanında bir toptancı ile tanişip iş kuracaksınız. O bile mümkün. Büyü rüya dilinde kurtarıcı veya olayların yönünü değiştirici bir çağrışım yapıyorsa size ama

Daha önce işlemler yaptırdıysanız, istediğiniz neticeleri de aldıysanız, rüyanızda büyücü dükkanına gitmek sorunlarınızı çözecek biri çıkacak demek. Ama bu kişinin gerçek hayatta da bir büyücü olması gerekmez. Çünkü lokasyona vurgu var. Belki Kızılay meydanında bir toptancı ile tanişip iş kuracaksınız. O bile mümkün. Büyü rüya dilinde kurtarıcı veya olayların yönünü değiştirici bir çağrışım yapıyorsa size ama.
Çokk teşekkür ediyorum fakat sadece dükkanda büyü malzemeleri araçları satılıyordu mum şişe vs. rüyamda her seferinde oraya gitmek istiyordum bişeyler satın almak için

Geri