ruhlar alemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tozasor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tozasor

Banlı Kullanıcı
şimdi soyleyeceklerimi bu sayfaya kayıt olup inançsızlık taslayanlar doktora git diyecek olanlar cevap vermesin çünkü metafizik ile bilim farklıdır doğru yorum yapacaklara ihtiyacım var

ruhlarla iletişim birebir olması zordur benim başıma gelen aracı bir insanın seçilip ruhun o bedene girip bir süre o insanın yetilerini kullanıp benimle bir tür iletişim kurmasıdır

bir çok boyutla iletişimim oldu liderler, isim vermeyen zatlar , ve başka varlıklar her şeyi anlatamam akıl sınırlanızı zorlamak istemem

ruhların benimle neden iletişim kurmak istiyor olabilir yani benden yardım mı isteniyor görevlerim mi olacak ilerde çözemediğim sorular var

doğmamış bebeklerimin ruhlarıyla görüştüm kimseye izin verilmeyen şeyleri yaşıyorum

bir insan yaptıklarıyla ya cennete ya cehenneme gider ben bu konuda çok etken oluyorum bunu üzülerek diyorumki canımı yakanlar ceza alıyor sevindirenler iyilik yapanlar mukafat işin kötü yanı çevremin bunu asla bilmeyecek olmasıdır.

buraya bunları yazma sebebim türkyede doğru spirütüel danışman olmayışıdır çok aradım yok kimse benim bildiklerimi bilmiyor bilmekte zorunda değil ancak kuru lafları kaldıramyorum

buraya yazma sebebim laf lafı açıyor benim gibi benzer olaylarla karşılanlarla iletişim kurmak

çünkü insan kendini yalnız hisseder farkındalıgı arttıkça diğerleri boş gelir

ciddi yorum yazacaklara cevap vereceğim saadece saygılar

Kafamı kurcaladı, anlattıkların doğruysa nadir anahtarlardan birisiniz. Bazı sorularım var, uygunsa sizin için cevapları değerlendirmek isterim.
-Bu sadece ölülerle mi oluyor?
-Siz istediğinizde mi oluyor, istemsiz mi ve ne zaman başladı?
-Aracı insan siz mi oluyorsunuz, sizin seçtiğiniz biri mi, onların seçtiği biri mi?
-Tespit edebildiğiniz bir sınırlama var mı?
-Cennet, cehennem hakkında neler biliyorsunuz? Bu standart bilgilerden bahsetmiyorum, neler öğrendiniz bu konuda?
-Araf bölgesi hakkında neler biliyorsunuz?

Sorular sorgu veya yargı içermemektedir, konuyu anlamaya çalışıyorum.

şimdi soyleyeceklerimi bu sayfaya kayıt olup inançsızlık taslayanlar doktora git diyecek olanlar cevap vermesin çünkü metafizik ile bilim farklıdır doğru yorum yapacaklara ihtiyacım var

ruhlarla iletişim birebir olması zordur benim başıma gelen aracı bir insanın seçilip ruhun o bedene girip bir süre o insanın yetilerini kullanıp benimle bir tür iletişim kurmasıdır

bir çok boyutla iletişimim oldu liderler, isim vermeyen zatlar , ve başka varlıklar her şeyi anlatamam akıl sınırlanızı zorlamak istemem

ruhların benimle neden iletişim kurmak istiyor olabilir yani benden yardım mı isteniyor görevlerim mi olacak ilerde çözemediğim sorular var

doğmamış bebeklerimin ruhlarıyla görüştüm kimseye izin verilmeyen şeyleri yaşıyorum

bir insan yaptıklarıyla ya cennete ya cehenneme gider ben bu konuda çok etken oluyorum bunu üzülerek diyorumki canımı yakanlar ceza alıyor sevindirenler iyilik yapanlar mukafat işin kötü yanı çevremin bunu asla bilmeyecek olmasıdır.

buraya bunları yazma sebebim türkyede doğru spirütüel danışman olmayışıdır çok aradım yok kimse benim bildiklerimi bilmiyor bilmekte zorunda değil ancak kuru lafları kaldıramyorum

buraya yazma sebebim laf lafı açıyor benim gibi benzer olaylarla karşılanlarla iletişim kurmak

