vica pota Kayıtlı Üye 23 Ocak 2011 #9 21 çıktı. Eğlenceliydi Kutsallık arayan: Ruh, beden ve zihin olarak dengeli olabilmek için uğraşıyor ve çaba gösteriyorsunuz.
21 çıktı. Eğlenceliydi Kutsallık arayan: Ruh, beden ve zihin olarak dengeli olabilmek için uğraşıyor ve çaba gösteriyorsunuz.
backwoods Kayıtlı Üye 26 Ocak 2011 #11 25 çıktı Ruhsal ergin: Ruhsal zekanızı tutarlı bir şekilde, duygularınız, arzularınız ve düşünceleriniz doğrultusunda kullanıyorsunuz.
25 çıktı Ruhsal ergin: Ruhsal zekanızı tutarlı bir şekilde, duygularınız, arzularınız ve düşünceleriniz doğrultusunda kullanıyorsunuz.
Pofuduk Kartal Kayıtlı Üye 21 Kas 2018 #13 17 çıktı ve buradaki en kötü değer benim . Kendimi düzeltmem için öneriler alabilirim ). Lütfen yardım edin ❤
17 çıktı ve buradaki en kötü değer benim . Kendimi düzeltmem için öneriler alabilirim ). Lütfen yardım edin ❤
K Kundalini Kayıtlı Üye 23 Kas 2018 #15 magics21' Alıntı: 19 çıktı hahah çaba gösteriyorum Genişletmek için tıkla ... 24 iyi bi durum galiba ?
magics21' Alıntı: 19 çıktı hahah çaba gösteriyorum Genişletmek için tıkla ... 24 iyi bi durum galiba ?
U utku Kayıtlı Üye 24 Kas 2018 #18 Benimki 21 puan çıktı ''kutsallık arayan'':Ruh,beden ve zihin olaraktan dengeye kavuşmak için uğraşmakta ve çabalamaktasınız.
Benimki 21 puan çıktı ''kutsallık arayan'':Ruh,beden ve zihin olaraktan dengeye kavuşmak için uğraşmakta ve çabalamaktasınız.