Nazar ve ağırlık

Youtubeda nazar için rukyeler var onları kulaklıkla gözler kapalı şekilde dinle.

üzerimde anlamsız bir ağırlık bi isteksizlik var bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim
sıcaklık mevsim normallerinin üstünde ondan olabilir. Hastaneye gidip tüm değerlerine baktırın orda da sorun olabilir. Metafiziksel açıdan bakarsak frekansınız düşük auranız zayıf olabilir

üzerimde anlamsız bir ağırlık bi isteksizlik var bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim

Algı bloklanması olmuş.
Bunun farkına varabildiğin için, yani dip dalganda yüksek bilincinin kurtarma kodları olduğu için, yani uyarı veren kalbi hislerine sahip olduğun şükran duy, geçer.

Birçok insan algılarının kapalı olduğunu veya olabileceğini umursamadan yaşayabiliyor.

Farkındalık evvela durum değerlendirmesi yapabilecek yardımcı melekelerinin hala orada olmasına şükran duymakla kalıcılığını devam ettirir. Gerisi kolaydır : Kendi kendini şifalandırmak. Bunun sayısız tertibi var artık .

Ayette insanı yarattık, artık o ya şükredici, ya da nankör olacak der. (3.olasilik yok diyor)

Şükran bilincimizi maalesef ki kaynatılan bir deney kurbağasının kendini yavas yavaş ama algılama eşiği dışında bir şekilde ölüme terketmesi gibi terkediyoruz. Bu da bizim kurtarma kodlarımızı silmeye başlar ve yıldızımızı hem yavaş yavaş hem de kalıcı olarak düşürmeye devam eder. Sonra da eskiden çok mutluyduk deriz. Halbuki yavaş yavaş pozitiften negatife geçiyorduk ve bataryamız kırmızı uyarı verene kadar hiç bitmeyecek zannettik.

Halbuki ayet net: iki enerji temelinden birinin üzerine inşa edilecek hayatlardan bahsediliyor.

Ya şükran dolu olacağız, ya da bunu başaramazsak bardağın boş tarafını görmekle de kalmadan, hayat bize bütünün kendisini boş ver anlamsız göstermeye başlamış olacak.

Bu öyle bir şey ki:

Tesadüfen eşinin kendini aldattığını öğrenen birinin bile ilk yapacağı şey, ilk tepkisi yine de şükretmek olmalıdır. Çünkü tesadüfleri ona ulaştıran ve içinde bulunduğu durumdan haberdar olmasını isteyen yine yüksek iradenin ta kendisidir. Şükür bilinci hayat getirir. İçinde bulunduğun durumu dışarıdan gösterir. Şükür yoksa nankörlük girer. Hem de tüm boşlukları kapatacak şekilde kara bir perde olarak bloklaya bloklaya girer.

Son düzenleme:
Başkalarında rahatsız olduğumuz şeyler, kendimizde bulunan, kabul etmekten hoşlanmadığımız ve gizlice yasattığımız şeylerdir.
Hahahaha şu kadar alakası varsa namerdim
Bunu ters psikolojiyle karıştırdınız sanırım
Ben bu kişiyi tanımıyorum hayatımda bir yerde görmeyeceğim büyük ihtimal ona duyduğum nefret bir anlam ifade etmez
Bir şeyi sevmiyorsan nefret ediyorsan sevmiyorsundur bu kadar net
Her şeyi bi olgu ya bağlamayın:D

Hahahaha şu kadar alakası varsa namerdim
Bunu ters psikolojiyle karıştırdınız sanırım
Ben bu kişiyi tanımıyorum hayatımda bir yerde görmeyeceğim büyük ihtimal ona duyduğum nefret bir anlam ifade etmez
Bir şeyi sevmiyorsan nefret ediyorsan sevmiyorsundur bu kadar net
Her şeyi bi olgu ya bağlamayın:D

Nefret bağlılıktır türüdür.
Ters psikoloji değil. Bir şeye karşı nefret duygusu ile bakmak, o şeye kayıtsız kalamamak yani sabote olmaktır. Psikolojik üstünlüğünün olmadığı, otoritenin yetmediği, alanının işgal altında olduğu durumlardaki ikinci sınıf bir savunma mekanizmasıdır.

Nefretinin tetiklendiği yerin o yüzden şifalanmamış yönün ve nefret ettiğin insanlarla olan gizli ve mükemmel uyumundur.

Son düzenleme:
Nefret bağlılıktır türüdür.
Ters psikoloji değil. Bir şeye karşı nefret duygusu ile bakmak, o şeye kayıtsız kalamamak yani sabote olmaktır. Psikolojik üstünlüğünün olmadığı, otoritenin yetmediği, alanının işgal altında olduğu durumlardaki ikinci sınıf bir savunma mekanizmasıdır.

Nefretinin tetiklendiği yerin o yüzden şifalanmamış yönün ve nefret ettiğin insanlarla olan gizli ve mükemmel uyumundur.

Aşklar neden nefretle başlar?

Aşklar neden nefretle başlar?
Ben nefret ettiğim birine aşık olmuyorum ben de işlemiyor bu durum bilemem cevabını
Kıskanç insanı kim sever Allah aşkına?
Şimdi bi milyon insan sevmiyorsa içten içe mamyak gibi kıskanç insanlar mı bunlar? Hayır abicim
Kıskançlık kötülük haset bunlar sevilmeyen şeyler hepsi bu
Biri bir şeyden nefret ediyorsa içinde k duyguyu beslediği için değil o duyguyu taşıyanlardan kaçtığı içindir.

Geri