Peri mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siymen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siymen

Banlı Kullanıcı
9-10 yaşlarımdayım . Annem ve babam işte gitmişti . Evde abimle yalnızdık ve yine kavga etmiştik . Çok sinirliydim , yatak odasına geçip hüngür hüngür ağlamaya başladım . Ortalık tam aydınlık olmadığı için odaya girerken ışığı yakmıştım ve ışığa bakarak ağlıyordum . Birden ışığın içinden küçük baloncukların içinde insan şeklinde benzeyen varlıklar ortaya çıkmaya başladı ...

Önce şaşırdım bunlar da ne diye , sanki merkezi lambaymış gibi odanın her yerine simetrik bir şekilde yavaş yavaş yayıldılar .Üstelik Sevimli gözüküyorlardı . Ağlamayı kestim ve izlemeye başladım . Hafifçe yattığım herden doğruldum . Birini yakalamak için yavaşça elimi uzattım ama benle aynı yavaşlıkta ışığa doğru geri çekildiler . Bunu görünce hemen elimi geriye çektim ve tekrar yaklaştılar . Bu bu şekilde bir kaç dakika sürdü ve yavaşça ışığın içine girip yok oldular .. gitmelerini istememiştim ve üzüldüm .

Tabi bunu hayatım boyunca kimseye anlatmadım çünkü gerçekten süper inanılmaz bişeydi . Arkadaşlar sizce bunlar ne olabilir ?

böylesi olaylar cinlerin oyunundan baska bir sey degil. Bende 8 yaslarimda iken sabah uyanmistik ailece babam ve kardeslerim yatakta gülüsüp oynuyorlardi ben yanlarindan kalktim mutfaga gittim mutfaktaki bahceye bakan camdan herzaman güvercinleri yemler izlerdim yine izlemek icin pencereye dogru yaklastigimda babam agacin dibine oturmus vaziyette bana "kizim yanima gel yanima gel" diye sesleniyordu birden bocaladim yatak odada babam kardeslerimle oynuyor bahcedede babam kiliginda biri beni yanina cagiriyordu pencereden egildim varayimmi varmayimmi diye birden annem beni geri cekti kizdi düseceksin egilme asagi diye. Anneme duydunmu babamin aynisi orda agacin orda oturmus beni cagiriyordu dedim annem önce sasirdi ama sanirim ciddiye almadi beni.

Ufakken sürekli olarak kabuslar görürdüm bi nevi yaşadığımı hissetmezdim, Her gece yattığımda bazı şeyler görürdüm normal insanların göremeyeceği şeylerdi her neyse bende bi nevi senin gibi onları görürdüm, Yine bi gece Uyudum bi baktım Evdeyim yine mahallede düğün oluyor aşağı iniyorum ama insanlar oynamıyor sırf ateşden olan varlıklar oynuyor ben onlara bakıyorum onlar aldırış etmeden oynuyor ama, Ben en son kızıyorum itaat eder gibi duruyolar kimse birşey demiyor bakıyolar eve çıkıyorum sandığın oraya pusuyorum sadece ateşden olan 1 tanesi geliyor bazı şeyler söylüyor, Sonrasında uyanıyorum bunu çok görürdüm en son bi kaç yıl geçti olayın aslını öğrendim o gördüğüm şeyle bizzat konuşma fırsatım oldu ama yalan dolan çok pek üstünde durma derim hem peri dediğinde cinlerin dişisidir, Bu işlere girdiğimde odamda doluydu parlıyan varlıklar veyahütta beni izleyen şeyler vesaire sadece 1 tanesini gördüm havada bembeyaz parlıyordu şu anda birşey yok çünkü bırakmıştım bu parapsikolojiyi ama şimdi geri döndüm, Karanlıkların içinden eskisinden daha beter dediğim gibi pek kurcalama kafana takma yani bi faydaları yok denemiştim çünkü, Sevgi ve ışıkla.

