Bazen düşünüyorumda bana deseler sihirli bir değnek ister misin?
Bu sihirli değnek her isteğini yerine getirecek.İstersen tüm insanlar önünde diz çökecek sana tabi olup emrinden çıkmayacak,istersen tüm dağları senin için altın yapacak,istersen dünyadaki tüm kızlar sana aşık olacak vs...
ilk başta güzel gibi gözükse de biraz düşününce insan ne kadar kötü bi durum olduğunu anlıyor.Böyle bir durumda herhalde tüm insanları robot gibi görürdüm etrafımdaki hiç birşeyin benim için kıymeti kalmazdı.Herhalde kendimi bilgisayar oyunu oynarken hile devreye sokmuş bu yüzden de oyun kendisine çok basit gelen ve kısa bir süre sonra oyundan hiç bir zevk almayan bir oyuncu gibi hissederdim.Onun için hayatta her şeyi kendi akışına bırakmak bence en iyisi.
Ben çok defa hem kendim tecrübe ettim hem etrafımda gördüm ki yapılan hiç bir haksızlık ve olumsuz hareket karşılıksız kalmıyor er geç sahibine dönüyor.
Bundan kesinlikle kurtuluş yok.Sen şimdi sadece bugünü düşünüp sırf şu anki çektiğin aşk acısını dindirmek için işleri doğal akışına bırakmaktan vageçersen belki kısa bir süre işler düzelmiş gibi gözükecek ama sonrasında adım gibi eminim ki çok daha berbat olacak.Hem çekeceğin vicdan azabı da cabası.
Hem beni şu an ne çektiğini anlamayan kaba saba bi adam sanma.Ben terazi burcuyum,terazi burcu aşk burcudur.Aşk ve aşk acısı bizden sorulur :cowboy: