Pflaumer58
Kayıtlı Üye
üzerimde anlamsız bir ağırlık bi isteksizlik var bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim
sıcaklık mevsim normallerinin üstünde ondan olabilir. Hastaneye gidip tüm değerlerine baktırın orda da sorun olabilir. Metafiziksel açıdan bakarsak frekansınız düşük auranız zayıf olabilirüzerimde anlamsız bir ağırlık bi isteksizlik var bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim
üzerimde anlamsız bir ağırlık bi isteksizlik var bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim
Önereceğiniz bir arınma varmıdırSorunun nedeni belliyse tedavisi de belli arınma ve koruma yapın.
Kıskanç insanlardan nefret ediyorumBirini kıskanmışsın. Kıskanırken de kendi bilincin onun yoğun frekansına sürüklenip gitmiş. Aklını almış. Kendin için birseyler yapacak hal bile bırakmamış sende.
Kıskanç insanlardan nefret ediyorum
Hahahaha şu kadar alakası varsa namerdimBaşkalarında rahatsız olduğumuz şeyler, kendimizde bulunan, kabul etmekten hoşlanmadığımız ve gizlice yasattığımız şeylerdir.
Hahahaha şu kadar alakası varsa namerdim
Bunu ters psikolojiyle karıştırdınız sanırım
Ben bu kişiyi tanımıyorum hayatımda bir yerde görmeyeceğim büyük ihtimal ona duyduğum nefret bir anlam ifade etmez
Bir şeyi sevmiyorsan nefret ediyorsan sevmiyorsundur bu kadar net
Her şeyi bi olgu ya bağlamayın
Nefret bağlılıktır türüdür.
Ters psikoloji değil. Bir şeye karşı nefret duygusu ile bakmak, o şeye kayıtsız kalamamak yani sabote olmaktır. Psikolojik üstünlüğünün olmadığı, otoritenin yetmediği, alanının işgal altında olduğu durumlardaki ikinci sınıf bir savunma mekanizmasıdır.
Nefretinin tetiklendiği yerin o yüzden şifalanmamış yönün ve nefret ettiğin insanlarla olan gizli ve mükemmel uyumundur.
Ben nefret ettiğim birine aşık olmuyorum ben de işlemiyor bu durum bilemem cevabınıAşklar neden nefretle başlar?
Forumda nazar için bir sürü uygulama yapüzerimde anlamsız bir ağırlık bi isteksizlik var bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim