"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pişman olup geri dönsün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaylee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

Kaylee

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Eski erkek arkadaşımı geri döndürmek istiyorum. Yalnız işin içine herhangi bir varlık vs karıştırmak istemiyorum. Aynı şekilde benim açımdan herhangi bir yan etkisi olmasını da istemiyorum. Bende onun bana verdiği iki t-shirt, 1 vesikalık fotoğraf, ve bana hediye ettiği kolye var gerçi o benim sayılır artık. T-shirtleriyle bir şey yapılabilir mi? Sadece şunu bilin ki bana çok acı çektirdi. Benim çok ahımı aldı, çok. Beni aylarca ağlattı. Sonra bana, benim çok hassas olduğum bir konuda bana iftira attı. Hayatımı gerçekten etkileyecek bir şekilde bana bir çok şey yaşattı ve onun şu an beni bu şekilde geride bırakıp hayatına mutlu bir şekilde devam etmesi benim canımı daha da çok acıtıyor.. Evlenecektik biz.. Ya ailesi bir şey yaptı, ya da.. Bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, en azından birkaç fikir oluşsun kafamda istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.. Sevgiler.

bende aynı durumdayım,2 yıllık sevdiğim evlenmek istediğim cocouk başka bi kız yüzünden beni bıraktı hemde acımasızca iftira atarak. bende onun pişman olmasını o kızdan ayrılıp tekrar bana dönmesini o kızdan nefret etmesini istiyorum

Hiç düşündünüz mü. evlense idiniz bu yaşadıklarınızın daha kötüsünü yaşamayı .... bence yeniden düşünün .Belki hayırlısı böyle,o insanların gerçek yüzünü gördünüz.

Esenlikle kalın

Sayin Kaylee ve Carsamba,
Acinizi inanin cok iyi anliyorum. Hemen ayni olaylar benim de basimdan birkac sefer gecti. Olay cok yeni sanirim. Bu durumda insanin psikolojisi cok hassas oluyor. Sabirsizca ve acele ile bazi kararlar almaktan sakinmanizi oneriyorum. Iciniz yaniyor biliyorum, sevgililerinizi geri istiyorsunuz. Ancak su konuya dikkatinizi cekmek isterim: Unutmayin ki; size yanlis yapmis olan bir baskasina da yapar veya baskasina hata yapan sanmayin ki size yapmaz;cunku karakteri, ruhu budur. Ikinci olarak sizden durustce ayrilmaya cesareti olmayan, kendisini temize cikarmak icin size iftira atan, sonrasinda baska bir bayanla birlikte olan bir erkegi tekrar kabul edebilecek misiniz? Her ne olursa olsun sizler onurlu davranin. Bir adim atarken lutfen dusunun, "bu atacagim adim beni onurlandiriyor mu?" diye kendinize sorun ve daha sonra harekete gecin. Oncelikle kendinizi sevin ve deger verin. Diyelim ki; eski sevgiliniz bir sekilde geri geldi ve sizden af diledi. Siz olanlari tamamen unutup harika bir psikolojiyle onunla tekrar baslayabilecek misiniz? Icinizde "ya gunun birinde bana yine ayni acilari yasatirsa" diye bir kusku olusmaz mi? Emin olun ki; bir kere affedilen nasil olsa affediliyorum mantigiyla tekrar tekrar ve daha buyuk hatalar yapiyor. Gercek sevgi kutsaldir, onu hicbir guc zedeleyemez. Ailesi, baska bir hemcins, arkadasi onu etkiledi diye birseyi ben kabul etmiyorum. Saglam karakterli bir insanin kendine ozguveni vardir ve disaridan fikir alabilir. Ama baskalarindan etkilenmesi sozkonusu degildir. Baskalarindan etkileniyorsa zaten karakteri saglam degildir.
Sizlere onerim, beyninizi ve ruhunuzu bir noktaya takili birakmayin. Sevdiginiz, hosunuza giden faaliyetlerde bulunun. Neseli muzikler dinleyin. Romantik, dramatik ve depresif muziklerden kacinin. Bu kisilerle olan ortak arkadaslarinizla da bir sure gorusmemenizi tavsiye ediyorum. Size eski sevgililerinizden haber geldikce aciniz katlanacaktir. Hergun banyo yapin. Bu sizi bedenen ve ruhen rahatlatacaktir. Hayatta hickimse icin kendinizden taviz vermeyin. Sizi gercekten seven, sizi oldugunuz gibi kabul eden ve emek verendir.
Kalbinizdeki acilarin biran once yok olmasi dilegiyle saglicakla kalin.

Sayin Kaylee ve Carsamba,
Acinizi inanin cok iyi anliyorum. Hemen ayni olaylar benim de basimdan birkac sefer gecti. Olay cok yeni sanirim. Bu durumda insanin psikolojisi cok hassas oluyor. Sabirsizca ve acele ile bazi kararlar almaktan sakinmanizi oneriyorum.

