ASTRALMEDYUM
Banlı Kullanıcı
Rahmani varliklarla görüsmek icin bu forumda bulunmiyan davet yöntemlerine ihtiyacim var.Tesekür ederiz!
Merhaba sayin Saman,bunu da ayrintili bir sekilde anlatacak olursan beni aydinlatmis olursun.Kafir bir seytanin yapamadigini Rahmaniler mi yapar,nedir burdaki ayrinti.Yani aradaki fark nedir,ben bunu ögrenmek istiyorum.hizmetleri gerçekten iidir ve bağlı oldukları kişiye bereket getirirler
Aydinlatici olmus Urumhamathayil.Yani söyle sorayim,Rahmani varlik olarak adlandirdigimiz enerji aslinda nedir? Ve ayrica bir kac Rahmani varliksal örnek verebilirmisiniz.Rahmaniler kisaca anlatayim Tanrı ile ilgili, Tanrısal, "şeytan" karşıtı olarak görülür.Peki ama sonuc itibariyle bunlarda cin degilmi?Gercekten oldukca enteresan bir konu oldugu icin merak ediyorum,ayrica Arkadaslarida aydinlatmis oluruz.rahmani varlıklar birer öğretici ve koruyucudur. hadim sahiplerine doğru olanları öğretiler (bu radaki doğruluk ahlaki bir bir doğrluk değil ) kişilere yallan söylemezler ve hadim sahiplerini korurlar. şer varlıklar ise genelde zarar vermeye yöneliklerdir. amaçları topraktan yaratılan insnaın ateş ten yaratılan varlığın önünde diz çökmesidir. çünkü insan yeryüzüne inmeden önce bir anlaşma yapılmıştır bu anlaşmada ateşten olan varlık topraktan olan varlığı yolldan çıkaracaktır. ve bunu herşekilde yapabilir.
Kismen dogru,bence hitler degil kabala ile ugrasmak da cok kabalist siyonistlerin bir kuklasi olmustur yani aslinda resmen bunlardan yana kulanilmistir.Ama senin dedigin gibi gercekten bu sesler diyelim Hitleri oldukca etkisi altina almis ve manipule etmis.Ama esas entresan olan bence Heinrich Himmlerin (Holokaustun Mimari)obseysonu.1925'te Nazilerin güvenlik teşkilatı SS'e (Schutzstaffel) katıldı. 1929'da ise SS'in başına getirilmişti.Isin ilginc yönü bu Arkadas kendisini Almanlara göre bir kahraman olan Büyük saxonia krali Heinrichin Reinkarnasyonu olarak görmesidir.Ayrica Heinrich Himmler bir cok okkult arastirmalar yapmistir.Bazen kendisi "cadi Avcisi"olarak ifade edilir cunki Almanlarin bir cesit cadi kultu yani bir cesit Okkultist organizasyonlardan yana oyuna getirilmesini düsünmektedir ve bu düsünce üzerine jahudiler hedef gösterilir.Hersey Yahudillerin bir komplosu gibi görünmektedir ve aslinda bazi detaylar insanin gercektende ilgisini cekmektedir.Yazdiklarimi okuyacak olursaniz ne demek istedigimi anliyacaksiniz.Nazi Almanya'sında Gestapo denilen önemli bir gizli servis vardı. Bu gizli servis, halkı gizlice denetler yönetime karşı olanların hayatlarına son verirdi.Bu servisi Reinhard Heydrich kurmuştur. İlginç olan şu ki, Heydrich bir Yahudi aileye mensuptur. "Nurembergs Kanunları"na göre de, Yahudilik şöyle tanımlanır: Eğer ailende bir Yahudi varsa,sen de Yahudisin. Daha ilginci de şu; Heydrich'in Yahudi olduğunu Hitler ve Himmler de dahil olmak üzere, bütün önemli Nazi liderleri biliyordu. Aslinda isin özünde belkide su vardir, Filistin'de 20.yy başlarında, bir Yahudi Devleti kurmak isteyen Siyonist önderlerin karşısında önemli bir engel vardı. Bu engel, Yahudilerin Filistin topraklarına göç etmeye ikna edilememesiydi. Vaat edilmiş Topraklar'da, tüm dünyayı hakimiyeti altına alacak bir Yahudi İmparatorluğu kurmak için diğer ülkelerde dağınık vaziyette bulunan Yahudilerin tek bir devletin çatısı altında toplamak gerekiyordu. Aksi taktirde kurulması planlanan İsrail Devleti'nin sembolik olmak dışında hiçbir anlamı kalmayacaktı.Siyonistler tarafından yapılan sayısız çağrılara rağmen, özellikle