çünkü insan kendini yalnız hisseder farkındalıgı arttıkça diğerleri boş gelir

ciddi yorum yazacaklara cevap vereceğim saadece saygılar

Aradiginiz yorum, cevap ve destek Alan Cardek' in Medyum adli kitabinda bulabilirsinz. sizde olan ozellik Tamamen bir Medyum ozelligidir, ruhunuzun ve vucudunuzun ruhlar alemine hassass olmasi ve elverisli olmasi nedeni ile sizinle temasa gecmeleri kolay olmaktadir ve sizine iletisim kurduklarinda verdileri mesajlar vardir ve sizden yardim isteyende olmaktadir. Bu ozelliginize degisik sekilde yorumlar verenlerde vardir ( Cin vs vs...) ama sizin iletisiminiz degisik boyutlarda olmaktadir. Bence cok nadir bir ozellige sahibsiniz ve redetmeyiniz ve gelistiriniz. Ben sizi cok iyi anliyorum ve gorduklerinizi ve tecrubelrinizi degisik sekkilde tecrube ettigim icin nasil hissettiginizi biliyorum. Yalniz degilsiniz ve kendinizi acaib gormeyiniz cok nadir ve cok guzel bir ozellik.

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim sorularınızı yanıtlayacagım şimdi biraz bekleyin uzun yazıcam anlatabildiğim kadarı ile

sadece ölüler ile olmuyor iletişime geçtiğim başka varlıklarda oldu boyutlardan buraya yazarsam beni taşlarsınız :)
ben özlediim onları diyorum aracıma çağıralım diyorum o şekilde geliyor benim iletişim kurdugum ölüler yüksek seviyeli ruhlardır ... yani bunu söyle anlatabilirim yuksek kademeli ve dusuk kademeli ruhlar vardır yuksektekiler iyiliği öğütler dusuktekiler tam tersi ve kademeleri dünyada yaptıgımız işler faaliyetler belirler dogruluk ve yanlışlıga göre ...

aracı insan onların seçtiği biri olur sadece bir kez seçilir görevi bitince aracı ınsan ölür ancak benimki ölmedi çok şükürki

evrende sınırlama yoktur her şey mümkündür yeterki allaha yakın olun ve bilmem gereken kadarını biliyorum ruhlar da o şekilde bilmeleri gerekeni bilir yani sınır allahın istediği ölçüttür

diğer soruları birrleştirip anlatıyorum

ışıksız ruhlar ve ışıktaki ruhlar vardır ışıksız kalmış bir ruh karanlıktadır öldüğünde ve acı çeker oradan kurtulmak ister allaha dua eder ve örnek veriyorum ki bir anne hamile diyelim annesi kötü bir insandı ve hamileyken öldü direk çocugu da baglıyor aralarındaki bag ve çocuktta ışıksız kurtarılmayı bekliyor cennet cehennem konusunda akrabalarım bizim kul hakkımızı yediğinde onlara verilen birebir cezaları biliyorum ve bazı zorla yaşamış oldugum cinsellik üzerine beni üzen erkeklerin yaptıkları en ufak hamlelere verilen cezayı biliyorum yazılıyor orada cehennem uzerınden bunu ornek verebildim dunyada 1 snye cehennemde 1000 yıl cennette milyonlarca yıl zaman kavramı duruyor başka sormak istedğiniz varsa yardımcı olacagım ama siz benim bilgilerimi direk özümsemeyin kedninizde araştırın birleştirin

araf konusunu unutmuşum asla intihar etmeyin asla intiharı düşünmeyin intihar eden bir insan snsuz olarak cehennemdedir ve tüm sülalesini yakar hem bu dunyada hem oteki bir araf arada kalma halidir bana göre intiharı düşnmeyin hayat şartlarımız çok zor biliyorum ama elinizden gelen size emanet edilmiş canı korumaktır o alana kadar

bu arada yaşım 21 bunu özellikle belirtmek istedim yaşla yaşanmışlıklar arasında ortantı yoktur bazıları bilmişlik taslar çok başıma geldi genç küçük gözüküyor yaşım olgunluk manevi boyutta farklı ruhun olgunlugu ve farkındalık herkesin bu zmanlarda farkında olabildiği kadar zihniini açmalıdır yani size illaki bir mesaaj doğrudan gelmez su cumleyi vereyim allah vermeyecegi şeyi düşündürtmezmiş düşünce yolu imge ruya her şey mümkün evrende mümkün olmayan şey yoktur inançlı olmak şu yuzden onemli sürekli altını çiziiyorum metafiziksel boyutta iseniz ve mana alemine açıksanız allaha uzak kalınca şeytanın kucagındasınızdır ortası yoktur

1 konudan daha bahsetmemi ister misiniz ? ben ve yakın arkadaşımla aramızda geçenler metafizikle orantılı çenem düştü kusura bakmayın anlatma derseniz anlatmıcam

