Dune
Kayıtlı Üye
Merhaba nereden başlıyacağımı bilemiyorum.Şimdiden beni dinleyenlere teşekkür ediyorum.Dünyaya kalabalık bir ailenin tek erkek çocuğu olarak geldim. Geniş bu ailemde torunlar filan hepsi kız evladı ve benim cinsel kimliğim yok. Bu forumu da adımın ile sözü geçen dua ile keşfetmiştim. Detaylı olarak anlatmadan kısaca babam annem hamileyken oğlum olursa adını muhammed koyucam diye dua edermiş. Hayırlıyım yoksa şermiyim bilmiyorum.Neyse ailem 2000 yıllarında maddi olarak çok iyi para durumu vardı. Ailem ile uğraşanlar da elbet vardı. Ablamların bazılarının başından çeşitli anormal olaylar geçerdi. Aynı oda da kaldığım ablamın bir sabah elinde kınalar vardı. Böyle şeyler oldu. Benimde oluyordu ancak ben pek anlatmazdım. Çok küçük yaşlarda Amerikan cadı filmlerinden etkilenip çok şey yapmışımdır elbet ama ateş ile çok oynardım. Evi yakmaya kadar gitmişti bu sonrasında suyu cam bardak ile içtiğimde ağzımda cam bardağı kırıyordum. Neyse çok uzattım sanırım. Orta okul son yılımda bazı yaşadığım olaylar ciddi sağlıksal bir durum olarak karşıma çıktı. Birden nefesim kesiliyor fiziksel gücümü ve kontrolümü kaybederdim. Bayılmazdım hiçbir zaman. Teşhislerde adı konulamadı. Ailemden yengem tanıdğı bir hocaya götürdüler. Bir bakkalın için arka tarafında küçük bir odaya girdik. Orda bekledik. İçeri girdik filan yaşlı bir adam ve yanında 25 30 yaş arası birisi ve ayakta kıro diye tabir edilen takım elbiseli adam dikiliyordu. Derdin ne dediler ben sadece sağlıksal durumdan bahsettim. Yaşlı adam elinde ki tesbih'i sallayarak cinlere sorucam dedi. Böyle geçerken durum ben odanın dar olması ve ortamın gergin olmasından dolayı konuşmaya başladığıma ınanıyorum ve rüyalarımdan bahsettim. O andan sonra genç olan kişi duruma müdahil oldu. (Erzurumlu güçlü birisiymiş filan diye adı var bu şahsında.). O bana çok sertti babanın yerinde olsam seni hergün döverdim gibi şeyler dedi. Sonrasında önünde perde var göremıyorum dedi hocaya açalım onu diye konuşuyorlardı. Benim o an dizlerim sürekli hareket halindeydi. Benim kontrolüm dışında ama bu durumun psikolojik olduğuna inanıyorum odanın dar ve tiplerin ürkütücü olmasına bağladım. Genş şahıs hocam bunu isityorlar dedi. Kral yapmak istiyorlar dedi şuan vezir gibi isimler kullandı. Ben anlam veremedim. Sonrasında ne dediğini tam hatırlamıyorum ama yaptım kurtardım gibi anlam oluştu. Para karşılığı olmadı bu olay bakkaldan pirinç almıştık. O günden sonra hiç nefesim kesilmedi. Muskalar boynumda durabiliyordu. Benim başımdan geçen en elde tutulur bir olaydı. Diğer yaşadığım şeyler rüyasalar ve bilinç halinde olmama durumuydu. Şimdi 22 yaşındayım. O ara dönemde de çok şeyler oldu ama beni duyan anlayan insanların olduğunu bunları yazarken hissedebiliyorum. Musallat gibi durumları konuşmak istemiyorum. Çünkü daha 10 yaşlarımda onlarla iletişim kurduğuma inanıp konuşurdum. Deli olduğumu hiçbir zaman düşünmedim değil tabi ama henz 10 yaşlarında bunları neden ben yaşıyordum. Bunlar olurken tabi hislerim filan acayip kuvvetliydi. Su'ya dokunduğumda gerçektten hissedebiliyordum. Kız çocuğu gibi bir yüzüm vardı bu arada her konuda dışlanmışımdır o zamanlar 15 16 yaşlarında büyü yapmayı hissedebiliyordum. ilk kez akşam aynaya kadar ateş yakıp kına ile aynayla konuşmuştum ama tamamiyle bilinç dışı ve travmatik neyse durumu daha fazla dramatik yapmıcam. Şuan yani her zaman geçen saniye içimde hüzün oluyor. İnsanlara baktığımda onları hissetmek çok korkutuyor bazen gözlerim ağrıyor bazen başım. Ve erkek ( hetero ) ya da kız birileri benimle hiç konuşmadan seksüel bir durum söz konusu oluyor. En çok hetero erkekleri ile sorun yaşıyorum çünkü onlar nedensizce bana karşı sevgi besliyorlar. Bu durum saçma gözükebilir ama araştıyorum. Çekimler aura çakraların durumu en uzun gece doğdum belki ay ya da dolunay etkileri diyebiliyorum. Bunların dışında artık tükendiğimi ve ölüceğimi hissediyorum. Hemen yarın değil tabi yakınlaştığını ve bazen göz yanılmaları oluyor. Karanlık bir kütle görme ya da varlığı tepki vermiyorum artık. Sanatla uğraşıyordum üniversiteyi filan bu bölüm üzerine gittim. Ancak bu noktada tükendim. Ciddi anlamda boşluğu hissedebiliyorum. Evde ölümü bekliyor gibiyim. Ruhların diğer bir dünyada yaşadığına inanıyorum. Bunu bizzat hissetmiştim. O yüzden burdan belki bana birkaç birşey demek isteyen arkadaşlar olur diye düşündüm. ( Lütfen yazdıklarımdan bütün ilginç olaylarda sen yaşadın gibi anlamlar oluşmasını istemiyorum yanlış anlaşılma gibi ) hayatımda bazı büyük başarılarımın arkasında adak oldu bu arada yazmak istedim. VE son olarak sorum biz ya da ben ölümü çağırdığımızda o bize gelir mi ?