Almanya, Fransa, Amerika gibi ülkelerde yaşayan Yahudiler, bu ülkelerin zenginliklerini sömürerek elde ettikleri yüksek yaşam düzeyini bırakıp İsrail topraklarına göç etmek istemiyorlardı. Onca teşvike rağmen, Yahudi nüfusu Filistin topraklarında artmıyordu, aksine Yahudiler evlerin dönüyordu. Bunu engellemek için bir şeyler yapmak gerekiyordu. Yapılan iş şuydu: Hitleri başa getirmek. Böylece Yahudilerin Filistin topraklarına gelmeleri sağlanacaktı.Oldukca ilginc.Hitler yalnızca Yahudilere hizmet etmiştir.Baska bir aktöre gelelim,Musollini!Mussolini'nin Propaganda Bakano Edoo Ciano anne tarafından bir Yahudiydi.Şurası kesin ki, Mussolini Yahudilerin çok yakın bir arkadaşıydı.Mussoli'nin sağ kolu Aldo Finzi ve Tarım Bakanı Acerbo da birer Yahudiydi. Yahudi Mortaro ise İtalya'nın Baş Adalet Lordluğu'na atanmıştı.bu çalışmalardan birini yapan adof hitler karşılaştığı varlığı ulvi bir varlık sanmış aldığı emirler sonucundada dünyadaki en büyük soykırım yaşanmıştır. oysaki hitler kabala ile uğraşan yahudi bir medyumdu sadece
Rahmani olarak adlandırdıklarım aslında daha çok pozitif enerjiye sahip varlıklar.Bunlar konusunda kesin isim şudur diyemem ama genel olarak rahmani varlıklar diorum.Merhaba sayin Saman,bunu da ayrintili bir sekilde anlatacak olursan beni aydinlatmis olursun.Kafir bir seytanin yapamadigini Rahmaniler mi yapar,nedir burdaki ayrinti.Yani aradaki fark nedir,ben bunu ögrenmek istiyorum.
aslında ikisinde de öğretici ve koruyucu özellik vardır ve yalan söyleyemezler eğer efendi-hizmetkar ilişkisi varsa.rahmani varlıklar birer öğretici ve koruyucudur. hadim sahiplerine doğru olanları öğretiler (bu radaki doğruluk ahlaki bir bir doğrluk değil ) kişilere yallan söylemezler ve hadim sahiplerini korurlar. şer varlıklar ise genelde zarar vermeye yöneliklerdir.
Bu kişinin kendi kanallarını temizlemeden bu işlere kalkışmasından doğan bir sorun hani varlık doğru bilgi verse bile kendi kanalları onu kirletir o yüzden her çalışmadan önce arınma gerekir.çok doğru cinler kişinin zhnini etkileleyerek bir çok değişik şey yaşamasına sebep olabilirler bazen cinlerle farkında olarak yada olmayarak görüşen kişiler şizofrenik bir zihin sorunu yaşarlar gerçekle doğruyu karıştırabililer yada melek le konuştuğunu sanıp cinle konuşabilir. örneğin havas ilminde pek çok yerde melleklerden bahsedilir ve onlara isimler varilir osyaki onlar melek değil birer ifrittir.
bu çalışmalardan birini yapan adof hitler karşılaştığı varlığı ulvi bir varlık sanmış aldığı emirler sonucundada dünyadaki en büyük soykırım yaşanmıştır. oysaki hitler kabala ile uğraşan yahudi bir medyumdu sadece
Mrb Saman.Kendi kanallari icinde faaliyet gösteren ve kirleten bir cinden bahsediyorsun heralde,dogru mu.Bunu nasil temizleriz?Bu kişinin kendi kanallarını temizlemeden bu işlere kalkışmasından doğan bir sorun hani varlık doğru bilgi verse bile kendi kanalları onu kirletir o yüzden her çalışmadan önce arınma gerekir.
şimdi şöyle ki aslında kişinin ruhani varlıkla bu dünyadan bağlantısı(astral dışındayken) aralarındaki bir kanal sayesinde olur ve bu genelde varlığın ismini bildiğinizde oluşur zaten bağ denen şey de budur.kişi kendini arındırmadığında ya da varlıkla uyumsuz olduğunda kanalda kendine uygun olmicak enerjiler birikir yani kanalı "kirlenir".bunun içinde gma gibi arındırıcı enerjiler kullanılabilir veya diğer türlü temizlemeler yapılabilir.Mrb Saman.Kendi kanallari icinde faaliyet gösteren ve kirleten bir cinden bahsediyorsun heralde,dogru mu.Bunu nasil temizleriz?