Ölürken Hissedilenler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkuJuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkuJuk

Banlı Kullanıcı
att00002es6.jpg

att00003pv0.jpg

att00004dt1.jpg

att00005ke7.jpg

att00007sk3.jpg

att00008vw8.jpg

att00009vm3.jpg

att00010ng3.jpg

Benim canım tatlıdır öyle her ölüme gelemem :D Şaka bir yana boğularak ve yanmak çok korkunç olsa gerek... Kesinlikle hiçbiri derdim ama şu durumda kalp krizi sanırım

ben kan kaybı derdim sonuçta kanayan yer dışında acı yok yavaş yavaş yorgunluk ve baş dönmesi aralarında en katlanılabilir olanı :D ama yanarak ölmek berbat birşey olmalı

Hayatımda Tanrımdan tek istiyecegim sey benı onurlu bır sekılde yatagımda uyurken birden öldürmesi ...sagol paylaşım ıcın dostum

Hepsi de son derece sinir bozucu.. Yanma ve boğulma oldum olası korkutmuştur beni ...

En güzel ölüm ÖLMEDEN ÖNCE ÖLMEK bu aşamaya gelebilmek içinde hamlıktan pişmeye pişme safhasından da yanmaya geçebilmek yani fenafillah mertebesine ulaşabilmek lazım......tasavvufta erenlerin elde ettiği dereceyi uzak doğu öğretilerinin guruları ve lamalarda kendi bilgelikleri doğrultusunda kazanabiliyorlar......şekli ne olursa olsun ilk önce ölümün ne olduğunun sorgulanması ve anlaşılması gerekiyor....nedir ölüm hiç bir canlının kurtulamadığı son ...uykununda yarı ölüm olduğu söylenir...ölüm bedenin yaşam sürecindeki değişimidir.Bir kapıdan çıkıp başka bir kapıdan içeri girmek.....

(

Ben kendime hep heyecanlı bir ölüm düşünmüşümdür. Tandem atlayışı yaparak felan ölmek :D Çok cool olur he :D :D Şaka şaka hepimize hayırlı ölümler nasip etsin Allah

Geri