AJA Elit Üye 21 Ocak 2013 #1 Şahsen tecrübe edilmiştir ; Ve men evfâ bi ahdihî minallâhi, festebşirû bi bey’ıkumullezî bâya’tum bihî, ve zâlike huvel fevzul azîm(azîmu). Tevbe suresinin 111.ayetin son 2 satırıdır.Abdestli olarak oturup 110 defa okunması gerekir. İyi forumlar
Şahsen tecrübe edilmiştir ; Ve men evfâ bi ahdihî minallâhi, festebşirû bi bey’ıkumullezî bâya’tum bihî, ve zâlike huvel fevzul azîm(azîmu). Tevbe suresinin 111.ayetin son 2 satırıdır.Abdestli olarak oturup 110 defa okunması gerekir. İyi forumlar
albus Kayıtlı Üye 21 Ocak 2013 #2 Allah herkese rızık zaten verdi. Yani tecrübe ettim derken rızkınızın arttığını mı söylüyorsunuz?
AJA Elit Üye 21 Ocak 2013 #3 albus' Alıntı: Allah herkese rızık zaten verdi. Yani tecrübe ettim derken rızkınızın arttığını mı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Evet. Herkes tecrübesini farklı yaşar.İnanarak yaptığınız herşeyde olduğu gibi dualar yada uygulamalarda da durum aynıdır.
albus' Alıntı: Allah herkese rızık zaten verdi. Yani tecrübe ettim derken rızkınızın arttığını mı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Evet. Herkes tecrübesini farklı yaşar.İnanarak yaptığınız herşeyde olduğu gibi dualar yada uygulamalarda da durum aynıdır.