aphosiss
Banlı Kullanıcı
Ceza ve terbiye olup; ancak itiyad eylediği zulüm ve gadrı kahir ve ihlal gibi ve tahrib-i beyti icap eder derecede olmsysn bir şahsı teslid-i cin ile te'dib-i murat eder ise ateşte pişmemiş ****** üzerine bir insan timsali çiz; üzerine ***** kanı ile murat olunan şahsın ismi ve validesinin ismini yaz. Bunu şems ve kamerin aynı burçta olduğu bir saatte ve şems saatte yap. Bu insan temsilinin üzerine * * * şeklini tersim et.
Sonra üzerine 10 defa azimeti ve her azimeti takiben:
Allahümme ya ******** ya ******** ya ******** ya ****** ya ****** ya ****** inneneke ta'lemü enne filan bin fülan yestehıkkul te'dıbi likey yercüu **** hüve aleyni minezzalimin ve ısyani fe ersil lehü ******** minel cinni yadribûnehu ve ************ ve sellit aleynil emradı vel eskami hatta yerciu an fi'lihi ve yetubü ileyke ya kahharü yadarü ya ******* oku.
Ve bu ******i bir bataklığa yahut bir kuyuya göm. Derhal tesiri görülür...
Bir takım yerleri gizledim, neden bilmiyorum... İçimden gelmedi, ne olur affedin. Ben sadece birtakım gerçeklere dikkat çekmek istedim acizane... Bundan 3 sene önce bu uygulamayı ilk denememde bir şekilde benim evim , tüm elim kolum yanmıştı... Araya nefis girmemeli derler... Gerçeken hak etmeyene yapmamalı derler... Boşuna değil...
O yüzden tamamını paylaşmıyorum, bilen bilmeyenin eline geçmesin.
Selametle...
Sonra üzerine 10 defa azimeti ve her azimeti takiben:
Allahümme ya ******** ya ******** ya ******** ya ****** ya ****** ya ****** inneneke ta'lemü enne filan bin fülan yestehıkkul te'dıbi likey yercüu **** hüve aleyni minezzalimin ve ısyani fe ersil lehü ******** minel cinni yadribûnehu ve ************ ve sellit aleynil emradı vel eskami hatta yerciu an fi'lihi ve yetubü ileyke ya kahharü yadarü ya ******* oku.
Ve bu ******i bir bataklığa yahut bir kuyuya göm. Derhal tesiri görülür...
Bir takım yerleri gizledim, neden bilmiyorum... İçimden gelmedi, ne olur affedin. Ben sadece birtakım gerçeklere dikkat çekmek istedim acizane... Bundan 3 sene önce bu uygulamayı ilk denememde bir şekilde benim evim , tüm elim kolum yanmıştı... Araya nefis girmemeli derler... Gerçeken hak etmeyene yapmamalı derler... Boşuna değil...
O yüzden tamamını paylaşmıyorum, bilen bilmeyenin eline geçmesin.
Selametle...