Sayın Tozasor, ben sizin bazı cevaplara ihtiyacım var demenizden yola çıkarak soruları sordum. Ayrıca niye sizi taşlayalım burası GMPP, gördüklerinizi ne sadece siz gördünüz ne de ilk defa siz deneyimliyorsunuz, kısacası tanıdık bir ortamdasınız endişelerinizi bir yana bırakabilirsiniz. Sizi yargılamak isteyenler olabilir, bilgilerinizin yanlış olduğunu söyleyenler olabilir, bu belki böyledir belki değildir orası ayrı konu ancak dediğim gibi kimse sizi taşlamaz. Hatalı bilgi olursa sadece doğrusu anlatılır en fazla. Siz eğer size uygunsa anlatın, akıl sınırlarımızı ileri geri çekeli çok oldu zira bu saatten sonra kolay kolay bir şey olmaz. :)

Cennet-cehennem-araf konularında tam bir cevap vermemişsiniz. Tam olarak verilen cezaları nasıl biliyorsunuz, mesela bir varlık mı söylüyor, siz mi imge alıyorsunuz, ruhun kendisi mi diyor? Siz cennet-cehennem-araf hakkında görüler mi aldınız? Ben sizin neyi nasıl yaptığınızı az da olsa anlamaya çalışıyorum. Yani bir şeyler yapıyorsunuz ve gayet de güzel anladığım kadarıyla. Anlamaya çalıştığım sizin buna ne kadar vakıf olduğunuz, nasıl etkiler altında nasıl etkilendiğiniz. Çözemediğiniz sorulara eğer bilgim dahilinde ise cevap vermek adına bu kadar soruyorum. Önce bilmek lazım ki meseleyi, sonra cevabı bilgi dahilinde mi değil mi anlaşılır.
Hepimizin çözemediği çok ciddi şeyleri çıkabiliyor. Bazen cevapları 5 yaşındaki çocuktan da alabiliyoruz, evde gezinen bir örümcekten de.

Bu arada Türkiye'de doğru danışman yok demişsiniz, biraz sizin şanssızlığınız olacak ki ehil insanlara denk gelmemişsiniz. Yoksa anlattıklarınızın büyük kısmını ve daha fazlasını bilen, deneyimleyen ve hatta üstüne deneyler yapan insanlar çok var. Örneğin bunlardan 4'ü de bu sitede. Urum,Yule, Origanum ve ben. Daha fazlası da olabilir, ben tanıdığım bildiğim çalıştığım insanları sayıyorum.
Hatta dilerseniz Ankara Akedimi Larimar'da da hizmet veriliyor bir çok konuda ve danışmanlık yapılıyor. Ben şuan orada değilim ama Urum ve Yule hala hizmet veriyor. Bu da ek bilgi sizin için.

ben iletişime geçtiğim zat'a şu soruyu sordum neden bana spiritüel bir danışman göndermiyorsunuz önümü göremiyorum bu şekilde onlardan gelen cevap bu idi kimse senin kadar tecrübeli değil şuanda seni yanlış yönlendirmelerini saptırmalarını istemiyoruz bu benim yaaşdıgım ve hissettiğim bir olay kimseye lafım yok

Küçük bir hatırlatma yapayım,flood yapmak,üst üste yazı yazmak yasak.Tüm yazacaklarınızı bir yazıda toplayıp yazmalısınız. :)

Bu arada Chillout'un istediği cevaplar iletişime geçtiğiniz varlıklardan öğrendikleriniz. Yani sizin kendi fikriniz ya da inancınıza göre olan bilgiler değil. Ek olarak küçük bir tavsiye de daha bulunayım,forumda her dinden insan mevcut, o yüzden cevap verirken o şekilde cevap vermeniz daha uygun olur,diğer inançları kötümsemek,sizin inancınıza uymayanları kötümseyerek anlatmak yanlış.

ben iletişime geçtiğim zat'a şu soruyu sordum neden bana spiritüel bir danışman göndermiyorsunuz önümü göremiyorum bu şekilde onlardan gelen cevap bu idi kimse senin kadar tecrübeli değil şuanda seni yanlış yönlendirmelerini saptırmalarını istemiyoruz bu benim yaaşdıgım ve hissettiğim bir olay kimseye lafım yok
Bu çok ciddi bir iddia. Yani 2 seçenek var:
-O zat/varlık doğruyu söylüyor. Dünya üstündeki şimdiki zaman için en üst düzey boyutlar arası iletişimcisiniz.
-O zat/varlık sizin için kötü, çünkü yalan, obsesyon ve manipülasyon var.

ben çok şey bilmiyorum bildiğimi anlattım tam bilgi veremiyorum yaşadıklarım ve bilgimi birleştiriyorum her şey bana bırakılsaydı ya da her şeyi ben bilseydim ortada daha buyuk yanlışlar olurdu cezaları bir zebani den öğrendim başka varlık dediğim oydu daha önceleri peşimde olan bir şeytan cocugu idi sonradan inanması gerektiğini düşledim allah da dualarımı kabul etmiş olmalıki zebani müslüman oldu şeytanlıktan döndü sonuç olarak onun da yeni görevleri oldu daha fazla bilgi veremeyeceğim allahı üzmekten korkuyorum

ben benim inancımı yazarım ben boyle uygun görüyorum öneriniz hoş ama herkes bana katılmak zorunda değildir. benim inancım bana başkasınınki başkasına ben kimseyi inanması inanmaması herhangi bir şeye zorlamıyorum herkesin kendine göre doğruları kuralları vardır :)

ben çok şey bilmiyorum bildiğimi anlattım tam bilgi veremiyorum yaşadıklarım ve bilgimi birleştiriyorum her şey bana bırakılsaydı ya da her şeyi ben bilseydim ortada daha buyuk yanlışlar olurdu cezaları bir zebani den öğrendim başka varlık dediğim oydu daha önceleri peşimde olan bir şeytan cocugu idi sonradan inanması gerektiğini düşledim allah da dualarımı kabul etmiş olmalıki zebani müslüman oldu şeytanlıktan döndü sonuç olarak onun da yeni görevleri oldu daha fazla bilgi veremeyeceğim allahı üzmekten korkuyorum
Pekala anladım. O halde konuyu kapatalım. Zira anlattıklarınız yeterli olmuyor, daha fazlası da sizin sisteminize ters gelecek. Bu sebeple hassasiyetinizi göz önünde bulundurarak kendi adıma konuyu kapatıyorum. İyi forumlar dilerim.

ben benim inancımı yazarım ben boyle uygun görüyorum öneriniz hoş ama herkes bana katılmak zorunda değildir. benim inancım bana başkasınınki başkasına ben kimseyi inanması inanmaması herhangi bir şeye zorlamıyorum herkesin kendine göre doğruları kuralları vardır :)

Bulunduğunuz forumunda kuralları vardır.Ve üye olduysanız o kurallara uymak zorundasınız.Burası inanç kötüleme yeri değildir.! :)
İnanması için zorlamıyorsunuz ama o kişiyi ve inancını kötülüyorsunuz.
Bir siteye üye olurken o sitenin kurallarını kabul edersiniz ve uyarsınız. Konuyu uzatmak yerine daha dikkatli yazmanız uygun olur.

bu sizin bakış açınız kapatın konuyu veya silin beni de uyelikten cıkarın fazla önemsiz bir konu yazdıgınız şey kuralları bana öğretemezsiniz varsa hatam özür dilerim zira hukuk okuyan biri olarak neyin ne oldugunu detayıyla öğreniyorum size iyi forumlar

aracı köprü durumundaki insandır manevi dünyayla maddi şuanki şey arasında köprü kurar iletişime geçirmek görevidir çok özür dilerim daha fazla konuşmak istemiyorum yeterince göze battım ben kaybetmem ... kaybedeceksemde büyük oynarım sinirlendim cidden kusura bakmayın :)

araf cennetle cehennem arasında kalan ruhlardan oluşur bu konuyu bu gece aracıma danışacagım dedemin ruhunu çağırıp ama size bilgi verebilmiyim bilmiyorum zira aykırı davrandıgım için :)

hz.idrisin ve hz.hızırın ruhu çağırabilirsen güzel olurdu. ciddiyim.. rehber varlıklar yardım ederler , bir kişinin rehber bulması, işin sırrını öğrenmesi istiharede saklı.belirteyim.

Tozasor, ben 2 yıl önce, kısa bir dönem şaşırtıcı paranormal deneyimler yaşadım, ama gelen bilgiler ağır geldi, korktum, duymayı, görmeyi reddettim.Bir süre sonra da kesildi zaten. Gücünü, cesaretini takdir ediyorum. Fakat cesaretim olsaydı sormak istediğim şeyler vardı, eğer yüce varlıklardan biriyle sohbet edersen, biz canlılar niye yaratıldık diye sorar mısın? İnanışlardan bazılarına göre Tanrının ruhundan geldiysek, rahatımızı bozup neden bu kaosa girdik? Dünyanın evrendeki yeri amacı ne, kaza mıyız, tesadüf mü, anlamı nedir dünyanın?

Paylaştığınız yazıyı ilgi ile okuduğumu söylemek istiyorum öncelikle.. Bu özellik bazı kişilerde mevcut olmasına rağmen bu kişiler ya farkında değillerdir ya tasallut edildiğini sanıyorlardır.. Yani bunun farkında olan ender insanlardansınız tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri