"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

okuma sayıları hakkında-yardım ederseniz sevinirim.

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

yesilzeytinler

Kayıtlı Üye
Ayrı olduğum ve çok sevdiğim erkek arkadaşımla barışmak ve yeniden eskisi gibi olmak için işinin ehli olan birinin yardımıyla çeşitli çalışmalar yaptık. Bu çalışmalardan biri de 21 gün boyunca bir miktar tuzun üzerine 313 kez uzunca bir duayı okuyup ardından yakmak vardı. Okumanın bitmesi için 7 günüm kaldı fakat bazı zamanlar bu okumayı yapmak fazlasıyla ağırlık yapıyor, başımı kaldıracak hale gelemiyorum, yorgunluk uyku bastırıyor. Ben de bu durumlarda 41 kez okuyup ardından tuzu yakıyorum. Bunun bir zararı olur mu? Çünkü fazlasıyla inanarak okuyorum hatta fotoğrafına odaklanıp okuyorum ve yakma işlemi bittikten sonra ya arıyor ya da görüşüyoruz. Ayrıca ilişkimiz yeniden eskisi gibi olmaya başladı, bana olan sevgisini sürekli dile getiriyor, arayıp soruyor. Bu konu da inanın yardıma ihtiyacım var yanlış birşey olsun istemiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hem anladığım kadarıyla zaten ihtiyacınız yok...neden yapıyorsunuz....Bu tür uygulamalar dikkatli yapılmalıdır...

öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim:)
işlem yaptığım bayan ''barışşanız bile okumaları bitirmen gerek'' demişti.son konuşmamız da okuma sayılarım da bir sıkıntım yoktu,bir daha da arayıp soramadım biraz asabi oluyorlar maalesef:( :)..

Yasin-i Şerif'in 78. ve 79. ayeti 21 gün boyunca 313 kez,bir miktar tuzun üzerine okunuyor.ardından tuzu ateşe atıp yakıyorsunuz.

Ne diyeyim ki şimdi?
Bravo, bütün negatif enerjileri üzerinize çekmeyi başarmışsınız.
İşleriniz aksi gitmeye başlar, bereketiniz kaçar, sağlığınız bozulur, etrafınızdaki kişiler de çeşitli şekilde nasiplerini alır bu tip zararlardan, vs.
Ve o istediğiniz iş de yarıda kalabilir. Hatta bir daha düzelmemek üzere.
Uygulamaları ehil olmayan kişiler yapmamalıdır. Yapanlar o kadar parayı boşuna almıyor değil mi? Elbetteki onlar olası sıkıntıların üstesinden gelebilecek kişilerdir ve daha sizin bilmediğiniz pek çok şeyi de savuşturur ve rahatlıkla işleri yerine getirirler. Her kendi işini kendi yapmaya kalkışan tecrübesiz kişiler yüzlerine gözlerine bulaştırırlar.
Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin için sadece iyi dileklerimizi gönderebiliriz. Belki dualarımız sizi bazı aksiliklerden korur.

yazdıklarınızdan pek birşey anlayamadım.okumalar dışında ki diğer işlemlerin hiç birini ben yapmadım.lütfen söylediklerinizi biraz açabilir misiniz?

(30 x 13 inç)
Geri