Pineal bez Farkındalığı ve 3. Gözü Uyandırmak

Çok teşekkür ederim. 3. gözü açmak ve kullanmak hayatımdaki en önemli amaçlarımdan biridir. Başka bir teknik biliyor musunuz? :)

Elbette çok değişik teknikler var ama bir tanesini inanarak deneyin yeter. Aynı anda birkaç tane birden yapmayın bir işe yaramazlar. En önemli faktör inanmanız ve konsantre olmanızdır.

Peki sizin açık mı acaba, kullanabiliyor musunuz? Asıl korkum şu; açıkken cinleri de görebiliyoruz. Mesela gece uyandınız. Birden karşınızda bir cin gördünüz. Korkudan akıl yitirme tehlikesi var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben de merak ettim sevgili p4inkiLLer
Siz bu yöntemi denediniz mi? Ve üçüncü gözünüz açık mı?

Bu türden şeyler sormanız, ne de benim bu özelliklere sahip olmam mühim değil zira böyle şeylere sahip olanlar çok bahsetmezler. Kim olursa olsun, hangi türden yeteneği olursa olsun bundan bahsetmesi onun gücünü alacaktır. Yöntem işe yarıyor, burada önemli olan yöntem bile değil, sizin ne kadar yapabildiğinizdir. Ne kadar inanır, ne kadar konsantre olursanız o kadar etkili olur. Eğer hazır olmadığınızı düşünüyorsanız yapmayın. Genelde zaten her yetenek insana hazır olduğunda verilir.

Ben de üçüncü gözü açmak istiyorum ancak arkadaşın dediği gibi cin veya başka bir tür varlığı görebiliyor muyuz? Lütfen çok merak ettim. Bugün son kez yapacağım. Ona göre yapmak istiyorum. Açıkçası biraz korktum. ALLAH korusun; görürsem eğer akıl sağlığımı bile yitirebilirim. hassas biR insanım Lütfen yardım edin, açıklayın. :( :(

Sayın üyeler,
Uygulamayı yapmaya korkuyorsanız lütfen yapmayınız. Her konunun altında bu tür yorumlar görüyoruz. Büyü tutar mı, denenmiş mi, yapmak günah mı, başıma bir şey gelir mi vs vs. Lütfen az verip çok alma peşinde olmayalım, her şeyin bir bedeli olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Bu demek değil ki siz bunu bir kere yapınca bir anda her şeyi algılayabilir duruma geleceksiniz. Daha önce de dediğim gibi sizin kabiliyetinize göre değişir bu tür şeyler ancak her şeyde olduğu gibi yaptıklarınızın sorumluluğunu üstlenin ve bir şeyler istiyorsanız bazı şeyleri göze alın, göze alamıyorsanız yapmayın. Sevgi ve ışıkla…

Bu egzersizi tam olarak hazır hissederek ve inanarak yaptım. Normalde 6 haftada sonuçların çıkması gerekiyormuş ama ben yapalı 2.5 ay oldu. Acaba bir yerde bir hata mı yaptım yoksa bu yeteneklerin çıkması için zaman mı gerekli?

Yukarıda p4inkiLLer'in de söylediği gibi yaptığınız uygulamaların sonuçları kişiden kişiye göre değişir. Kimisi bazı yeteneklere daha yatkınken diğeri aynı şeyde fazla etkili olamayabilir. Bunun dışında yapılan çalışmalarda elde ettiğiniz sonuçların süresi ise sizin enerjinizin yüksekliği ve elde etmek istediğiniz yeteneğe uyumunuzla ilgilidir. İlk başta yapacağınıza inanmanız ve amacınızdan kesin emin olmanız gerekir. Daha sonrasında ise sabırla ve zamanın uzunluğuna kafanızı takmadan çalışmalarınızı düzenli bir şekilde devam ettirmelisiniz.

Gercekten çok duydum ama nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Çok teşekkür ederim. Süper bir paylaşım. Bu günden itibaren denemeye başlayacağım ama arkadaşların dediği gibi cinler :S görünüyor mu? Net bir cevap verirseniz çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Neden Love kelimesi? İngilizcenin enerjisel bir değeri yok ki? Neden sevgi değil? Yada sanskrtitçe gibi kutsal bir dil değil?

Geri