Olayın üzerinden 4 ay geçti. Onun geri dönmesini isteme sebebim, benim onun için acı çektiğim gibi onun da benim için çekmesi. Evet biliyorum, işin içine biraz kin karıştı.. Ama olay yeni değil. 4 ay düşünme sürem oldu. Unutmaya çalıştım, unuttum sandım. Ama onu mutlu görmek.. Bana yaşattığı şeylerden sonra, beni o şekilde ortada bıraktıktan sonra, benim geleceğimi mahvettikten sonra hiçbir şey olmamış, ben hayatına girmemişim gibi yaşamına devam etmesini, beni unutmasını kaldıramam. Benim çok büyük ahımı aldı ve ömrünün sonuna kadar aklının bir köşesinde olmak istiyorum. Bana yaptığı şeylerin, o canımı yakışlarının vicdan azabıyla yaşamasını istiyorum. Bir yandan mutlu olmasını istiyorum, çünkü onu o kadar çok sevdim. Gerçekten sevdim. Hayatımda bir tek onu sevdim.. onundum. Ve artık kendimden nefret ediyorum, yaptığım - yaptırdığı yanlışlar yüzünden. Bunun acısı ondan çıkana dek rahatlayamam. Bir başkasına karşılıksız aşk yaşaması değil, bana karşılıksız aşk yaşamasını istiyorum. Benim için çeksin o acıyı. Allah'ım yardım et..

Bu sitede bile bile üstünüze çektiğiniz sorunlardan sonra intikam veya kin için kimse size yardım etmez. Hem senelerce acı çektirecek size ve hala siz duracaksınız, sonra nihayet gidecek ama siz acı çekip yanınızda kukla gibi dursun diye hırs ve kininiz doysun diye yardım isteyeceksiniz. Kötü niyet var. Kusura bakmayın.

Kaylee, seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Aynı durumdayım çünkü...Umarım bize yardım eden biri çıkar buradan... :'(

bende aynı durumdayım,2 yıllık sevdiğim evlenmek istediğim cocouk başka bi kız yüzünden beni bıraktı hemde acımasızca iftira atarak. bende onun pişman olmasını o kızdan ayrılıp tekrar bana dönmesini o kızdan nefret etmesini istiyorum
Yanlışım varsa düzeltin ama, siz evli değilmiydiniz? hatta eşimle arama bir kadın girdi çocuklarım var kocamı bana nasıl bağlayabilrim diye büyü aramıyor muydunuz?Kafam karıştı biraz, neyse :ban::ban::ban:

Bu beyler çok kötü ama siz onları hayatınıza geri istiyorsunuz... İlginç...

Bence onlar size büyü yaptırmış olabilir.

Biz Insanlar neden böyleyiz. Biri bizi cok sever biz kacariz. Ama ayni kisi ilgiyi sevgiyi keser ve biz arkasindan kosmaya baslariz. Bunu kendimde cok görüyorum zülüm cektigim kisiyi nasil sevebilirim diye düsünüyorum. Bence bu sekil duygulara sahip insanlarin bi cesit rahatsizligi var, bende buna dahilim. Bizler kendimize deger versek kendimizi sevsek kendimize bu kötülügü yapmayiz. Ben bunu anladim ve suan sadece kendimi sevmeye deger vermeye calisiyorum. Ve bu yasadiklarim bir kac aylik iliski degil, tam bes sene bu insanla yasadim ve suan evliyim. Taparcasina sevdigim halde bu sekil düsünüyorsam sizde basarirsiniz. Kendinizi sevmeye deger vermeye calisin. Deymez kötülügü icinde barindirmaya kötü hisleri icinizde tutmaya, bu sadece size zarar veriyor. Siz üzülüyorsunuz karsinizdakine birsey olmuyor. Sizi istemiyen kisi sizi asla gecekten sevmemistir. Birakin gitsin, kadere inaniyorsaniz kaderinizde bu insan varsa zaten gelecek geri yoksa ne kadar cabalasaniz zaten olmaz.

Biz Insanlar neden böyleyiz. Biri bizi cok sever biz kacariz. Ama ayni kisi ilgiyi sevgiyi keser ve biz arkasindan kosmaya baslariz. Bunu kendimde cok görüyorum zülüm cektigim kisiyi nasil sevebilirim diye düsünüyorum. Bence bu sekil duygulara sahip insanlarin bi cesit rahatsizligi var, bende buna dahilim. Bizler kendimize deger versek kendimizi sevsek kendimize bu kötülügü yapmayiz. Ben bunu anladim ve suan sadece kendimi sevmeye deger vermeye calisiyorum. Ve bu yasadiklarim bir kac aylik iliski degil, tam bes sene bu insanla yasadim ve suan evliyim. Taparcasina sevdigim halde bu sekil düsünüyorsam sizde basarirsiniz. Kendinizi sevmeye deger vermeye calisin. Deymez kötülügü icinde barindirmaya kötü hisleri icinizde tutmaya, bu sadece size zarar veriyor. Siz üzülüyorsunuz karsinizdakine birsey olmuyor. Sizi istemiyen kisi sizi asla gecekten sevmemistir. Birakin gitsin, kadere inaniyorsaniz kaderinizde bu insan varsa zaten gelecek geri yoksa ne kadar cabalasaniz zaten olmaz.

İçimi çok rahatlattınız. Çok teşekkür ediyorum, dediğinizi yapmaya çalışacağım, Sevgiler...

(30 x 13 inç)
Geri