dark angel arkadaş saçma gelebilir ama o gelen kötü bi niyetli bir cin olabilir.size zarar vermek için.Yani anneniz gelmeseydi daha gidecektim diyosunuz.O da sizi kendine çekmeye çalışıyodu....

buna benzer bir çok deneyimim var. sanırım artık alıştım peri olarak sadece bir defa gördüm. önceden çok korkardım artık galeye almıyorum. yeri gelince yaşadığım diğer deneyimleride sizlerle paylaşacağım. yaklaşık 5 sene önce bir gece annemle kavga etmiştik. sinirli bir şekilde uyuyamaya çalıştım. ve uyudum da. aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum bir süre sonra (genelde uyanmam depremlerden 1 dk önce değilse tabiki) uyandım. yatağımın baş tarafında bir varlık hissettim. başımı çevirip baktığımda 2 metre boyunda 1 metre kadar kıvırcık kızıl saçları olan yırtık pırtık kolları uçuşan siyah elbiseli bir bayan gördüm. ayaklarını göremedim sanırım havada duruyordu. uyuyup uyanmama rağmen anneme olan öfkem hala geçmemişti. sağ elimi kaldırıp öfkeyle ' bir sen eksiktin zaten Allah belanı versin defol git burdan' dedim. ve ben ona bakerken gözlerimin önünden kayboldu. normal bir zamanda olsa(o zamanlar) korkudan sesimi çıkaramazdım. yorganı başıma çeker bildiğim bütün duaları tir tir titreyerek okurdum taaki sabah ortalık aydınlanana kadar. bu o varlığı ilk ve son görüşüm oldu. sanırım bayanını baya korkuttum:) birde erkeklerine çare bulsam çok iyi olacak.
sevgilerimle.....

9-10 yaşlarımdayım . Annem ve babam işte gitmişti . Evde abimle yalnızdık ve yine kavga etmiştik . Çok sinirliydim , yatak odasına geçip hüngür hüngür ağlamaya başladım . Ortalık tam aydınlık olmadığı için odaya girerken ışığı yakmıştım ve ışığa bakarak ağlıyordum . Birden ışığın içinden küçük baloncukların içinde insan şeklinde benzeyen varlıklar ortaya çıkmaya başladı ...

Önce şaşırdım bunlar da ne diye , sanki merkezi lambaymış gibi odanın her yerine simetrik bir şekilde yavaş yavaş yayıldılar .Üstelik Sevimli gözüküyorlardı . Ağlamayı kestim ve izlemeye başladım . Hafifçe yattığım herden doğruldum . Birini yakalamak için yavaşça elimi uzattım ama benle aynı yavaşlıkta ışığa doğru geri çekildiler . Bunu görünce hemen elimi geriye çektim ve tekrar yaklaştılar . Bu bu şekilde bir kaç dakika sürdü ve yavaşça ışığın içine girip yok oldular .. gitmelerini istememiştim ve üzüldüm .

Tabi bunu hayatım boyunca kimseye anlatmadım çünkü gerçekten süper inanılmaz bişeydi . Arkadaşlar sizce bunlar ne olabilir ?

bencede peri olabilirler
sonuçta ışığın içinden çıkmışlar
birde küçükmüşsün o zaman periler kolay kolay iletişime geçmezler
masum bir yaşta olduğun için gözükmüşler sanırım

Duyduğuma göre cinlerin dişi olanlarına peri deniyormuş. Küçükken ben de buna benzer şeyler görmüştüm. Bence bunlar sadece hayal olabilir. Tamam bizim göremediğimiz varlıklar vardır ama her gördüğüm şeyi de bunlarla ilişkilendirmemek lazım.

