Parazit varlıklar nelerdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BerkOps
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BerkOps

Kayıtlı Üye
parazit varlıklar hakkında forumda arama yaptım fakat bulamadım nedir bu parazit varlıklar ? hangi boyutta neler vardır? bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Parazit varlıklar bilinçsiz,asalak varlıklardır.Kişinin enerjisini emerler,kişi de enerji sorunları oluştururlar.
3.Boyuttan düşük boyutlarda yaşayan varlıklardır.
Forumda arama yaptım ama bulamadım kısmına hiç katılmıyorum çünkü özen verilerek araştırma yaptığınız zaman,vakit ayırarak araştırma yaptığınız gerekli bilgiyi,konuları bulabilirdiniz. Google'ye parazit varlıklar gizlimabet yazıp arama yaptığınız zaman konular çıkıyor.
Yanlış anlamayın, önceki açtığınız konulara da bakarak söylüyorum, özen vererek araştırma yapan ya da vakit ayırarak araştırma yapan birisine gibi durmuyorsunuz.Araştırmacı yapınızı öne çıkarmalısınız.

Sevgiyle Kalın.

Sayın Tai chi chuan öncelikle teşekkur ederim verdiğin bilgi kadar bulabildim. Ama söylediğiniz gibi detaylı araştırma yapmaya gerçekten vaktim olmuyor. Benim amacım burdan bir kaç parazit varlık ismi öğrenip daha rahat araştırma yapabiliceğime inandım. Ve tekrarda çok teşekkur ederim .

Tai 'nin de dediği gibi 3. Boyutun aşağısında yaşayan varlıklardır. Bilinçsiz asalak ve enerji emerler. Evrende bir dönmede bir yırtık oluştu bu yırtık üzerinden dünyamıza geldiler ve canlılara yapıştılar. Küçük sıkıntılar veriler hiç fakında olmadan yaşayıp ölebiliriz. yaşam kalitemizi çok derin etkilemezler. kurtulmak çok kolaydır. Zira insandan güçlü değildirler. Niyet çalışmaları, su ile arınma, meditasyon yapma, reiki gibi pek çok yöntem işe yarar. En basit anlamda bir suya tuz ve sirke koyun. temizleniyorum, şifa buluyorum arınıyorum diye suya konuşun. sesli olarak niyet edin kısaca ve bu su ile yıkanın. yıl içinde bir kaç defa yapın. büyük hastalık ya da psikolojik sıkıntılarda insanlara yeniden yapışabilirler. ölen bir canlı olduğunda onunla birlikte ölmezler yeni bir beden ararlar. bu dönemde hasta ve buhranda olan kişilere kolaylıkla yapışırlar. O yüzden kendimize iyi bakmalı sık sık arınma yapmalıyız.

Geri