"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rahmetli babamı kandırıp elinden alınan paralarımız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tribritzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tribritzi

Kayıtlı Üye
herkese hayırlı akşamlar . arkadaşlar yaşım 30 . babam bu yıl bana düğün yapmak için bankadan ortalama 15.000 tl para çekmiş . rahmetli babam bu tür şeyleri para işlerini hiç bizlere bahsetmezdi ama bu sefer ufaktan çıtlatmıştı . oglum senın düğün paran hazır falan diye . uzun lafın kısası bankadan aldığı paraları birine vermiş rahmetli çok temiz kalpliydi . vefat etmeden önce oğlum bu duruma düşmeme sebep olanı iyileşince size söyleyeceğim dedi . ama vadesi yetmedi rahmetlinin . babamdan bu paraları kimin aldığını ve nasıl geri getittirebiliriz bana yardımcı olurmusunuz ? doğum tarihim 10.04.1983 anne adım şükriye ismim mehmet . ne olur bana yardımcı olun . teşekkürler .

ahat uygulanabilinecek bir istihare duası ve etkili Öncelikle ıstıhare namazınızı kılıp devamında 52 kere Ya Habir Ya Mubin dıyeceksınız 3salavat uykuya gecınceye kadar sadece Ya Habir denılecek gun sartı yok persembe yada cuma gecesı gıbı haftanın 7 gecesı yapılabılır ayrı bır yerde yatmanıza luzum yok sadece renk olarak gorulmuyor gorduklerınızın yorumunu çok acık ve rahat sekılde yapabılıyorsunu ne ıçın yattıgınızı basta ve salavatların bıtımıyle tekrar tekrarlıyacaksınız ve allahın izniyle görürsünüz, bakım için yule'ye mesaj atmalısınız isterseniz

Şahsi bilgilerinizi paylaşmayın. Bunu anlamanız için babanızın önce hangi bankadan ne kadar cektiğinden emin olun. Sonra bu parayı elden mi verdiğini ya da bir hesabamı yatırdırdığını öğrenin. Bir insanda olsa kime verdiğini söylemiş olmalı diye düşünüyorum. Önce siz bankadan bu parayı çekip çekmediğinden emin olun derim.

öncelikle konuya yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim . rahmetli babam bankadan parayı çektiğine eminim çünkü veraset ilamıyla bütün borçlar bize kaldı . sigorta bi kısmını karşılıyo bir kısmını da biz ödeyeceğiz . başka bir hesaba yatırmadığına da eminim yine veraset ilamıyla sorgulama yapıldığında hiç bir banka da hiç bir artı hesabı bulunmuyor .aslında kime verdiğini az çok tahmin edebiliyorum ama o şahıs aldığını söylemiyor , babamın sağlığında hep yanında gezerken , ölüsüne gelmedi bir gün mevlüdüne katılmadı , cenazesine gelmedi vs vs vs . kişisel bilgilerimi vermemin sebebi ise cinlerle çocukluktan beri iç içe yaşamayı öğrenmiş bir insanım ben . yapacağım şeylerin bana bir sakıncası dokunup dokunmayacağını öğrenmektir . ayrıca şüphelendiğim kişi babamdan 25 yaş küçük içkici , adi , ırz namus düşmanı şerefsizin teki . emin olamadığımız için bi şey de yapamıyoruz . lütfen yardımcı olun . herkese yeniden teşekkür ederim .

Babanızın hesap döküm ekstresini isteyin bankadan. Veraset ilamını ibraz edince vermek zorundalar. Hesap hareketlerinde belki görünüyordur.

Mekanı Cennet olsun,nur içinde yatsın babanız ve tüm ölmüşlerimiz inşaALLAH. Bazı bakım/uygulamalarla geçmiş görülebiliyor. Yule adminimizle bu konuda irtibata geçmenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri