Sayin Kaylee ve Carsamba,
Acinizi inanin cok iyi anliyorum. Hemen ayni olaylar benim de basimdan birkac sefer gecti. Olay cok yeni sanirim. Bu durumda insanin psikolojisi cok hassas oluyor. Sabirsizca ve acele ile bazi kararlar almaktan sakinmanizi oneriyorum. Iciniz yaniyor biliyorum, sevgililerinizi geri istiyorsunuz. Ancak su konuya dikkatinizi cekmek isterim: Unutmayin ki; size yanlis yapmis olan bir baskasina da yapar veya baskasina hata yapan sanmayin ki size yapmaz;cunku karakteri, ruhu budur. Ikinci olarak sizden durustce ayrilmaya cesareti olmayan, kendisini temize cikarmak icin size iftira atan, sonrasinda baska bir bayanla birlikte olan bir erkegi tekrar kabul edebilecek misiniz? Her ne olursa olsun sizler onurlu davranin. Bir adim atarken lutfen dusunun, "bu atacagim adim beni onurlandiriyor mu?" diye kendinize sorun ve daha sonra harekete gecin. Oncelikle kendinizi sevin ve deger verin. Diyelim ki; eski sevgiliniz bir sekilde geri geldi ve sizden af diledi. Siz olanlari tamamen unutup harika bir psikolojiyle onunla tekrar baslayabilecek misiniz? Icinizde "ya gunun birinde bana yine ayni acilari yasatirsa" diye bir kusku olusmaz mi? Emin olun ki; bir kere affedilen nasil olsa affediliyorum mantigiyla tekrar tekrar ve daha buyuk hatalar yapiyor. Gercek sevgi kutsaldir, onu hicbir guc zedeleyemez. Ailesi, baska bir hemcins, arkadasi onu etkiledi diye birseyi ben kabul etmiyorum. Saglam karakterli bir insanin kendine ozguveni vardir ve disaridan fikir alabilir. Ama baskalarindan etkilenmesi sozkonusu degildir. Baskalarindan etkileniyorsa zaten karakteri saglam degildir.
Sizlere onerim, beyninizi ve ruhunuzu bir noktaya takili birakmayin. Sevdiginiz, hosunuza giden faaliyetlerde bulunun. Neseli muzikler dinleyin. Romantik, dramatik ve depresif muziklerden kacinin. Bu kisilerle olan ortak arkadaslarinizla da bir sure gorusmemenizi tavsiye ediyorum. Size eski sevgililerinizden haber geldikce aciniz katlanacaktir. Hergun banyo yapin. Bu sizi bedenen ve ruhen rahatlatacaktir. Hayatta hickimse icin kendinizden taviz vermeyin. Sizi gercekten seven, sizi oldugunuz gibi kabul eden ve emek verendir.
Kalbinizdeki acilarin biran once yok olmasi dilegiyle saglicakla kalin.