Benimde benzer bir olayım var , yani varmiş ben bilmem ancak büyüklerim hep anlatırlar. Başka bir konuda en fazla 1.5 yaşıma kadar hatırlaya bildiğimi ve oda travmatik olay olduğu icin olduğunu belirtmiştim. Öncelikle kendimi bir belirteyim. 11 aylık ken ilk kelimemi konuştuğum söyleniyor, ve anne baba yerine allh-u ekber demeye çalışıyormuşum elbetteki bebekliğin verdiği pelteklik sebebi ile pek başarılı değilmişim. Sebebini acıklayayım kendi fikrimce özel olduğumu iddia etmiyorum , doğum saatim 90 yılında temmuz 28'in öğle ezanına denk gelmiş ve dünyaya gözlerimi açarken ilk duydugum ses ezan sesi olmuş sanırsam bu sebeple ilk söylediğim kelime bu olmuş . gelelim yaşadığım ancak benim hatırlamadığım olaya.

Bir gece huzursuzluktan ağlamayı kesmemişim , abim yanıma yatıyormuş susuyormuşum kalkıyormuş tekrar ağlıyormuşum. Ve abimin söylediğine göre tavandaki avizenin üzerinden birşeyin bana el salladığını söylüyormuşum yani beni çağırdığını "abi gel " diyor şeklinde. ve ellerimi uzatıyormuşum.bahsettiğim olay 1.5 2 yaşlarında meydana gelmiş. ve o gün bu gündür sürekli aynı hissiyattayım. araştırdım bir musallat durumum söz konusu imiş. dişi bir cin tarafından ve amacının zarar vermek olmadığı ancak hayatım boyunca benim yanımda kalmak istediğini söylemiş , tabi ben gittiğimiz hocanın yalancısıyım. Ve hala daha yalnızken birşeylerin cok yakınımda durduğunu garip ama huzur verici olduğunu söyleyebilirim.

Yaşayacağım kötü birşey varsa yaparken yapmam engelleniyor ısrarla yaparsamda başıma kötü birşey geliyor, bazen kız arkadaşlarımdan ayrıldım ancak öyle garip ki sanki yedikleri naneleri birebir görmüşüm gibi yüzlerine anlatarak. Ancak karşımda onlar korkuyla ve caresizce teyid ettiklerinde gerçek olduğunu anlıyordum. Karmaşık şeyler yani. Hala daha bir bilinmez. Görüşümce paylaşmak istedim Sevgi ve İlmin Aydınlığı bizimle olsun.

Benide 6-7 yaşlarımdan 12 yaşlarıma kadar her bir kaç günde rüyamda "Geeel geel" diyerek çağıran ak sakallı nurani yüzlü kişinin 22 yaşımda bağlanmak nasip olan Menzil şeyhi olduğunu gördüm.Defterlerine bir kez yazıldınızmı ille günün birinde karşınıza çıkar,nasip olur.

Konuyla pek alakası yok ama bişey söylemek istiyorum ben geçen yaz tatilinde peygamber efendimizi gördüm onun arkasından gidiyordum çöl gibi biryerdeydi gene görmeyi çok istiyorum ama olmuyo inş tekrar görmek nasip olur

Konuyla pek alakası yok ama bişey söylemek istiyorum ben geçen yaz tatilinde peygamber efendimizi gördüm onun arkasından gidiyordum çöl gibi biryerdeydi gene görmeyi çok istiyorum ama olmuyo inş tekrar görmek nasip olur
ALLAH mubarek etsin.özelden yorumunu yazayım inş.

amanıın sen ne yaptın gari
böyle rüyalar anlatılmazki.

Evet arkadaşlar,Resulullah s.a.v. efendimizi görenler burda paylaşmasınlar.zira bu nimetin elden kaçma riski doğar.

Acik menfezle gelİrler büyük İhtİmal soy agacinizda hüddam cin sahİbİ olan biri varsa daha sonra size geçe bilir, böyle seylere kesin konuşmayim durduk yere gelmezler periler cinlerİn dişİleri değildir, periler farklidir cinler farkli alemde sayilamiycak kadar varlik çeşidi vardir.

Geri