"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pentagram gerçekten korur mu ?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuratDeniz

Kayıtlı Üye
Pentagram bir kolye almak istiyorum. Gerçekten korur mu yoksa daha fazla içine çekme ihtimali varmıdır ? Ayrıca yapılacağı belli bir hammadde varmıdır çelik demir gibi hangilerini seçmeliyim ?

Şimdiden teşekkürler..

ben derste hep çizerim kağıda falan farketmiyo demir olması inan bana günüm hep yağver geçiyo böylece

Benim iki tane pentagram kolyem var. Ha korur mu orasını bilmem ancak bir kolyenin koruma gücü ona verdiğin değere ve enerjiye bağlıdır.Mesela ben gece yatmadan önce kolyemi elime alır ve enerji yüklerim.Böyle bir yöntem deniyorum.

Sevgiyle

Evrensel olarak birlik ve sonsuzluk anlamına gelir. Yukarı işaret vaziyette ise ruh toprağın üzerinde cosmos içerisinde "manevi dünyayı" işaret eder, diğer kaynaklarda ise, Beş Element, ayrıca Feng Şui Ruh (Akasha-Ether), Ateş, Hava, Su ve Topraktır. Ateş İradeyi, Hava Zekayı, Su Duyguları, Toprak ta madde alemini sembolize eder. Ayrıca Cadılar tarafından oldukça kutsal olan bu sembol 5 elementin birleşimini ve uyumunu göstermektedir.o yuzden bence pentagram korur ben koly ebıleklık olarak da devamlı uzerımde taşırım

Herhangi bir nesnenin sizi koruması için mutlaka o nesne yüklenmeli, korunma için programlanmalı. Pentagram sembolünü de programlayıp, yükleyerek korunma amacı ile taşıyabilirsiniz. Pentagramı cadılar pentacle ismiyle adlandırır ve cadılar için önemli bir semboldür,hemen hemen her ayinlerinde, her uygulamalarında bu simge vardır, bir nevi cadılığın temel simgesidir. Pentacle ile yapılan korumalar bu yüzden cadılar üzerinde daha etkilidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri