"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ölü muskası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wblackw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wblackw

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yakın zamanda kardeşim diyebileceğim bir kız arkadaşım sevgilisini trafik kazasında kaybetti. Henüz 3 gün oluyor ve öldüğünü kabullenmek istemiyor. Farkında ancak bunun bir çözümü olmalı deyip duruyor.Bende 2 şey düşündüm bu konu ile ilgili. 1. Ruh çağırmaktı ancak pek bir bilgim olmadığı için o konuya pek kalkışmadım. 2. Bir muska hazırlamayı düşünüyorum. Bu konuda da pek bilgim yok ancak ufak bir muska hazırlayıp ona versem ve bu onu hissetmeni sağlayacak gibisinden bir şeyler söylesem belki psikolojik olarak bir şeyler değişebilir diye düşünüyorum. Başka bir çözüm yada bu çözümlerle ilgili yorumu olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

kapağı acılmıs bir petsisenin yarısına kadar su hazır çeşme farketmez arkadaşına verip bir medyuma ozel olarak hazırlattım acılarını dındırıcek vs. bişiler söyle psikolojik olarak onu normal hayatta döndürücektir

Bilmediğim bir şey yapmamak için burada konu açtım zaten yeterince açık olduğumu düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum duayla geçecek bir şey değil bu

Allah arkadaşınıza sabır versin,ölen kardeşimizi de nur içinde yatırsın inşallah.Ben Anneannemden duyduğum bir uygulamayı paylaşmak istiyorum umarım işe yarar. Bundan yıllar önce dayım vefat ettiğinde anneannem nerde ise yaşayan bir ölüydü,feryat ede ede evin içinde geziyordu.Bir gün gittiği bir mevlutte,bir hoca kendisine oğlunun mezarına git toprağından bir avuç kadar hatta bir avuçtan daha az toprak al istesen de bir daha ağlayamazsın bu seni rahatlatır demiş.Anneannem denileni yapmış ve o günden sonra rahatladım diyor.Belki psikolojiktir,belki gerçekten işe yaradı.Sonuçta önemli olan kalben inanmaktır. Allah ne diyor ''İnan inandığını vereyim''. Yalnız tekrar altını çizerek söylemek istiyorum,bu anneannemden duyduğum ve kendisinde işe yaradığını söylediği bir uygulamadır.

Allah sabır versin fakat muska vefk işine aman kalkışmayın.Gerekirse okunmuş su diye içirin bir suyu.Ayrıca arkadaşınız şuanda ne deeseniz inanmakta zorlanıcaktır.Mantıklı açıklamalarla yakklaşın ama sakın davet vs değil..

zamanla iyi olucaktır yanında olun hep yapmanız gereken bunun dışında şeyler olmasın.

şu insanoğlu ne garip.....kusura bakmayınız ama ,siz arkadaşınıza ,doğmak nasılsa,ölümünde bir gerçek olduğunu anlatacağınıza,burada birde saçma sağan tarifler önerilmesini,istiyorsunuz....rabbim akıl vermiş......şayet bu acı kaybı atlatamıyorsa,psikolojik destek almasını önermelisiniz......siz arkadaşınızın aklını karıştırıyorsunuz....yok muska yok bilmemne vs.....bırakın bunları arkadaşlar.....hepimiz ölüm acısı gördük...bırak sevgiliyi,babamı kaybettim....:( ama ne yaptım elbette ilk günler,içimiz yandı yemedik içmedik,lakin bol bol dua ettik ,gerektiğindede kızım ve ben doktordan destek aldık....saçma sapan avuntulara ne gerek var......rabbim önce size doğru düşünme yönünde ,doğru yolu göstersin daha sonra,sizde arkadaşınızın, sağlıklı bir şekilde ,yanında olunuz....ama her zaman doğrularla ve gerçeklerle lütfen.....savsata konularla değil.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri